Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

canım bende öle gebelik belirtisi yok. Ama çok aşırı ishalim ve gaz var.daha önceleri hiç böle olmamıştım yaaaa gaz sancım kasıklarıma öle bi vuruyorki kasılıp kalıyorum anlayamadığım tekşey buu. Artık bu bi belirti ise gebelik için bilemem ama hiç böle olmamıştım .gazın basıncı öle bi kasıklarıma vuruyor ki soğuk terler döküyorum yaaa... Sence neden olabilir caımcım

ya arkadaslar yumurtlama donemınde gun asırı ılıskı dıyorlar hergun ılıskı zararlı mı olur yada yumurtlamadan sonrakı ılıskıler zarar verır mı

eymen-beratımmm nerdesinnn şafakdaşım nasılsın iyimisin ruh halin nasıl canımmm dua edelim birbirimize unutma bakkkk şafak 2 v:))))

Canimmmm hastaliktan belirti falan anlayamiyorum ki kasik ve bas agrilarimdan eser kalmadi, istahda yok artik simdi gögüslerim hasaslasti bir o yani Gelende sabahlari kirmizilar ziyarete geliyor eger bebis yoksa Pazar sabahi Kirmizi Kart yicem.

Listeye benide ekler misiniz 21 Aralıktı... Mide bulantılarımdan anca fırsat buldum yazmaya. Kus kus bana mısın demiyor. İçim çıktı valla.

İnşallah.. Ama ümitlenmek istemiyorum hemen. Bir hafta daha geçsin..
Canım senin hamileliğinde sadece göğüs ucun dokunulamayacak kadar acıyor muydu? Birde kasık ağrısı öldürüyor beni. Sanki bıçaklar saplanıyor.

ben kızıma hamile kaldığımda bakın 2 3 haftalıkken öğrendim ve öncesindeki belirtiler hastalığım düzensizleşti bir oldum yarım yamalak ve ertesi ay olmadım ama şiddetli kasık ağrım vardı... çok alıngandım ağlar durudum hormonlar heralde :) ve uyku halim çoktu ama en önemli özelliğim de burnum çok hassalaşmıştı kaynanam balkon kapısını açardı ordan bir kou gelirdi bidonda duran turşu bir kase alır leblebi yer gibi yerdim ki hiç sevmem... sonra test yaptım çok silik bi çizgi ve kan testi bir baktım hamileyim.... 32 mi ne çıkmıştı hcg :) :)

Gebelikte 4.Hafta

Gebeliğinizin 4 haftasında döllenmiş olan zigot uterusta kendine ait bir yer bulmaya çalışır. Bu dönem implantasyon zamanı olarak adlandırılır ve akıntılarınızın olması doğaldır çünkü takvim olarak eğer hamile kalmasaydınız adet kanamalarınızın olacağı haftada olacaktınız. Fakat bu kanama normal kanamalarınız kadar çok olmamalı..

Gebeliğinizin 4. Haftasında gebelik testlerinde pozitif sonuç alacağınız dönemdir kendiniz de testi evde uygulayabilirsiniz bu son derece basit yapılabileceğiniz bir olaydır fakat testi sabah uygulamanız daha iyi sonuç verecektir.

Gebelikte 4. Haftada Annedeki değişiklikler
1.Mide bulantıları başlayabilir bazı kadınlarda bu bulantılar hamilelik boyunca ve sıkıntılı bir şekilde geçer bazılarında umursanmayacak kadar kolay atlatılır
2.Göğüs uçlarında hassaslaşma yaşanabilir
3.Sık sık idrar yapabilirsiniz bu gayet normal bir süreçtir
4.Hafif bir akıntı olabilir
5.Gazınız olabilir bu da normal bir olaydır. Ilaç kullanımını gerektirmez

Gebelikte 4. Haftada bebekteki değişiklikler

Bebeğiniz . haftadaki gibi hala çok küçüktür fakat hücrelerde bölünme ve tabakalşma devam etmektedir hücre 3 bölümde tabakalaşacak olup en üst bölümde cilt, saç, sinir sistemi gibi bölümller İkinci tabaka olan orta tabakada iskelet ve kas sistemleri ve son olarak üçüncü ve iç tabakada iç organların oluşumu gerçekleşecektir.

Haftanın Önerileri
1.Hamilelik testleri alabilirsiniz bir kaç çeşit deneyebilirsiniz
2.Gebeliğinizin ilk haftalarında aşırı sıcak ortamlarınızdan kaçınmanız gerekir

Aaaaaahhhh aaahhhh kızlar bu ay çok umutluydum ama sanırım olmadı Kırmızılar hafiften göründü ( Hamile olan arkadaşlara tebrikler, darısı bizlerin de başına inşallah kızlar, bize de dua edin, hamilelerin duası kabul olurmuş. Unutmayın bizleri......

4. haftaysa bana gene bekleme yolları göründü. Ne yapalım ya sabır.. Çok sağol canım verdiğin bilgiler için. Bende erken çıkmaz diyordum zaten. Ama kocama uydum işte bugün yaptım. Beklerim daha..:18:

slm kızlar benımde goguslerımde sızı var sıs falan degıl sadece agrıyorlar ve sızlıyorlar ve basımda donuyor tansıyonumu olcuyorum ama tansıyonum normal ama ara ara basım donuyor gozlerımın altı kızarmıs sızce hamıle olabılır mıyım

Ah sekerim bu ay hayirli degilmis demekki takma önündeki maclara odaklan sen Rabbim kucagini bos birakmasin insallahhhhh....

kızlaarr bi kaç damla akıntım geldi az önce sarı renkte sizce hamilelik belirtisimidir:/

Ah sekerim bu ay hayirli degilmis demekki takma önündeki maclara odaklan sen Rabbim kucagini bos birakmasin insallahhhhh....

Amin canım inşallah senin de benim de isteyen herkesin de hayırlı, sağlıklı evlatlarımız olur, umudumu kesmiyorum. Çok iyisin, iyiki varsın... Herkese umut veriyorsun, herkesin yanında oluyorsun Allahım da senin yanında olsun canım.... Kalbinden geçenler gerçek olsun inşallah...

bu hayırlı dualardan ben de istiyorum bana nie kimse böyle şeyler sölemio ühühühühühü (

Amin insallah canim cok saol iyi dileklerin icin napalim valla birbirimize destek olmaktan baska birsey gelmiyor elimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…