Doktora 2 sefer gittim kan testi yaptı kocaman bi sifir gördüm beta hcgmHayır bekliyorum tarih geçince yapıcam inşallah sen yaptın mı :)
Bu ay mı gittinDoktora 2 sefer gittim kan testi yaptı kocaman bi sifir gördüm beta hcgm(
Evet canimBu ay mı gittin
Ama bnce erken yaptı diye düşünüyorum kan testini hemen çıkmaz ki demiEvet canim
Duaların seninle canım inşallah olmassinKızlar benim de 27 Kasım adet tarihim inşallah olmam dualarınızı bekliyorum
Aynen canım ilişkiden 2 hafta sonra çıkıyor genelde hatta geç dollenmede geç çıkanlar bile oluyor sen takma kafana içini rahat tut çok da umutlanma sonra insan üzülüyor akışına bırakalım benceAma bnce erken yaptı diye düşünüyorum kan testini hemen çıkmaz ki demi
İnşallah canımm inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahDuaların seninle canım inşallah olmassin
Kızlar benim de 27 Kasım adet tarihim inşallah olmam dualarınızı bekliyorum
Aminnnnn tatlımmmİnşallah canımm inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin tatlimmİnşallah canımm inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Haklısın aslında ama olmuyo dusunmemek elde degil kiAynen canım ilişkiden 2 hafta sonra çıkıyor genelde hatta geç dollenmede geç çıkanlar bile oluyor sen takma kafana içini rahat tut çok da umutlanma sonra insan üzülüyor akışına bırakalım bence
Bende geçen ay kan testi yaptırdım ve kocaman 0 umudunumuzu kaybetmeyelim Allah büyükHaklısın aslında ama olmuyo dusunmemek elde degil ki
Vallaha ben sırf sana destek olsun diye diyom da benim de senden farkım yokHaklısın aslında ama olmuyo dusunmemek elde degil ki
Aynen öyle :)Bende geçen ay kan testi yaptırdım ve kocaman 0 umudunumuzu kaybetmeyelim Allah büyük
Vallaha ben sırf sana destek olsun diye diyom da benim de senden farkım yok
Bol bol dua edelimAynen öyle :)
Evet Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda (Amin)Bol bol dua edelim
Bol bolll AminnnnEvet Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda (Amin)
MerhabaMerabaa kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?