Doğru o yüzden tembel çalışıyorlarAynen katiliyorum canim
Benimde öyle oldu sonra adet oldmKızlar camasirimda kucucuk bir nokta kahverengi leke gordum ya adet mi olacam canım sıkildı bulantim oluyor ama gaz seklinde ve hep yemeklerden sonra
Normaldede oluyor mu peki canımKızlar camasirimda kucucuk bir nokta kahverengi leke gordum ya adet mi olacam canım sıkildı bulantim oluyor ama gaz seklinde ve hep yemeklerden sonra
Normaldede oluyor mu peki canım
Yerleşme kanaması adetten bir hafta oluyor bazen de hiç olmuyor kuzum stres yaptıysan geç gelebilir belki ama kahverengi diyorsun yerleşme olabilirYok normalde böyle olmaz baya baya gelir sonra adet olurum bunu tam anlayamadim var yok arasi sadece camasirimda gordum
Benimde kahverengiydi sabaha adet oldm nasi yerleşme kanaması oluyorYerleşme kanaması adetten bir hafta oluyor bazen de hiç olmuyor kuzum stres yaptıysan geç gelebilir belki ama kahverengi diyorsun yerleşme olabilir
acık pembe akıntı tarzında yada kahverengi koyu renk oluyor kuzumBenimde kahverengiydi sabaha adet oldm nasi yerleşme kanaması oluyor
yok canım kahverengi kanamam oldu demiş ya sen adet oldum yazmışsın ondan senin renginde pembe yada kahvesiyle en güzeli doktora gitmek yada test yapmak hormon bozuklugu ile alakası yokBiri hormon bozukluğu dedi biri düşündün için stres yaptın için dedi anlayamadım ben sizi destek mi oluyorsunuz yoksa uzuyomusunuz arkadaş da yaşamış benim yaasadimi demekki adet olucak yerleşme kanaması diyosunuz hemen mesele ben erken oldm yarın benim adetim bana neden yerleşme kanaması demedinizde hemen hormanlarinda bi skntimi var dediniz ???
ben hormon lafı etmedim :) yani erken olduysan bence sende dikkat et ve test yap :)Biri hormon bozukluğu dedi biri düşündün için stres yaptın için dedi anlayamadım ben sizi destek mi oluyorsunuz yoksa uzuyomusunuz arkadaş da yaşamış benim yaasadimi demekki adet olucak yerleşme kanaması diyosunuz hemen mesele ben erken oldm yarın benim adetim bana neden yerleşme kanaması demedinizde hemen hormanlarinda bi skntimi var dediniz ???
Dün gece söyledim lavaboya gittim de kahverengi akinti gel dini siz yoktunuzyok canım kahverengi kanamam oldu demiş ya sen adet oldum yazmışsın ondan senin renginde pembe yada kahvesiyle en güzeli doktora gitmek yada test yapmak hormon bozuklugu ile alakası yok
o zaman kasılma ve yukarlara gerinme kuzum dikkat et üstünüde görme var sonucta :)Dün gece söyledim lavaboya gittim de kahverengi akinti gel dini siz yoktunuz
Hadiyaa o nasi oluyor kio zaman kasılma ve yukarlara gerinme kuzum dikkat et üstünüde görme var sonucta :)
mesela benim annem üstüne 1 ay daha adet görmüş bana hamileyken bilememiş bir gitmiş doktora 1,5 aylık hamile cıkmış :) adet görüyorsun yani normal ondan bana hep der adette olsan dikkat et hap atma derHadiyaa o nasi oluyor ki
Biri hormon bozukluğu dedi biri düşündün için stres yaptın için dedi anlayamadım ben sizi destek mi oluyorsunuz yoksa uzuyomusunuz arkadaş da yaşamış benim yaasadimi demekki adet olucak yerleşme kanaması diyosunuz hemen mesele ben erken oldm yarın benim adetim bana neden yerleşme kanaması demedinizde hemen hormanlarinda bi skntimi var dediniz ???
Canım sen diğer msjlarinda biseyler yazmissin.ben sana hormon bozukluğu olabilir demiştim.başka bisey yerleşme kanamasö demedim.yerleşme kanaması 4.haftada olur.kahverengi akıntı şeklinde olmaz.iç çamasırında kuru ayrık lekelee halinde olur.adetin geçtiği zamana denk gelir.Doğru o yüzden tembel çalışıyorlar
belki diğer ay olur canım umudunu kaybetme :)Benim bat yarın test yaptım kopkoyu bir tek çizgi bu ay klomende kullanmıştım 2 yumurtam vardı ikiside olgunlaşıp çatlamıştı ona rağmen yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?