Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Yaşasın, sıkıntı dolu günlerden sonra bugün kan testi yaptım. Hamileyim:) Benim gibi merak içinde olanlar vardır mutlaka. Ben belirtilerimi yazayım: Adetten bir hafta önce göğüslerde şişme ve hassasiyet oldu. Adet günüm yaklaşırken ara ara karın ağrım oldu.Adet tarihime kadar 2 kez idrardan test yaptım, negatif çıktı. Tamam bu ay da olmadı dedim.Derken adetim gecikti.Stresten olduğunu düşündüm ve 2 gün bekledim.Bugün dayanamayıp kan testi yaptım. BHCG 140 larda çıktı.Tekrar idrar testi yaptım 2. çizgi silik.Yani adete yakın idrar testi negatif çıkanlar ümidini kaybetmesin.
 

merhaba arkadaşlar
öncelikle badangel ,allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....ben bişey sormak istiyorum 1 şubatta kürtaj oldum 7 haftalık bebeğimi aldılar ve eşimle 3nde 6snda ve 14 nde birlikte olduk bende kusma bulantı ani hareketlerde baş dönmesi kasıklarımda seyirme hepsi mevcut sadece göğüslerimde acıma yok da ateş basması filan hepsi var acaba yeniden hamile miyim ? öncekinde çok fazla acıma vardı göğüslerimde.martın 1ni beklemeliyim bunu anlamak için diy mi nolur hamile olayım dua edin
şimdiden sevgiler saygılar en kısa zamanda cevap vermeniz dileğiyle
 

oncelıkle hayırlı ugurlu olsun canım . ya bende bu ay cok umıtlenmıstım ama olmadı sat 1 subat 2 mart gıbı hasta olmam gerekır ben dayanamadım 24 unde kan testı yaptırdım sonuc negatıf. yumurtlama tarıhım kesın emınım 15 ıydı.ve suan hıc bır belırtım yok goguslerım agrımıo sadece adet olacakmısım gıbı hıssım var.yınee umıt var gbı daha yukselmemıs olabılır dıorum kendı kendıme ama olsa coktan yukselırdı dimi. kızlar nolur bısı soyleyın yaa oyle bakıpta sonradan hamıle oldugunu ogrenen varmı ?
 
bende aynı durumdayım.Adet olacakmışım gibi gelıo ama umarım hamileyizdir mhtphık.gögüslerim şişti ara ara karnım ağrıyor.Hadi hayırlısı..
 
meraba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ancak ilk defa yazıyorum. adetim 4 gün geçti göğüslerimde acı var,ve yeşil damarlar var.bunların dışında pek bişe hissetmiyorum 2 gün önce test yaptım negatfti acaba test yanılmış olabilir mi tekrar yapmaya cesaretim yok
 
 
bugün adet olmauı bekliyorum.ama adet öncesinde akıntım kesilir kururdum.bu ay halen akıntım devam ediyo.ama başka hiçççç bişe yok :)
 
slm kızlar ben progestan kullanıyordum 1 martta hasta olmam gerekirdi ama olmadım.27 şubattan beri kahve rengi akıntı gibide değil ip şeklinde tuvalet kağıdına geliyor. ve sürekli normal akıntım var cumartesi test yaptım negatif.
 

3 gün gecikmişsin.ben de bugün olacaktım ama baya baya akıntım var.onun dışında iş yaptım biraz belim ağrıdı.başka belirtim yokk.kahve rengi akıntı ne demek bilmiyorum canım acaba kist mi oluştu?doktora git derim hem de gecikme de var kan testi de yaparlar.
 
ne bileyim ya bakleyeyim biraz daha diyorum ya bakalım bugünde test alıp yapıcam.
 
ne bileyim ya bakleyeyim biraz daha diyorum ya bakalım bugünde test alıp yapıcam.

ben de akşam yapmayı düşünüyorum :) ovulasyon testiyle yaptım da orta derecede bi kırmızılık çıktı.böyle kontrol çizgisi kadar kızarmadı :)iş yapsam belim ağrıyo hiç olmaz aslında.gögüslerimde hiç bişe yok akıntı ve bel ağrısı var.
 

inşallah vardır canım. walla artık huylanmaya da başladım acaba başka bişey mi var diye :s
 
 
arkadaşlar merhaba benimde adetime 12 gün var bu ay klomen kullandım doktor kontrolünde yumurtalıklarım yani foliküller bayağı iyi gelişmişti ama gel gelelim 12 gün kala çok açlık hissim var ağzımda değişik bir tat ve yumurtalıklarımda ağrı göğüs hassasiyeti var sizce hamilelik belirtisi olabilirmi yardımcı olurmusunuz lütfennnn gerçi artık kendimi çok hazırlamıyorum ama bilirsiniz yinede acaba mı diyoruz:))))
 
bu günlerde adet olmam gerekiyor bakalım sonuç ne olacak :26: adet olmazsam hemen test alıp yapıcam
 
Kızlar merhaba...23 Şubat son regl tarihim. 23 Mart'ta olmayınca hemen evde test yaptım. Sonuç tabi ki negatifti. Hemen her gün bir test yaptım neredeyse. Sonuç değişmedi. Sonra Şubat'ın 28 çektiğini hatırladım. O zaman 26 Mart'ta regl olmam gerekliydi. Yine olmadım. Evde yaptığım testler hep negatif. Adetim çok düzenlidir. Her ay aynı gün olurum. Benim ilk çocuğum olacak, şimdiye kadar kadın hastalıkları nedeniyle doktora dahi gitmedim. Ancak eşimin bir oğlu var. Sperm kalitesini arttırmak için iğne olmuş o dönem. Çok da çocuk yapma heveslisi değildik, anlarsınız :) Ayın 26'sından hesapladığımda bugün regl olmadığım 6.günde bitti. En son cuma günü test yapmıştım. Kan testinde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler olduğunu da okuyunca iyice kafam karıştı. Bir kere de kesin sonucu öğrenmek istiyorum. Arada belim ağrıyor adet olacakmışım gibi, ağzımın tadı yok, tuvaletimi yaparken zorlanıyorum, göğüslerimde hafif bir şişlik ve meme uçlarımda koyulaşma var. Ama şu ara çocuk istemediğim için streste yaptım. Sizce daha beklemeli miyim? İdrar testine devam mı edeyim? Kan testinde 6 geçmesine rağmen yanılma olur mu?
 
arkadaşlar aranıza ben de yeni katıldım.Benim son adet tarihim 29 marttı.internetten ovulasyon tarihime baktım.yaklaşık 30 günde bir adet döngüm ve tahmini yumurtlama tarihi 14 nisan yazıyordu.12-13 ve 14 nisanda deneme yaptık ve tahmini diğer adetim 28 nisanda ama 17 nisanda yani tahmini adet günüme 11 gün kala göğüslerim şişmeye acımaya başladı.karnıma kramplar giriyor aralıklı.aslında bu normal adet beliritleri belki ama bu belirtiler bu kadar erken baslamıyordu.normalde 3-4 gün kala olan şeyler 11 gün kala başladı.eczaneden test aldım ama hamilelik yok.acaba hamile miyim?buna benzer şeyi yaşayıp hamile kalan var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…