Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet geçti yeni gebelik öğrendim ancak belirtileri cok az neden olabilir?
Henuz adet bir gün gectu gebe olduğumu tersten ogredm cok mutluyum ancak belirtilerin cok az hatta goguslerim şişkinliği azalıyor gibi, daha öncede dusuklerim oldu sebebi tam olarak çözülür nedi korkularım var acikcasi.
Henuz adet bir gün gectu gebe olduğumu tersten ogredm cok mutluyum ancak belirtilerin cok az hatta goguslerim şişkinliği azalıyor gibi, daha öncede dusuklerim oldu sebebi tam olarak çözülür nedi korkularım var acikcasi.
Bence kan testini tekrarla iki gunde bir artisa bak. Hic bir belirtim olmuyor diyede kendini strese sokup uzme cunku basi hamileliklerde 9 ay boyunca belirti olmuyor. Her hamilelik ayni degil kasma kendini
Bence kan testini tekrarla iki gunde bir artisa bak. Hic bir belirtim olmuyor diyede kendini strese sokup uzme cunku basi hamileliklerde 9 ay boyunca belirti olmuyor. Her hamilelik ayni degil kasma kendini
Bu arkadaşa katılıyorum her hamilelik bir değil o dediği kişiler arasındayım sadece geçikme ile öğrendim olup belirti azalabilir yok olup başlayabilir bu gayet normal kendini sterese sokma boşuna 16 haftalık şuan hiç birşey yok normal insan gibi agri sızı hiç bir belirtisi dahi olmadı bnde sende olan bende olcak bende olan sende olcak diye birşey yok illa ağrı oldu iki gün sonra kesildi diye düşünme olabiliyor bunlar gayet normal şuan 4 aylık olmama rağmen 4 aydır hiç bir belirti olmadan hamilelik geçiriyorum gayet rahat ol
Bu arkadaşa katılıyorum her hamilelik bir değil o dediği kişiler arasındayım sadece geçikme ile öğrendim olup belirti azalabilir yok olup başlayabilir bu gayet normal kendini sterese sokma boşuna 16 haftalık şuan hiç birşey yok normal insan gibi agri sızı hiç bir belirtisi dahi olmadı bnde sende olan bende olcak bende olan sende olcak diye birşey yok illa ağrı oldu iki gün sonra kesildi diye düşünme olabiliyor bunlar gayet normal şuan 4 aylık olmama rağmen 4 aydır hiç bir belirti olmadan hamilelik geçiriyorum gayet rahat
aynen bir Belgesel özlemiştim hamilleigi 9 ay fark etmemişti boyle kadınlarda var belirtiler cok azmış cogu abd da bunlarin, doğum sancısı gelince e eği goruyorlar hamilleigi fark etmisler tabii bunlar cogu pkos lu ol lar ama tesadug