- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
senin adet kac gün gecti kuzu inş ikimizde hamişzdirrrBnde 2 gn once oluyorduu hata bi sabah 6 da mide bulantisina uyandmm benmki piskoljik ama sninki bnce hamislik hamilesn senn :)
Kızlar bugün kan testi yaptirdim :)) beta hcg 481 cikti adetim 3 gun gecikti umarim deger giderek yukselir :)) Allah isteyen herkese versin guzel guzel gebe haberleri alalim Insallah
Hayırlı olsun canım.tahminim tuttu.sana demiştim dimi.şaşmaz bende...
Canım hayırlı olsun rabbim yar ve yardımcın olsun bizim içinde dua et :)
Artar inş.sıkıntı yapma.Evet canım ya Insallah guzel devam eder.Pazartesi bir daha beta hcg verecem uamrim artmistir
Artar inş.sıkıntı yapma.
Bilemiyorum ki canim.bende öyle olmadi.doktoruna sor iyice.Yani agrılarim oluyor cok sukur kanamam falan yok ama bel agrim ve bacak agrim bazen cok siddetli oluyor geciyor normal mi acaba ya
Bilemiyorum ki canim.bende öyle olmadi.doktoruna sor iyice.
Ben hamilelik ağrılarının hafife alınmamasının taraftarıyim.muayenelerini özel hastanede ol.Ama benim agri esigim cok düşük maalesef adetimde de oyle oluyor hep
Ben hamilelik ağrılarının hafife alınmamasının taraftarıyim.muayenelerini özel hastanede ol.
Sende saol canim.Kadin dogumcu tanidigim cok sağolasın
Iyim ablacim sen nasılsın bebis varmı :))Canımmm hoş geldinnn :) iyi misin napiyorsun
Iyim ablacim sen nasılsın bebis varmı :))
Takma kafani bisi yoktur inşallah çok sevindim adına ya :))Var canım dün keseyi gorduk ama benim doktorum hem cok iyi hem de asiri pinpirikli hemen guzel seyler soylemiyor haftaya bi daha bakalim dedi tam boyle sevinemedim ya
Takma kafani bisi yoktur inşallah çok sevindim adına ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?