Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

selam bende uzun süredir burda her yazıyı okuyanlardanım..... 9 aylık evliyiz bebek istiyoruz... ama tutmuyo dr a gittim hiç bir sorun yok dedi. SAT 25 Mayıs 2013 hala olmadım umarım bu ay hamişimdir 2 göğsüm acıyor şişler ve hafif bi akıntı var bugün...

slm aynı sekılde benım sat 24 mayıs ama hala adet olmadım,,,, test yaptın mı peki?

en iyisini yapıyosun ben yaptım negatif cıktı...... en iyisi 10 gun gecmesini beklemek sabretmek.....

offf çok üzüldüm inş yanlış çıkmıştır. bi tanıdığım 3 gün gecikmişti test yapmıştı negatifti.. 10 gün sonra tekrar test yaptı hamile olduğunu öğrendi. inş seninde öyledir. ne kadar zormuş hamile kalmak.. ( psikolojiylede alakalı ben çok takılıyorum sanırım...

evet bende umut hala var canım adetiimin üzerinden 10 gün gecmesini beklicem nasip bakalım....

kızlar benımde adetım gecıktı kendımı bıldım bılelı hepduzenlı olurum hazıran 24 veya 26 kesın olmam lazımdı olmadım 25 de asırı adet sancısı cektım ama olmadım dun kan testı yaptırdım negatıf cıktı ve sadece kasıklarımda ozellıkle sag kasıgımda batma oluyo etesım 37.3 yuzum felan sıcacık ve sugubu bı akıntım var gec dollenme olabılırmı acaba

bende aynı gün adet oldum ve su an hamileyim.inşallah hamilesindir.test al ve yap.ben 3 haftalıkken bu belirtileri yaşadım ve test yaptım çıktı

bende aynı gün adet oldum ve su an hamileyim.inşallah hamilesindir.test al ve yap.ben 3 haftalıkken bu belirtileri yaşadım ve test yaptım çıktı

hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin tecrübelisin bişey sorabilir miyim ? adetimi 4 gün gecti test yaptım negatif cıktı kan testi yaptırmalı mıyım sence sen nasıl ögrendin bebiş oldugunu

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti ama 6 gün sonra kanamam oldu birgün kan geldi sonrasında kahve rengine döndü 3 gündürlü kahve geliyor aile hekimime gitim belki düşük yapmış olabilirsin dedi kadın doguma gitmem gerektigini soledi ama çatala alır korkusu var ondan gidemiyorum kadın doguma bu tarz sıkıntısı olan varmı bana yardımcı olsun ...

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti ama 6 gün sonra kanamam oldu birgün kan geldi sonrasında kahve rengine döndü 3 gündürlü kahve geliyor aile hekimime gitim belki düşük yapmış olabilirsin dedi kadın doguma gitmem gerektigini soledi ama çatala alır korkusu var ondan gidemiyorum kadın doguma bu tarz sıkıntısı olan varmı bana yardımcı olsun ...

adet günüm gelmedi ilişkiye 9gün once girdk..zaten düzensz adetim b hcg baktrdm ama negatf karın agrm ve bulantm var acaba erkenmi baktrdm cıkmadı yoksa hamile degilmiyim ? ne dersinz cok da istiyorum

adet günüm gelmedi ilişkiye 9gün once girdk..zaten düzensz adetim b hcg baktrdm ama negatf karın agrm ve bulantm var acaba erkenmi baktrdm cıkmadı yoksa hamile degilmiyim ? ne dersinz cok da istiyorum

inşallah hemilesindir diye söze başlayayım :) hamilelik belirtileri forumlardan okuduğum kadarıyla herkeste farklı zamanlarda ortaya çıkabiliyor. kanda negatif çıkmasının sebebi gebelik varsa bile erken olmasıdır.ama tabi bu da kişiden kişiye değişebiliyomuş. ben de bi 10 gündür bazı belirtiler yaşıyorum normalde bugün regl günüm ama olmadım sabahtan beri regl olcakmışım gibi ağrım var. akıntım var sanıp wc ye koşuyorum ama hiç bişi yok normalde çoktan test almıştım ya da kan testi yaptırmıştım ama daha önce çok yanıldım o yüzden zor olsa da bekliyorum bence sen de gönlünü ferah tut ve bekle. baktın ki belirtiler şiddetini arttırdı o zaman testi yenilersin. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah.

Arkadaslar merhaba uzunca bir suredir tqkip ediyorum forumu fakat yeni yeni aktif takipci olmaya basladim. Benim sat 5 hazirandi. 13 ve 15 haziranda korunmadan birlikte olduk. 4-5 gun snra kasik agrilarim basladi ve hala devam ediyor ara ara sol kasiklarima batma oluyor. Normalde 25-26 gunde bir adet gorurum. Hala adet olmadim adet olacak gibi agrim oluyor ama baska belirtim yok bi de goguslerim cok sisti. Haziran 25 de kan testinde negatif cikti. Zateb idrarda da negatif cikiyor. Ama bi umit iste. Acaba hamile olabilir miyim?

canım küçük de olsa ihtimal var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…