- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Sen bilirsin canim.Hahhaha ya bu bel agrisiyla zor gibi ya demin.gecmisti gene geldi
Kiz anam yok gitmiyor.ven olsam hemen yapardim.Hadi hadi bekliyoruz yap da gel hamis hamis dua et bize kabul olurmuş hamilelerin duası :))
Bugün olmadı bakalım yarın nolcakkKiz anam yok gitmiyor.ven olsam hemen yapardim.
İns adet olmazsinBugün olmadı bakalım yarın nolcakk
Evet benim :))Ecem-sefa resimdeki sen misin canim?
Düğün fotografimiz :)Evet benim :))
Maşallah canim.Rabbim.mutlu mesut etsin.Düğün fotografimiz :)
Teşekkür ederim ablacim sağ ol Allah razı olsun :))Maşallah canim.Rabbim.mutlu mesut etsin.
sen biraz büyük gösteriyorsun 18 yasa göre.ama çok güzelsin maşallah.
Saol canim Allah razi olsun.maşallah.rabbim bide guzel bi çocuk versin size.Teşekkür ederim ablacim sağ ol Allah razı olsun :))
26 yaşındaSaol canim Allah razi olsun.maşallah.rabbim bide guzel bi çocuk versin size.
Ben bisey merak ettim.esin kac yasinda.o da kücük mü?
Teşekkür ederim ablacim sağ ol Allah razı olsun :))
Yaslariniz uyumlu.çok fark yok.Rabbim birbirinize bagislasin canim26 yaşında
Ya swn beni çatlattin.yapsana şu testi.Cok guzelsin canim Allah daha da mutlu etsin
Yok gitmiyorum kızlar bekliyorum :)))
Ayyy demi ablaaa ben yarın yapmayı düşünüyorum yaa Su an test yok erken gebelik testi alicamYa swn beni çatlattin.yapsana şu testi.
Ecem-sefa sende bisey desene.sen olsaydin simdiye coktan yapmistin.
Teşekkür ederim ablacim sağolun :)))@Excalibaa U Umudumbitmedi_Yaslariniz uyumlu.çok fark yok.Rabbim birbirinize bagislasin canim
Sen yarın olmayınca alma.çarşamba günü al.boş yere para verme sonra.gününün gecmesini bekle.o bugün olmadı diye yap dedimAyyy demi ablaaa ben yarın yapmayı düşünüyorum yaa Su an test yok erken gebelik testi alicam
Teşekkür ederim ablacim sağolun :)))@Excalibaa U Umudumbitmedi_
Erken gebelik testinde hemen çıkıyormuş ama sonuçta 1 gün kaldı çıkmaz mıSen yarın olmayınca alma.çarşamba günü al.boş yere para verme sonra.gününün gecmesini bekle.o bugün olmadı diye yap dedim
Varsa ćikarda canim.yoksa testi yaptiktan sonra adet olursan boşa gider diye diyorum.Erken gebelik testinde hemen çıkıyormuş ama sonuçta 1 gün kaldı çıkmaz mı
Aaaa bak orasini düşünmedimVarsa ćikarda canim.yoksa testi yaptiktan sonra adet olursan boşa gider diye diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?