AminnAllahim inşallah isteyen herkese melegini verir
Inşallah olmayiz yaaaAminnbenim de tam olmamakla birlikte 29 Kasım diyebiliriz
Ayy inşallah kadınlar kulübünden çıkmaz oldum şu forumları okuya okuya kafayı yıyıcem, senin belirtiler ne canım var mı daha doğrusuInşallah olmayiz yaaa
Insallah, ben de senin haberlerini bekliyor olucam...Haberlerini bekliyorum P pammukgelin
Hafif tatlı ağrılar var kasığımda:)Ayy inşallah kadınlar kulübünden çıkmaz oldum şu forumları okuya okuya kafayı yıyıcem, senin belirtiler ne canım var mı daha doğrusu
Yeni mi evlisin 18 yaşındasın galiba sen de benim gibi erken evlenen gelınlerdesınnnHafif tatlı ağrılar var kasığımda:)
9 aylık evliyim evet 18 yaşındaydım :) ♡sen kaç yasindasinYeni mi evlisin 18 yaşındasın galiba sen de benim gibi erken evlenen gelınlerdesınnn
20 yaşındayım ben de :))))9 aylık evliyim evet 18 yaşındaydım :) ♡sen kaç yasindasin
Ne güzel ♡♡ kaç ayy oldu evleneli20 yaşındayım ben de :))))
6. Ay bu ayımızNe güzel ♡♡ kaç ayy oldu evleneli
Daha yeni ♡♡ :)) mutlulugunuz daim olsun inşallah :)) senin belirtilerin varmı6. Ay bu ayımız
Amin canım senin de mutluluğun bir ömür daim olsunDaha yeni ♡♡ :)) mutlulugunuz daim olsun inşallah :)) senin belirtilerin varmı
Aynenn yaa bnde öyle düşünüyorum adet belirtisi kesin diyorum ama adet agrilari hamilelik agrilariyla ayniymis :-/Amin canım senin de mutluluğun bir ömür daim olsunbenim göğüslerim çok şişti belim ve kasıklarıma sancı giriyor tabi adet belirtisi de olabilir ama bir umut işte
Aynen Rabbim hayırlısını versin inşallah evladın da zamanın da :))Aynenn yaa bnde öyle düşünüyorum adet belirtisi kesin diyorum ama adet agrilari hamilelik agrilariyla ayniymis :-/
Aminn canim ♡♡ bugunu saymazsak son 5 gün:)))Aynen Rabbim hayırlısını versin inşallah evladın da zamanın da :))
Evett *-*Aminn canim ♡♡ bugunu saymazsak son 5 gün:)))
Test yaptın mı hiç kan veya diğerindenEvett *-*
Hayır bekliyorum tarih geçince yapıcam inşallah sen yaptın mı :)Test yaptın mı hiç kan veya diğerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?