Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

benimde ümidim kalmadı canım fos çıktı herşey tek çizgiden nefret geldi

bunu ancak biz yaşayanlar anlayabiliriz.çünkü hepimiz yaşadık bunları, hala yaşıyoruz ümitlenip, heveslenip elinin boş çıkmasıı ne zor.allahım her zorluğun sonunda bir kolaylık bir ferahlık verecek inşallah.
Allahtan bizi seven yanımızda olan bu durumda destek olan eşlerimiz var. Ya kötü, umursamaz,bize uzak, soğuk,lafını bilmeyen, sürekli kıran bir eşimiz olsaydı. üzülme ,ağlama, hep diyruz ya. bir gün bizimde bir çocuğumuz olacak, yakın ,uzak.Dünyayı onun üzerine kuracağımız bir çocuğumz bizimde olacak. Allah sağlık versin sana da eşine de ..
Sabredelim. biraz daha sabır...

çiçekdemeti canım benim ya kıyamam sana... tatlım bu kadar düşünmemelisin bu konuyu ters teper rahat ol.... elbet o kucağına minicik bir süt kuzusu verecek rabbim... hadi hadi üzülme bak oluruna bırak bak nasıl hemen hamile kalacaksın... bu işler kader işi bi yerde... rabbim en kısa sürede sana gönlünden geçen bebeişi nasip etsin işlh...

teşekkür ederim kızlar ama hala ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi çok ümitlenmiştim bu ay ondan yıprandım bu kadar

yeni arkadaşlar var ekleyelim inşallah şans onlara gülsün

kayraysmn...................hamiş
pearl..........................hamiş
sweetwitchhh..............hamiş

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık?
pijema2......................21 aralık(birdahaki aya inşallah canım)
poeetik.......................21 aralık
filozofcan....................22 aralık
esmerm.......................22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
krdy..........................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
denisss_86..................27 aralık
Tkale.........................29 aralık
nuripekk.....................29 aralık
tuuba_87....................30 aralık
dils3...........................01 ocak
Stggg5.......................01 ocak

nasıl bırakılır canım oluruna ben bilmiyorum yapamıyorum her ay farklı bir stres hayatımı ona adadım sanki
hem küstüm ben dün kuzucuğuma gelmediği için

nasıl bırakılır canım oluruna ben bilmiyorum yapamıyorum her ay farklı bir stres hayatımı ona adadım sanki
hem küstüm ben dün kuzucuğuma gelmediği için

hayırlı sabahlar canlarım ya ben az önce test yaptım 1.teste baya fazla damlattım çünkü dün arkadaşlardan biri hemşire bir çay kaşığına yakın koydu ve çıktı demişti bende öyle yaptım 2.çizgiyi çoooookk silik gördüm üzerinden 10 dk filan geçince tamamen belirginleşti dayanamayıp 2.testi yaptım ama bu kez 3-4 damla damlattım hiç bişey yok gölgesi bile yok hangisine inanmalıyım zaman geçtikçe 1.testteki 2.çizgi belirginleşiyor inanayım mı

konu açtım ama kimse görmedi galiba. kızlar belki hatırlarsınız adetim ayın 21inde idi. hala gelmedi. henüz test yapmadım beklemek istedim. bu ikinci denememiz eşimle. yalnız dün gece birlikte olduktan sonra pembemsi bir renk geldi peçeteye ve geçti, devam etmedi. bugün de bir şey yok. bu lekelenmenin özellikle ilişkiden hemen sonra olması beni endişelendirdi. bu kanama nedir.? lütfen yardım edin..

canım madem adetin geçti test yapsaydın test yapmadın bari beraber olmasaydınız çünkü gebelik şüphesi var
bence hemen test al yap varsa cıkar bir dr gidersin

adetin ne zamandı canım

hamileysem bu kanama kötü bir durumu habercisi mi acaba. teşekkür ederim cevapladığın için.

adetin ne zamandı canım

yarın canım inş. gelmez çok erken diyemi böyle anormallik oluyor sonuçta hamile değilsem o çoook silik bile çıkmaz ama şimdi çok belirgin ya birde testi açtım çubuğu daha net görmek için baya sonra tabi öyle olunc bariz ortaya çıktı

hamileysem bu kanama kötü bir durumu habercisi mi acaba. teşekkür ederim cevapladığın için.

pembe demişsin canım hamıleleiklerde olabiliyor böyle lekelenmeler benım 5 günüm gecerken kahverengi gelmişti adet oluyorum sanmıştım test yaptım hamıleydim 2 aylık hamıleykende pembemsi gelmişti 1 gece dr hastanede kontrol altında tutmuştu iğne ve serum verilmişti gecti cok şükür bu gün bir test al yap hamıleysen hemen dr git durumunu anlat ilişkiyide bir süre bırakın ben 6. ayıma girdim toplam 3 kere beraber olduk oda cok dikkatli bir şekilde

erken yapılan testlerde yanılma payı olabiliyor ama net cıktıysa seni ümitlendirmekte istemem ama bence hamılesin git kan ver derim kendinede dikkat et

tosti teşekkür ederim canım. kafam karmakarışık oldu doktora gitmeyince. acaba hamile miyim, yoksa adet kanaması mı, yoksa bebeğe mi zarar verdik düşünceleriyle kendimi yedim bitirdim. muhtemelen hamileyim sanırım. belirtilerim de var çünkü zaten. en iyisi acil test alıp doktora görünmek sanırım.

rica ederim canım kendin ve hamıleysen bebegin için en iyisini yaparsın doktorların müdahale etmesi gereken durumlar olabiliyor bunda gec kalmamak lazım
kızlar nacizane fikrimi sizlerlede paylaşmak istiyorum gebelik süpheniz varsa gidin kan verin emin olun dr gitmekte gec kalmayın düşük oranları cok arttı almanız gereken ilaçlar olacak

erken yapılan testlerde yanılma payı olabiliyor ama net cıktıysa seni ümitlendirmekte istemem ama bence hamılesin git kan ver derim kendinede dikkat et

pzt.gidicem eğer yarın adet olmazsam inş. diğeride silik çıksa tamam diyeceğim ama en kötüsünü düşünmek lazım hayal kırıklığı olmasın diye acaba testi çıkarmam ya da 10 dk. sonra sonucu almam yanıltıcımı 10 dk. geçen sonuçları dikkate almayın diyor 10 dk. öncesinde gördüm ben çizgiyi inş. dediğin gibidir Allah razı olsun yorum yazdığın için ...

canım birşey sormak istiyorum ben sana adet döngüsü düzenli olan bir kadında problem olma riski ne kadar olabilir mi yani

10 dk içinde cıkan sonuç baz alınıyor senınkide 10 dk içinde cıkmış
bence hamılesin adetinede cok yok çünkü ve gecen ay 31 gecti bunuda hesaplamışsındır inş.
rica ederim yardımcı olabildiysem mutlu olurum inş. güzel haberlerini yazarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…