Benimde 27kasım ama karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi sağ kasığıma da ağtı giriyor bakalım hayırlısı olsun inşallah
Ben de ayni durumdayim caniim
Seninde mi 27kasım canım
Bnde yapmıyorum gunumu bekliyorum kızlarBenimde 29 kasım günler geçmiyor sanki inşallah hepimize nasip olur dayanamayıp test yapıyorum hep tek çizgi
Benimde 27kasım ama karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi sağ kasığıma da ağtı giriyor bakalım hayırlısı olsun inşallah[/QUOTE
Hayırlısı olsun Canimm yaa inşallah bebisin gelir
Benim çok hafif agrilarim var akintim çok fazlaaEvet canim ve kasik agrilarim.cok fazla sag kasikta daha fazla olmak uzere
Benim çok hafif agrilarim var akintim çok fazlaa
Akinti çok olunca gebelik belirtisi oluyormuş diye duydumBende ds akıntı var ama daha az
Amin canım hepimiz güzel haberler alalım inşalllahBenim çok hafif agrilarim var akintim çok fazlaa
Adetime son 3 gün kızlar adet san cim çok azaldı birden yükselip azalıyor anlamadım gitti akintim çok fazla yemek kaşığı kadar vardır diyebilirim beyaz renkli acaba gebelik belirtisi olabilir mi
Inşallah hamileyizdirHiç bilmiyorum inan ki benimde aynı bi hemen adet olacakmışım gibi geliyor ağrı sonra geçiyor
Sende yerleşme kanaması falan oldumuYok canım.bir daha yapmadim adetim gecsin diye bekliyorum
Sende yerleşme kanaması falan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?