ah o yarın bugün oldu. ben değilde sizden ümitliyim. inşallah bugün güzel haberi alırız. olmadı pazartesi...
sabah ağrım vardı.. koştum baktım yok gelen bişey yok kupkuruyum.
keşke o iki gün önce testi yapmasayım. dünkü o kırmızı noktayı görmeseydim ümütlenirdim belki ama.
zaten benim içimde hamilelik hissi yok.((
kızlar ben akşam dayanamadım test yaptım sonuç negatif bugün olmam lazım yada 2 gün önce 2 gün sonra. Hala baş dönmem var bu başım çok ümitlendirmişti beni duşa girdim kaç saat kaldım bilmiyorum ağlamaktan çıktım eşim farketti tabi geldi sarıldı ağlama canım karım benim neden üzülüyosun olmazsa olmaz belki sorun bende ne biliyosun dedi sende yada bende yada yok ama olmuyor işte dedim konuştuk bayağı bir rahatlattı beni ama hala çok kötüyüm ben
çiçekdemeti canım benim ya kıyamam sana... tatlım bu kadar düşünmemelisin bu konuyu ters teper rahat ol.... elbet o kucağına minicik bir süt kuzusu verecek rabbim... hadi hadi üzülme bak oluruna bırak bak nasıl hemen hamile kalacaksın... bu işler kader işi bi yerde... rabbim en kısa sürede sana gönlünden geçen bebeişi nasip etsin işlh...
nasıl bırakılır canım oluruna ben bilmiyorum yapamıyorum her ay farklı bir stres hayatımı ona adadım sanki
hem küstüm ben dün kuzucuğuma gelmediği için
konu açtım ama kimse görmedi galiba. kızlar belki hatırlarsınız adetim ayın 21inde idi. hala gelmedi. henüz test yapmadım beklemek istedim. bu ikinci denememiz eşimle. yalnız dün gece birlikte olduktan sonra pembemsi bir renk geldi peçeteye ve geçti, devam etmedi. bugün de bir şey yok. bu lekelenmenin özellikle ilişkiden hemen sonra olması beni endişelendirdi. bu kanama nedir.? lütfen yardım edin..
hayırlı sabahlar canlarım ya ben az önce test yaptım 1.teste baya fazla damlattım çünkü dün arkadaşlardan biri hemşire bir çay kaşığına yakın koydu ve çıktı demişti bende öyle yaptım 2.çizgiyi çoooookk silik gördüm üzerinden 10 dk filan geçince tamamen belirginleşti dayanamayıp 2.testi yaptım ama bu kez 3-4 damla damlattım hiç bişey yok gölgesi bile yok hangisine inanmalıyım zaman geçtikçe 1.testteki 2.çizgi belirginleşiyor inanayım mı
adetin ne zamandı canım
hamileysem bu kanama kötü bir durumu habercisi mi acaba. teşekkür ederim cevapladığın için.
hamileysem bu kanama kötü bir durumu habercisi mi acaba. teşekkür ederim cevapladığın için.
yarın canım inş. gelmez çok erken diyemi böyle anormallik oluyor sonuçta hamile değilsem o çoook silik bile çıkmaz ama şimdi çok belirgin ya birde testi açtım çubuğu daha net görmek için baya sonra tabi öyle olunc bariz ortaya çıktı
tosti teşekkür ederim canım. kafam karmakarışık oldu doktora gitmeyince. acaba hamile miyim, yoksa adet kanaması mı, yoksa bebeğe mi zarar verdik düşünceleriyle kendimi yedim bitirdim. muhtemelen hamileyim sanırım. belirtilerim de var çünkü zaten. en iyisi acil test alıp doktora görünmek sanırım.
erken yapılan testlerde yanılma payı olabiliyor ama net cıktıysa seni ümitlendirmekte istemem ama bence hamılesin git kan ver derim kendinede dikkat et
rica ederim canım kendin ve hamıleysen bebegin için en iyisini yaparsın doktorların müdahale etmesi gereken durumlar olabiliyor bunda gec kalmamak lazım
kızlar nacizane fikrimi sizlerlede paylaşmak istiyorum gebelik süpheniz varsa gidin kan verin emin olun dr gitmekte gec kalmayın düşük oranları cok arttı almanız gereken ilaçlar olacak
pzt.gidicem eğer yarın adet olmazsam inş. diğeride silik çıksa tamam diyeceğim ama en kötüsünü düşünmek lazım hayal kırıklığı olmasın diye acaba testi çıkarmam ya da 10 dk. sonra sonucu almam yanıltıcımı 10 dk. geçen sonuçları dikkate almayın diyor 10 dk. öncesinde gördüm ben çizgiyi inş. dediğin gibidir Allah razı olsun yorum yazdığın için ...
canım birşey sormak istiyorum ben sana adet döngüsü düzenli olan bir kadında problem olma riski ne kadar olabilir mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?