bu hayırlı dualardan ben de istiyorum bana nie kimse böyle şeyler sölemio ühühühühühü(
slm kızlar bendeee o misss kokulu meleklerden isteyen biriyim. biçok forma yazdım ama bi sonuç alamadım bide burayı deneyeyim dedim :) geçen gece karın ağrsı sebebiyle acile gittim doktor beta testi istedi sonuç 4.1 çıktı bugün tekrar yaptırdım 5,2 çıktı sizce nedir bu durum doktor gebelik yok dedi adette olmadım günümdeyim bugün. geç döllenme olmuş olabilrmi böle bi durum yaşayan varmıııı acaba
teşekkür ederim canım hepimizin inşallah... allahım hepinizin uykularını kaçıran bir zırıltı kusmuk yumağı mis kokulu sizi kendisine aşık edecek... rabbimin varlığını kanıtladığı bir bebekle evinizi şenlendirsin işlh:) analık mevkisine en kısa zamanda layık görsün hepinizi işlh:) :)
selam kızlar ben geldim bende sizdenim adetime 6-7 gün vr ve belirtileri var dolayısıyla şüphelerimde var =)
hoşbulduk resimdeki sizinn bebiş mi?
hamileliğini öğrenen arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun rabbim bebişlerinize sağlıkla sıhhatle kavuştursun . ben test yaptım negatif çıktı bakalım halen adet olmadım inş. erken olduğundan negatiftir bende hayırlı haberler yazmak istiyorum buraya inş. ya bide benim gözlerim bozuk normalde gözlük kullanıyorum ama görmemde 2 gündür tuhaflık var daha sorunlu sizce hamilelikle bir beliritisi olabilir mi ?
şafakdaşlarım yarını inşallah geçiririz hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?