Gebeliğe Hazırlık Adet günü 29 kasimm olanlarrrrrrr❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay herzaman ki gibi çok taktım bundan sonra umursamıyıcam Çok kötü oluyo insan gerçekten hele buay adetim erkenden geldiya bat günü mü bile hesaplamıyıcam yok şukadar kaldı bukadar kaldı insan kendini yiyor resmen.. sabır sabır sabır takmamak en iyisi valla

Aynen kuzu ondan daha 2 gün gecikti yani olabilirim belki dimi

olabilirde olmayabilirde tatlım bakalım sen hissediyo musun hamile olduğunu
Geçen ayın sonunda folbiol aldım 3 hafta kullandım geçen hafta bıraktım olabilirim galiba var gibi kuzu ama kendimi Umut vermek istemiyorum hayır olcaksada süpriz olsun birde bu hafta kaynanada kalıyoruz kayın peder göreve gitti askeri personel offf

Bence swn hamilesin :)

Kızlar bugün kan testi yaptirdim :)) beta hcg 481 cikti adetim 3 gun gecikti umarim deger giderek yukselir :)) Allah isteyen herkese versin guzel guzel gebe haberleri alalim Insallah
Yaaa bu en güzel haber hayırlı olsun kuzu :) bana gelince bilmiyorum bakalım biraz daha bekleyeyim kaç gün gecti senin

Sağol canımm 3 gün gecikti benim
Sen olmadin de mi daha
Bak kuzu eylül 28 inde korunmayı bıraktım ayın ekim 1 i adettim 4 ü bitti ve ekim 31 adettim 4 ünde bitti ve ben folikasit aldım 3 hafta kullandım bıraktım şimdi dün gecti olmam gerekiyordu bugün gecti daha yok

Ay hadiii hayırlısi test yapsana iste gecmisss
Ben dun idrarda pozitif gordum bugun kan yaptirdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…