Hmm bndede olmadıYok canim oyle bi sey olmadi
Hmm bndede olmadı
O bnde de var ağrım oluyoken akintim geliyo adet oldm sanıyorum yok acayip korkuyorum yaa olcm diyeBenim kasık agrilarim devam ediyor ama akıntım basladi bu sefer de sanki adet olmusum gibi geliyor bakiyirum yok
O bnde de var ağrım oluyoken akintim geliyo adet oldm sanıyorum yok acayip korkuyorum yaa olcm diye
Az kaldı ya 2 gün sabredemeyip her an test yapabilirim amaBen de aynen yaa napacaz biz
Az kaldı ya 2 gün sabredemeyip her an test yapabilirim ama
Hadi bakalım hayırlısı canım:)Hahahha ben sabredecegim ya olmazsm adet carsamba gunu yapacagim test :)
Benimde belim mi agriyo sırtım mami vuruyo anlamiyorum karnım degilde sirt bolgem agriyo acayip tuvalete çıkıyorum akintim az aldı çoktuKizlar benim de adet tarihim 29 kasim.ama değisebilir de.dünden beri akıntım var.ama ne olur bilemem.ben daha once hamile kaldim.belim ağrıdı adet olacakmisim gibi ama olmayınca anladım ki hamileyim.
Çünkü hep önce bi bel ağrısi girer hemen kan gelirdi.disardayken de öyle anlardım adet olduğumu.ama bu sefer kan gormeyince dedim ki ben kesin hamileyim.
Akıntıdan belli olmuyor kızlar.
Hamileliğin 4.haftasindan sonra sirt ağrisi olur.sizin daha adetiniz gećmemiş sanırim.Benimde belim mi agriyo sırtım mami vuruyo anlamiyorum karnım degilde sirt bolgem agriyo acayip tuvalete çıkıyorum akintim az aldı çoktu
Sırtım agriyo diyebilirim ozamN adetim gecmedi 29 kasimmHamileliğin 4.haftasindan sonra sirt ağrisi olur.sizin daha adetiniz gećmemiş sanırim.
Adete yakın bel ağrisı çok aşağida olur.kalça çatalinızin hemen üstünde.
Bunun ayrımını yapmanız lazım aslında tam olarak neresi ağriyor diye.akintı meselesi de karisik.hem adet belirtisi hem hamilelik belirtisidir.
Sirt ağrisi üsütmeden omurga düzlügü yada egriliginden bel fıtiğından olur.adetin ki çok belitgindir aşağı kisimdaSırtım agriyo diyebilirim ozamN adetim gecmedi 29 kasimm
O zaman bn adet olmucam ne karnım agriyo ne belimSirt ağrisi üsütmeden omurga düzlügü yada egriliginden bel fıtiğından olur.adetin ki çok belitgindir aşağı kisimda
Sivilcelenirdim hiç sivilcem cikmadiO zaman bn adet olmucam ne karnım agriyo ne belim
Hamileliğin 4.haftasindan sonra sirt ağrisi olur.sizin daha adetiniz gećmemiş sanırim.
Adete yakın bel ağrisı çok aşağida olur.kalça çatalinızin hemen üstünde.
Bunun ayrımını yapmanız lazım aslında tam olarak neresi ağriyor diye.akintı meselesi de karisik.hem adet belirtisi hem hamilelik belirtisidir.
Sivilcelenirdim hiç sivilcem cikmadi
Bilmiyorum normalde çıkardı çıkmayınca insan ister istemez dusunebiliyo:)Hahaha alemsin belki biz kendimiz belirti ariyoruzdur...Bazilari hic fark etmedim diyir biliyorsun o yuzden boyle dusunme bence
Bilmiyorum normalde çıkardı çıkmayınca insan ister istemez dusunebiliyo:)
Ay ne alem kizsın.bel agrisı hemen başlamayabilir.adetinin gelecegi saat başlaysbilir.O zaman bn adet olmucam ne karnım agriyo ne belim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?