Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

teşekkür ederim canım hepimizin inşallah... allahım hepinizin uykularını kaçıran bir zırıltı kusmuk yumağı mis kokulu sizi kendisine aşık edecek... rabbimin varlığını kanıtladığı bir bebekle evinizi şenlendirsin işlh:) analık mevkisine en kısa zamanda layık görsün hepinizi işlh:) :)

slm kızlar bendeee o misss kokulu meleklerden isteyen biriyim. biçok forma yazdım ama bi sonuç alamadım bide burayı deneyeyim dedim :) geçen gece karın ağrsı sebebiyle acile gittim doktor beta testi istedi sonuç 4.1 çıktı bugün tekrar yaptırdım 5,2 çıktı sizce nedir bu durum doktor gebelik yok dedi adette olmadım günümdeyim bugün. geç döllenme olmuş olabilrmi böle bi durum yaşayan varmıııı acaba

sen nerde yaptırdın bu testi ya ne saçmalık bu ne demek yok demiş... basbayağı var önemli olan değerin küçüklüğü deil bi iki gün ara ile artıo olması... allah allah bi gebelik testi yapsana evde...ve bşka dr a git...

edremit özel hastanede ama doktor o kadar net konuştuki benm moral sıfır çıktım odadan burası ilçe olduğu için hastane ve doktor açısından çok seçenek yok. idrarda yaptım çıkmadı poff bilmiorum çok karışığm ya gerçekten varmıdır ki. en iyisi pazartesini beklemek oda işin en zor kısmııı

Amin o senlik evde bir olsun baska bir sey istemiyorum

selam kızlar ben geldim bende sizdenim adetime 6-7 gün vr ve belirtileri var dolayısıyla şüphelerimde var =)

hamileliğini öğrenen arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun rabbim bebişlerinize sağlıkla sıhhatle kavuştursun . ben test yaptım negatif çıktı bakalım halen adet olmadım inş. erken olduğundan negatiftir bende hayırlı haberler yazmak istiyorum buraya inş. ya bide benim gözlerim bozuk normalde gözlük kullanıyorum ama görmemde 2 gündür tuhaflık var daha sorunlu sizce hamilelikle bir beliritisi olabilir mi ?

Son düzenleme:

Belkide gec döllenmeden negatiftir canim s1kma canini

Son düzenleme:
şafakadaşlarım bendede şuan itibariyle hiç bir belirti yok adet olacağım zaman olan ağrılardan bahsediyorum acaba bu ay tutturabildik mi ya çok merak ediyorum yoksa sabah kırmızılarl mı uyanacağız (((

şafakadaşlarım bendede şuan itibariyle hiç bir belirti yok adet olacağım zaman olan ağrılardan bahsediyorum acaba bu ay tutturabildik mi ya çok merak ediyorum yoksa sabah kırmızılarl mı uyanacağız (((

kızlar benimde 7 günüm kaldı göğüslerim ağrımaya başladı buay..üşüme var..içim titriyo..bide canım bişeyler yemek istiyo ama ne bilmiyorum..bunlar adet belirtileri gibi ama inş. hamişimdir...

slm kızlar ben konunun biraz dışında kalıyorum gibi sanki ama paylaşmak istedim yinede benim geçtiğimiz pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadım ama ne hamilelik nede adet belirtim yok göğüslerimde bir fark yok ne ağrı ne dolgunluk belimde ağrı yok ve kan testi sonucum bugün 0.35 her zaman negatif olunca 0.1 çıkardı bu ne şimdi testi akşam özel hastanede yaptırdım o yüzden doktora gösteremedim canım çok sıkkın

meraba arkadaşlar, öncelikle şunu söylemeliyim ki 10 gün önce göğüslerimde şişlik ve acıma başladı.aşırı iştah, kasıklarda aralıklı ağrı saplanması,baş dönmesi vs de var. ancak bu sabah kanla karışık sarımsı bir sıvı geldi ara ara da devam ediyor adet görmeme 1 haftadan fazla süre var bu yüzden şimdiden test yapmanın doğru olmayacagını düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. doktor raporu verir gibi oldu ama heyecandan ne yazacağımı bilemedm :))

şafakdaşlarım yarını inşallah geçiririz hayırlısıyla :)

ah o yarın bugün oldu. ben değilde sizden ümitliyim. inşallah bugün güzel haberi alırız. olmadı pazartesi...
sabah ağrım vardı.. koştum baktım yok gelen bişey yok kupkuruyum.
keşke o iki gün önce testi yapmasayım. dünkü o kırmızı noktayı görmeseydim ümütlenirdim belki ama.
zaten benim içimde hamilelik hissi yok.((

günaydın hanımlar:) :)
haydi hanımlar güzel haberlerinizi beklioruz... sayımızı arttıralım 3 tük 4 5 6 lar 10 lar gelsin işlh... eşimle konuştuk akşam o da şüphelenio benden o yüzden pazartesi kan testi yaptıralım beklemeyelim dedi:) :)

güzel bembeyz bir güne gözlerimi açtım :) heryer bembeyaz olmuş... ah dün akşam gene kasık ağrımdan duramadım ama en ilginci ben adet olurken asla ağrı çekmem hele de kasık ağrısı bilmem... valla kızımda da oldu ben de şimdi de hissediorum ya içimde minik bir can olsun :) :) :) ya kaptırmayım diorum ama galiba çok ümitlendim ya valla bunun sonu hüsran

kızlar ben akşam dayanamadım test yaptım sonuç negatif bugün olmam lazım yada 2 gün önce 2 gün sonra. Hala baş dönmem var bu başım çok ümitlendirmişti beni duşa girdim kaç saat kaldım bilmiyorum ağlamaktan çıktım eşim farketti tabi geldi sarıldı ağlama canım karım benim neden üzülüyosun olmazsa olmaz belki sorun bende ne biliyosun dedi sende yada bende yada yok ama olmuyor işte dedim konuştuk bayağı bir rahatlattı beni ama hala çok kötüyüm ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…