- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
Ya kuzu ben geçen ay cok taktım olmadı ya bu ay hiç umursamadım geçen ayda baya üzüldüm ondan baya gecsin diye bekliyorum birde kaynanadayım bu haftaAy hadiii hayırlısi test yapsana iste gecmisss
Ben dun idrarda pozitif gordum bugun kan yaptirdim :))
Ya kuzu ben geçen ay cok taktım olmadı ya bu ay hiç umursamadım geçen ayda baya üzüldüm ondan baya gecsin diye bekliyorum birde kaynanadayım bu hafta
Ben 1 hafta falan durayım diyorum :)Ben de oyle.bekledim aslinda ama anca bu kadar bekleyebildim :)
Hayırlı olsun canım.tahminim tuttu.sana demiştim dimi.şaşmaz bende...Kızlar bugün kan testi yaptirdim :)) beta hcg 481 cikti adetim 3 gun gecikti umarim deger giderek yukselir :)) Allah isteyen herkese versin guzel guzel gebe haberleri alalim Insallah
Cnmm sendeki durumlar bendede var adetim bir gun gecikti anlamadm neden cokmu taktik yksa bisemi var cozemedmYok kuzu olmadım işte 2. Gün kaşıkta agrı var arada sürekli degil birde aşırı gaz var birde affedersin dün ishaldim bugün ise kabızım
Bu ay ben fazla takmadım kuzu hala da adet olmadım geçen aydan bir farkım Bu ay degilde bir önceki ay 2 haftası folbiol kullandım bıraktım adet oldum bu ay bugün 3. Gün gecti kuzu bakalım bel altısı var miğde bulantısı var göğüs ucu hassas ama hafif ama geçen hafta gögüslerim o kadar sert be dokunulmazdı ki bu hafta yokCnmm sendeki durumlar bendede var adetim bir gun gecikti anlamadm neden cokmu taktik yksa bisemi var cozemedm
Beklemekten baska caremiz ykk hayrlisi olsn halkimzdaaa cnmmBu ay ben fazla takmadım kuzu hala da adet olmadım geçen aydan bir farkım Bu ay degilde bir önceki ay 2 haftası folbiol kullandım bıraktım adet oldum bu ay bugün 3. Gün gecti kuzu bakalım bel altısı var miğde bulantısı var göğüs ucu hassas ama hafif ama geçen hafta gögüslerim o kadar sert be dokunulmazdı ki bu hafta yok
Amin canım inş sırt agrım bar birazda yaBeklemekten baska caremiz ykk hayrlisi olsn halkimzdaaa cnmm
Sanmiyormm canmm geciktiricegini ama bazen strestende gecikebilior en sagliklisi adetinin 3 gn gectikden sonra test yapilmasii bnceAmin canım inş sırt agrım bar birazda yabirde sizede sorayım cinsel ilişki adeti geciktirir mi sizce
Bana da hamişmişim gibş geliyor ilk defa kuzu 3. Gün bugün de kaynanadayım ya suanPamukDeniz umutlandirmak istemem ama sanki hamisisn gbime geliooo inslalahta oledir umarim hayal kirkligi yasamayiz
Bakalla gidiorm die cik gt al bi testt kiz bizede haber ver guzel haberii jadi insallahh:))Bana da hamişmişim gibş geliyor ilk defa kuzu 3. Gün bugün de kaynanadayım ya suanevimde olsaydım yapardım
Ya kuzu nerde yapcam kız bekleyeyim işte bel agrımda var bayaBakalla gidiorm die cik gt al bi testt kiz bizede haber ver guzel haberii jadi insallahh:))
Bence vekleme frsat bul yappYa kuzu nerde yapcam kız bekleyeyim işte bel agrımda var baya
birde gecenay cok takmıştım yaptım hep negativ ondan bu ay bekliyim diyorumBence vekleme frsat bul yapp
Peki gecen ay hic geciktimi bu seferki gbiibirde gecenay cok takmıştım yaptım hep negativ ondan bu ay bekliyim diyorum
Yok cok düzenli olurum kuzuPeki gecen ay hic geciktimi bu seferki gbii
Ozamannn bebis geliroeee :)Yok cok düzenli olurum kuzu
Galiba kuzu :) ya birde bilmiyorum sizde oluyor mu ben yemek yiyince miğde bulantısı yapıyor banaOzamannn bebis geliroeee :)
Bnde 2 gn once oluyorduu hata bi sabah 6 da mide bulantisina uyandmm benmki piskoljik ama sninki bnce hamislik hamilesn senn :)Galiba kuzu :) ya birde bilmiyorum sizde oluyor mu ben yemek yiyince miğde bulantısı yapıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?