Gebeliğe Hazırlık Adet günü 29 kasimm olanlarrrrrrr❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim de adet tarihim 29 kasim.ama değisebilir de.dünden beri akıntım var.ama ne olur bilemem.ben daha once hamile kaldim.belim ağrıdı adet olacakmisim gibi ama olmayınca anladım ki hamileyim.
Çünkü hep önce bi bel ağrısi girer hemen kan gelirdi.disardayken de öyle anlardım adet olduğumu.ama bu sefer kan gormeyince dedim ki ben kesin hamileyim.
Akıntıdan belli olmuyor kızlar.

Benimde belim mi agriyo sırtım mami vuruyo anlamiyorum karnım degilde sirt bolgem agriyo acayip tuvalete çıkıyorum akintim az aldı çoktu

Benimde belim mi agriyo sırtım mami vuruyo anlamiyorum karnım degilde sirt bolgem agriyo acayip tuvalete çıkıyorum akintim az aldı çoktu
Hamileliğin 4.haftasindan sonra sirt ağrisi olur.sizin daha adetiniz gećmemiş sanırim.
Adete yakın bel ağrisı çok aşağida olur.kalça çatalinızin hemen üstünde.
Bunun ayrımını yapmanız lazım aslında tam olarak neresi ağriyor diye.akintı meselesi de karisik.hem adet belirtisi hem hamilelik belirtisidir.

Sırtım agriyo diyebilirim ozamN adetim gecmedi 29 kasimm

Benim adetim yarin, bel agrim kasik agrim var ara ara siddetleniyor bi de vajinama dogru batmalar oluyor...asıri sisim her yerim sisti resmen

O zaman bn adet olmucam ne karnım agriyo ne belim
Ay ne alem kizsın.bel agrisı hemen başlamayabilir.adetinin gelecegi saat başlaysbilir.
Ayrıca karın ağrısı hamilelik belirtisidir.
Benim karnima kramplar giriyordu.
Bu arada tüm bu yazdiklarim seni ümitlendirmemek ve kendine hakim olmsn icin.sonra kirmixilari görünce üzülme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…