Ablalarim ya bisi oldu canım sıkıldı kahverengi akinti geldi lavaboya gittim de adet oncesi kahverengi akinti geliyo bndeAaaa bak orasini düşünmedim
Sen bikac gün daha bekle canim.kardesimin 4 gün gecikti.hastaneye gidecegi gün adet oldu.Aaaa bak orasini düşünmedim
Peki ne zaman kanaman oluyor canim normalde?Ablalarim ya bisi oldu canım sıkıldı kahverengi akinti geldi lavaboya gittim de adet oncesi kahverengi akinti geliyo bnde
Kahverengi akinti geldik den sonra oluyorPeki ne zaman kanaman oluyor canim normalde?
Hormonal bi bozukluğun varmi canim?Kahverengi akinti geldik den sonra oluyor
Hayır hormonlarimda bi sknti yok doktora gittik bisi çıkmadıHormonal bi bozukluğun varmi canim?
1 aralikda cagirdi doktor adetin 3.gunu bakalım ne dicekSen yine de bi kere daha git.adetten önce kahverengi akıntı gelmesi hormonal bi bozukluğun isaretidir.
Tüm hormon testlerini yaptır.
Nicin çağirdı seni?doktora nicin gitmistin?1 aralikda cagirdi doktor adetin 3.gunu bakalım ne dicek
Vere adet oldumNicin çağirdı seni?doktora nicin gitmistin?
Ben erken oldmmm yaa neden ama of Su an başladı karın agrim olduk dan sonra ateş basıyo nyse umudumu kaybetmiyorum diğer aya inşallah adetim biter bitmez başlıyorum çalışmalara ay sonuna kadaraVere adet oldum(( yumurtalıgim tembel calisiyomus
Bn oldm maalesef yaBennnn bugün yada yatın olmam lazım
Olsun şöyle düşünün en azından adet oluyoruz dogurganlık özelliğimiz var hiç moralinizi bozmayın bence diğer ay olur Allahın izniyle ne kadardır istiyorsunuzBn oldm maalesef yabugün
Vallaaa biz evlendik evleneli istiyoruz 9 aydır:))Olsun şöyle düşünün en azından adet oluyoruz dogurganlık özelliğimiz var hiç moralinizi bozmayın bence diğer ay olur Allahın izniyle ne kadardır istiyorsunuz
Biraz keyfini çıkar evliliğin çocuk odaklı yapma kuzum düşünme aklındanolmasın ki süpriz olsun size benceVallaaa biz evlendik evleneli istiyoruz 9 aydır:))
Bn oldm maalesef yabugün
Biraz keyfini çıkar evliliğin çocuk odaklı yapma kuzum düşünme aklındanolmasın ki süpriz olsun size bencesüpriz ben geliyorum der zaten ama aklında olunca stres oluyor yumurtalıklar kötü etkileniyor
:) inş hepimize nasip eder rabbim :)Aynen katiliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?