Bnde aynı durumdayım yaKorkuyorum negatif görmekten
Hadi hayırlısı olsun canım benimde 27Günaydınn selam herkese benim de adetim 29 kasım
Hoşgeldin canım benim adet sancilarim başladı yaaaGünaydınn selam herkese benim de adetim 29 kasım
Adet sancisi ve gebelikte ilk sanci ayni .Benim de adet sancılarım her zamanki gibi baslamisti ama su an 5 haftalik hamileyimHoşgeldin canım benim adet sancilarim başladı yaaa((
Adet sancisi ve gebelikte ilk sanci ayni .Benim de adet sancılarım her zamanki gibi baslamisti ama su an 5 haftalik hamileyim
Bir gun daha sabredip test yapabilirsinizNe guzel canim hayirli olsun
Benim sag kasigima yerlesti agri hareket ederken falan orada dolgunluk var olabilir mi acaba ya
Gercekden mi ya inşallah bnde hamile kalırımAdet sancisi ve gebelikte ilk sanci ayni .Benim de adet sancılarım her zamanki gibi baslamisti ama su an 5 haftalik hamileyim
Insallah ben cok zamanlar atlattim ama duami hic eksik etmedim insallah size de nasip olurGercekden mi ya inşallah bnde hamile kalırım(
Amin canım inşallah bnde çok dua ediyorum :)))Insallah ben cok zamanlar atlattim ama duami hic eksik etmedim insallah size de nasip olur
İnsallah inşallahHadi hayırlısı olsun canım benimde 27
Hoş buldum inşallah adet sancısı değildirHoşgeldin canım benim adet sancilarim başladı yaaa((
Hadi ya hayırlısı olur inşallahBen regl oldum kızlar aralığa kaldı artıkpazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum genel kontrol için.. Hayırlısı olsun inşallah
Inşallah canimmmHoş buldum inşallah adet sancısı değildir
Hadi inşallahhhhhh bebiş haberini alalımAcayip çok akintim var beyaz renkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?