Kızlar ben hala adet olmadım ama olcakmışım gibi sanki :/
İnş canımmCanım inşAllah olmazsın adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı unutma dualaşalım bol bol tez zamanda muradımıza erelim :)
İşte bugün 2. Gün geçti canımSenin geçmiş miydi adetiin
İşte bugün 2. Gün geçti canım
Yapmadı kuzu :/Test yaptın mı peki :)
Yapmadı kuzu :/
Yapmayacagım kuzu ya geçen ay cok takmıştım bu ay umursamadım böyle umursamayacagımAyyy canım yaa hadi inşaAllaaahh güzel haberlerini alırız yapınca hemen yaz çatlarım:)))
Aynen kuzu ondan daha 2 gün gecikti yani olabilirim belki dimiBende bu ay herzaman ki gibi çok taktım bundan sonra umursamıyıcamÇok kötü oluyo insan gerçekten hele buay adetim erkenden geldiya bat günü mü bile hesaplamıyıcam yok şukadar kaldı bukadar kaldı insan kendini yiyor resmen.. sabır sabır sabır takmamak en iyisi valla
Aynen kuzu ondan daha 2 gün gecikti yani olabilirim belki dimi
Geçen ayın sonunda folbiol aldım 3 hafta kullandım geçen hafta bıraktım olabilirim galiba var gibi kuzu ama kendimi Umut vermek istemiyorum hayır olcaksada süpriz olsun birde bu hafta kaynanada kalıyoruz kayın peder göreve gitti askeri personel offfolabilirde olmayabilirde tatlım bakalım sen hissediyo musun hamile olduğunu
Geçen ayın sonunda folbiol aldım 3 hafta kullandım geçen hafta bıraktım olabilirim galiba var gibi kuzu ama kendimi Umut vermek istemiyorum hayır olcaksada süpriz olsun birde bu hafta kaynanada kalıyoruz kayın peder göreve gitti askeri personel offf
Yaaa bu en güzel haber hayırlı olsun kuzu :) bana gelince bilmiyorum bakalım biraz daha bekleyeyim kaç gün gecti seninKızlar bugün kan testi yaptirdim :)) beta hcg 481 cikti adetim 3 gun gecikti umarim deger giderek yukselir :)) Allah isteyen herkese versin guzel guzel gebe haberleri alalim Insallah
İçine mi dogudu minnakın annişi :)Bence swn hamilesin :)
Yaaa bu en güzel haber hayırlı olsun kuzu :) bana gelince bilmiyorum bakalım biraz daha bekleyeyim kaç gün gecti senin
Sağol canımm 3 gün gecikti benim
Sen olmadin de mi daha
Yok kuzu olmadım işte 2. Gün kaşıkta agrı var arada sürekli degil birde aşırı gaz var birde affedersin dün ishaldim bugün ise kabızımSağol canımm 3 gün gecikti benim
Sen olmadin de mi daha
Bak kuzu eylül 28 inde korunmayı bıraktım ayın ekim 1 i adettim 4 ü bitti ve ekim 31 adettim 4 ünde bitti ve ben folikasit aldım 3 hafta kullandım bıraktım şimdi dün gecti olmam gerekiyordu bugün gecti daha yokSağol canımm 3 gün gecikti benim
Sen olmadin de mi daha
Bak kuzu eylül 28 inde korunmayı bıraktım ayın ekim 1 i adettim 4 ü bitti ve ekim 31 adettim 4 ünde bitti ve ben folikasit aldım 3 hafta kullandım bıraktım şimdi dün gecti olmam gerekiyordu bugün gecti daha yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?