canım benim kafam hala benden önce gidiyor sanki sarhoş gibiyim başkada birşey yok ağrımda yok öyle bacağıma kasılmakar falanda olmuyor batmada yok sadece başım işte oda tansiyonda olabilir yani ama 3 gündür böyleyim bilmiyorum artık 4 tane testim var evde stokluyum yani:) gel beni yap diyorlar ama hayır diyorum irademe sahip çıkıp bekleyeceğim sen ne alemdesin
ay kızlar hadi güzl bişiden konuşalım :) :) :) herkes nereli yazsın bakalım bacılar :) ben ankara... yaş 25 3 yıllık evliyim 26 aylık kızım var:) :)
eymen-beratımmm nerdesinnn şafakdaşım nasılsın iyimisin ruh halin nasıl canımmm dua edelim birbirimize unutma bakkkk şafak 2 v:))))
Listeye benide ekler misiniz 21 Aralıktı... Mide bulantılarımdan anca fırsat buldum yazmaya. Kus kus bana mısın demiyor. İçim çıktı valla.
Listeye benide ekler misiniz 21 Aralıktı... Mide bulantılarımdan anca fırsat buldum yazmaya. Kus kus bana mısın demiyor. İçim çıktı valla.
slm kızlar benımde goguslerımde sızı var sıs falan degıl sadece agrıyorlar ve sızlıyorlar ve basımda donuyor tansıyonumu olcuyorum ama tansıyonum normal ama ara ara basım donuyor gozlerımın altı kızarmıs sızce hamıle olabılır mıyım
sat nedir canım??? önemli olan o.... ama bu yazdıkların tabiki gebelik belirtilerinden
Aaaaaahhhh aaahhhh kızlar bu ay çok umutluydum ama sanırım olmadıKırmızılar hafiften göründü ( Hamile olan arkadaşlara tebrikler, darısı bizlerin de başına inşallah kızlar, bize de dua edin, hamilelerin duası kabul olurmuş. Unutmayın bizleri......
slm kızlar benımde goguslerımde sızı var sıs falan degıl sadece agrıyorlar ve sızlıyorlar ve basımda donuyor tansıyonumu olcuyorum ama tansıyonum normal ama ara ara basım donuyor gozlerımın altı kızarmıs sızce hamıle olabılır mıyım
sat nedir canım??? önemli olan o.... ama bu yazdıkların tabiki gebelik belirtilerinden
en son 2 aralıkdaa olmustum 2 ocak ınsallah olmam da
Ah sekerim bu ay hayirli degilmis demekki takma önündeki maclara odaklan senRabbim kucagini bos birakmasin insallahhhhh....
Amin canım inşallah senin de benim de isteyen herkesin de hayırlı, sağlıklı evlatlarımız olur, umudumu kesmiyorum. Çok iyisin, iyiki varsın... Herkese umut veriyorsun, herkesin yanında oluyorsun Allahım da senin yanında olsun canım.... Kalbinden geçenler gerçek olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?