Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

ne olur bı cevap verın

canım ben adetime 10 gün vardı kendim elle muayene yaptım. rahim ağzını hissetmedim. ve hamile olabilirim diye düşündüm ve neticede hamileymişim. sende kendini muayene edebilirsin. parmağına sert rahim ağzı gelmezse hamile olma olasılığın var.

benim adeti,me 4 gün var düzensiz adet görüyorum ilaçla hep ama karnım çok şiş karnımın alt tarafında agrı oluyor yemek yemede artış oluyor ilk bebegim düştü geçen sene hayırlısı 10 15 gün geçsin kan da baktırcam kısmet arkadaşlar hayırlısı artık canım inşallah allah herkeze nasip etsin anneligi dilerim tabiii ama şunuda bilmek lazım evlatsız imtahandan evlatla imtihandan olmak daha zor allah hiç kimseye taşıyamayacagı yükü yüklemez nasipse olur sitres yok herşeyin başı sabır sabır sabır..................

Ekim ve kasım da ayın 9unda aralıkta 12 sinde regl oldum.birkac gün önce göğüslerim şişti.hafif ağrılarım vardı.bugece ise inanılmaz bir regl ağrısı yaşadım kalktım kalktım baktım acaba regl mi oldum diye.hâlâ olmadım da.hiç böyle bir şey yaşamamıştım.bu ne belirtisi böyle.hamilelik mi yoksa regl mi.ne dersiniz.bu arada normalde regl olmadan bi kaç gün önce ara ara ağrılarım olurdu sadece.göğüslerim ise regl olacağım gün şişerdi genelde.

s.a. arkadaşlar adetim hala gelmedi ama ateş basıyor beni soğuk olmasına rağmen belirti olabilir mi???

buda ne boyle S:

benimde beklenmeyen adet günüm 16 ocak.yılbaşından bu yana belimde ve kasıklarımda ağrı var..bir iki kez bulantım oldu.uyku ve halsizliğim var.ve genital bölgede kararma var.adetime 2 gün kaldı çok hafif kasıklarımda ve göğsümde batmalar var.idadrım koyu sarı köpüklü ve içinde kum var sanki..hamile olabilirmiyim.. üşütmeyle bunlar olurmu?

yarın adet günüm...Allahımmmm..bebeğimi hissettir bana tez vakitte. ve tüm bekleyenlere..

merhaba benm adetlerım duzensızdr ve bu ay skturucu ıctım adetm sasmasın dıe ve ilaçım bttkten sonra 3.gunu adet oldum normalde 7 gun suren adetım 4 gun surdu ve suan adetımın 17.gunundeyım 2 gun suren yumurta akı gıbı bır akıntım oldu ve dun aksamdan berı göğüs ağrısı ve pembe kırmızı rengte lekelnmem var acab yumurtalıklarım mı catlıyor..bebek ıstıyorum bu lekelenme engel olurmu

12 ocakta son adetimi gördüm bittiği günün gecesi ilişkiye girdik ve ertesi günde 10 şubatta bekliyorum 28 günde bir düzenli oluyorum 2 akşam önce baş ağrım üşümem ve mide bulantım vardı sizce hamilemiyim ?

slm kızlar ,adetim 2 gun gecıktı bugun ıdrar testı yaptım ve sonuc negatıf ...sızce gecıkmeden 2 gun sonra dogru sonuc cıkar mı ?

benim Bat 12 şubatta adetlerim düzenli 26 günde bir oluyorum:26:

Son düzenleme:
ben bu ay batımı hesaplayamadım kızlar son üç ayki adet günleri şöyle. en son 16 ocak ondan önceki 17 aralık bi aönceki 26 kasın şimdi ben ne zaman adet olucam 26 günde bir mi oluyorum 28 i mi hesaplayıcılar kafamı karıştırdı.yardımcı olabilirmisiniz?

yarın büyük gün regl oldum oldum olmadım belki bende bir minik annesi adayı olacağım.. dua edin lütfen.. heyecan basıyor

Merhaba Kızlar;

Ben klübe yeni katıldım. 2 ay önce bebek sahibi olmaya karar verdik. İlk ay başarısızlıkla sonuçlandı.SAT 28 ocak.Son ay ovulasyon kiti kullandım.12. ve 13. günlerde ikinci çizgi açık renkti, 14. günde ise koyu oldu. Adetime 2 gün var. Ama son bir haftadır göğüslerim şiş ve hassas.Karnımda ara ara adet olacakmışım gibi ağrıyor.Moralim bozuldu adet olacağım diye. Böyle adet belirtileri olupta hamile olan var mı?

bunu ben de duydum aslında uygulamazdım ama progestron kullanıyorum onu da vajinaya koyuyorum elimle şöle bi ileriye gitsin dedim de elime gelmedi normalde okadar çabuk gitmez de elim baya ileriye kadar götürebildim acaba dedim ben de bakalım eğer adet olmazsam 3 güne bu yöntemi tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…