selam bende uzun süredir burda her yazıyı okuyanlardanım..... 9 aylık evliyiz bebek istiyoruz... ama tutmuyo dr a gittim hiç bir sorun yok dedi. SAT 25 Mayıs 2013 hala olmadım umarım bu ay hamişimdir2 göğsüm acıyor şişler ve hafif bi akıntı var bugün...
slm aynı sekılde benım sat 24 mayıs ama hala adet olmadım,,,, test yaptın mı peki?
offf çok üzüldüm inş yanlış çıkmıştır. bi tanıdığım 3 gün gecikmişti test yapmıştı negatifti.. 10 gün sonra tekrar test yaptı hamile olduğunu öğrendi. inş seninde öyledir. ne kadar zormuş hamile kalmak..( psikolojiylede alakalı ben çok takılıyorum sanırım...
selam bende uzun süredir burda her yazıyı okuyanlardanım..... 9 aylık evliyiz bebek istiyoruz... ama tutmuyo dr a gittim hiç bir sorun yok dedi. SAT 25 Mayıs 2013 hala olmadım umarım bu ay hamişimdir2 göğsüm acıyor şişler ve hafif bi akıntı var bugün...
bende aynı gün adet oldum ve su an hamileyim.inşallah hamilesindir.test al ve yap.ben 3 haftalıkken bu belirtileri yaşadım ve test yaptım çıktı
bende aynı gün adet oldum ve su an hamileyim.inşallah hamilesindir.test al ve yap.ben 3 haftalıkken bu belirtileri yaşadım ve test yaptım çıktı
adet günüm gelmedi ilişkiye 9gün once girdk..zaten düzensz adetim b hcg baktrdm ama negatf karın agrm ve bulantm var acaba erkenmi baktrdm cıkmadı yoksa hamile degilmiyim ? ne dersinz cok da istiyorum
Arkadaslar merhaba uzunca bir suredir tqkip ediyorum forumu fakat yeni yeni aktif takipci olmaya basladim. Benim sat 5 hazirandi. 13 ve 15 haziranda korunmadan birlikte olduk. 4-5 gun snra kasik agrilarim basladi ve hala devam ediyor ara ara sol kasiklarima batma oluyor. Normalde 25-26 gunde bir adet gorurum. Hala adet olmadim adet olacak gibi agrim oluyor ama baska belirtim yok bi de goguslerim cok sisti. Haziran 25 de kan testinde negatif cikti. Zateb idrarda da negatif cikiyor. Ama bi umit iste. Acaba hamile olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?