Kaybettim gerçekten Artık bırakıyorum oluruna gün fln hesaplamıycam doktorada gitmek istemiyorum şafak sayar gibi bat sayıyorum fazla kaptırdım kendimibelki diğer ay olur canım umudunu kaybetme :)
o şekilde insan kendi kendini psikolojisini bozuyor kuzumm ondan akışına bırakmak lazım :)Kaybettim gerçekten Artık bırakıyorum oluruna gün fln hesaplamıycam doktorada gitmek istemiyorum şafak sayar gibi bat sayıyorum fazla kaptırdım kendimi
Canım sen diğer msjlarinda biseyler yazmissin.ben sana hormon bozukluğu olabilir demiştim.başka bisey yerleşme kanamasö demedim.yerleşme kanaması 4.haftada olur.kahverengi akıntı şeklinde olmaz.iç çamasırında kuru ayrık lekelee halinde olur.adetin geçtiği zamana denk gelir.
Kahverengi akintı ise 1 defaya mahsus ise sorun teskil etmez.sürekli her adetten önce oluyorsa bu hormonal bi bozukluğun isaretidir.yumurtlamanın zorlaştıgını gösterir.bu nedenle hamile kalmayı zorlaştırır.tecrübeler duyduklarım gördüklerim ve alan bilgim oldugu icin seni uyarmak istedim.git bi herseyine baktır diye.ben kimseyi üzmek istemem.umutlandırmak da istemem korkutmak da.
Sana hiç kesin hamilesin dedim mi.çünkü senin adet olacağını düsünüyordum.benim basımdan gećmedi ki sanki.
Keske birileri de beni uyarsaydı da pıhtılaşma testi yaptırsaydim.simdi bebeğim ölmezdi.kimse kimseye şunun icin önlem al diyemiyor malesef çünkü ters tepiyor beni korkutuyorsun diyorlar.
Yok bn sana hormonla ilgili bisi dedin demedim ki diyenler oldu dedim :)ben hormon lafı etmedim :) yani erken olduysan bence sende dikkat et ve test yap :)
anladım canım inş minnak gelir en yakın zamanda :)Yok bn sana hormonla ilgili bisi dedin demedim ki diyenler oldu dedim :)
Hayirlisi olsn :))anladım canım inş minnak gelir en yakın zamanda :)
herkes için :)Hayirlisi olsn :))
Napiyosunuzzz canlarim:)
Uyumuşum kalmışım kuzum sen ne yapıyorsunNapiyosunuzzz canlarim:)
Napim yaa arkadaşıma geldmde yemeğe acayip karnım agriyo yaUyumuşum kalmışım kuzum sen ne yapıyorsun
Belim çook agriyooo ölcem sanki agridan(((
Hayır çok fazla değilNerelerdesin sen yaa kanaman cok mu peki
Bende bugün adet bekleyeceğimNapim yaa arkadaşıma geldmde yemeğe acayip karnım agriyo ya
Günaydın :) normalde adetler sabah oluyoya sabah 7 'ydı benim kırmızılari gordumde uyku sersemi acayip moralim bozulduBende bugün adet bekleyeceğim
ben olmadım daha kuzu ya bilmiyorum kuzu olcak gibiyimGünaydın :) normalde adetler sabah oluyoya sabah 7 'ydı benim kırmızılari gordumde uyku sersemi acayip moralim bozuldu
İns olmaassin:)ben olmadım daha kuzu ya bilmiyorum kuzu olcak gibiyim
Daha olmadım kuzumİns olmaassin:)
Ben de bekliyorum yaaa miğde bulantısı varBen de daha olmadim ama adet sancilarim var bekliyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?