- 17 Haziran 2017
- 1.401
- 787
- 123
- Konu Sahibi birdeliuye
-
Canım ben bi gün eşimle kavga ettim ve başın çatlıyodu adetin 3. Günü prolaktin ölçtrmeye gittim dedim boşuna ölçtüryprum tavan yapmştr ve degerim 20 felandı şok oldum ve dedim demek ilgisi yokmuş kendi kendime. Ya amin dr çok önemli bi de aslan pençesi iç sen ilaç almasanda onla düşer ben çok kullandım bak 100 küsürlerdeydim çok şükür şimdi daha normalBu hormon yapıyor sanırım baş ağırısını. Doktorla tartıştım zaten hemen mr diyorsunuz hiçbir açıklama yapmıyorsunuz ilaçlık bir durum var mı diye ben sordum. Rabbim hakkıyla işini yapan insanlarla karşılaştırsın.
aslan pençesini bir gün kullandım sonra misafirler filan geldi düzenli içemedimCanım ben bi gün eşimle kavga ettim ve başın çatlıyodu adetin 3. Günü prolaktin ölçtrmeye gittim dedim boşuna ölçtüryprum tavan yapmştr ve degerim 20 felandı şok oldum ve dedim demek ilgisi yokmuş kendi kendime. Ya amin dr çok önemli bi de aslan pençesi iç sen ilaç almasanda onla düşer ben çok kullandım bak 100 küsürlerdeydim çok şükür şimdi daha normal
Evet canım kalp atımı dıymaya gittiğimde kalp atışını alamadık 10. Haftada kürtaj oldum dr nolur nolmaz diye bekletti beta değerim de hala yüksek olunca bekledik ama malesefHaklısın canım allah yardımcın olsun. .Senin bebişin kalp atımı filan mı olmadı ??
Ben var yaa ilk agzıma aldım balkona koştum kus kus cigerim çıktıaslan pençesini bir gün kullandım sonra misafirler filan geldi düzenli içemedim
Hm.. Anladım canım. İnşallah en kısa zamanda yine bebiş gelir . İlk üç çok riskli sanırım bu yüzden diyorlarEvet canım kalp atımı dıymaya gittiğimde kalp atışını alamadık 10. Haftada kürtaj oldum dr nolur nolmaz diye bekletti beta değerim de hala yüksek olunca bekledik ama malesef
Bende adetten sonra yine başlayayım o zamanBen var yaa ilk agzıma aldım balkona koştum kus kus cigerim çıktısonra dedim eger bebek istiyosan bunu yapcaksın dedim otu az koydum suyu çok sonra daha hafif oldu düzenli kullandım 2 ay kğrtajdan sonrasa şu üçlü aslan pençesi civan perçemi çobançantası onu kullandım bişi olmadı :) ayrıca midemin anasını aglattı her gece mide yanmasından ölüyodum
Evet öyleymiş de herkes patır patır dogruyo ama inşalah ni an önce gelsin artık yoksa kafayı sıyırcam psikolojik baskılara dayanamıyorum artıkHm.. Anladım canım. İnşallah en kısa zamanda yine bebiş gelir . İlk üç çok riskli sanırım bu yüzden diyorlar
Bende deniycem sogan suyu bi o kaldı :) bı ay artık dr da gitcemBende adetten sonra yine başlayayım o zaman. Soğan suyunuda çok duydum pko için. Bu ayda bunları deneyeyim bakalım
Yaşın kaç canım ? Çok yakınımdan birisi hamile sürekli şikayet ediyor yok belim ağrıyor yok üç ay çok kustum çok zor bilmem ne. Neyse bakalım rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebiş bizede nasip ederEvet öyleymiş de herkes patır patır dogruyo ama inşalah ni an önce gelsin artık yoksa kafayı sıyırcam psikolojik baskılara dayanamıyorum artıksanırım bebekli birini görünce üzülmelerim de başladı
O zaman ikimizde içelimBende deniycem sogan suyu bi o kaldı :) bı ay artık dr da gitcem
26 5 yıllık evliyim ilk seneler düşünmedik (pişmanım) :) sonra hiö stres yapmadan 1yıl hiç olmadı sonra dedim alla alaa snra devlte gittim gtmz olaydım 4 5 ayıma mal oldu sonra bu dr gittim bana dediği ilk kelime 3 ay içinde hamile kalırsın ben inanmadım tabii ve 2. Ayımda hamile kaldım sonç kötüydü ama o zamnki dşğncem tabii şuydu bak hemen hamile kalıyorum demek digerinde hemen kalcam ayyyy hiç öyle olmadıııı klomenler çatlatma iğneleri rahim filmi herşeyi yaptık ve aşılama dedi ben şokYaşın kaç canım ? Çok yakınımdan birisi hamile sürekli şikayet ediyor yok belim ağrıyor yok üç ay çok kustum çok zor bilmem ne. Neyse bakalım rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebiş bizede nasip eder
İnşallah canım yaa olsun da içeriZz :)O zaman ikimizde içelimYengem çok içti onunda bebeği olmuyordu doktora filan çok gitti. Sonra hamile kaldı. Soğan suyunun illaki faydası olur diyorlar. en azından enfeksiyon varsa o gider sanırım
Az daha beklemelisin bence. İlki oldu ikinciside olur. Moralini yüksek tut. Yaşında küçük hem26 5 yıllık evliyim ilk seneler düşünmedik (pişmanım) :) sonra hiö stres yapmadan 1yıl hiç olmadı sonra dedim alla alaa snra devlte gittim gtmz olaydım 4 5 ayıma mal oldu sonra bu dr gittim bana dediği ilk kelime 3 ay içinde hamile kalırsın ben inanmadım tabii ve 2. Ayımda hamile kaldım sonç kötüydü ama o zamnki dşğncem tabii şuydu bak hemen hamile kalıyorum demek digerinde hemen kalcam ayyyy hiç öyle olmadıııı klomenler çatlatma iğneleri rahim filmi herşeyi yaptık ve aşılama dedi ben şok
Tamamİnşallah canım yaa olsun da içeriZz :)
Küçük müüAz daha beklemelisin bence. İlki oldu ikinciside olur. Moralini yüksek tut. Yaşında küçük hem
22 Yaşındayım Ykalaşık Bİr yıldır evliyim . İki üç ay önce ara kanama şikayetiyle gittim İlk o zaman alttan ultrasonla muayene oldum ve pko olduğunu ama kanamayla pkomun ilgisini olmadığını öğrendim . o gün eve geldikten sonra eşimle çocuk kararı aldık . Yoksa iki yıl bekleyecektik. Tabiki küçük canım o çok yakınım hamile dediğim kişi 28 yaşındaKüçük müüya inan ilk zamanlar dşünmüodum ama 1 yldr olmuyo morel kalmadı :) sen kaç yaşındasın kaç aydır uğraşıyosun
Senin adına çok sevindim yoksa 2 yol bekledikten sonra bebek için beklemek daha çok can sıkıcı oluyo neyseki yaşında çok güzel.. yok ya 25 den sonrası fenaa :)22 Yaşındayım Ykalaşık Bİr yıldır evliyim . İki üç ay önce ara kanama şikayetiyle gittim İlk o zaman alttan ultrasonla muayene oldum ve pko olduğunu ama kanamayla pkomun ilgisini olmadığını öğrendim . o gün eve geldikten sonra eşimle çocuk kararı aldık . Yoksa iki yıl bekleyecektik. Tabiki küçük canım o çok yakınım hamile dediğim kişi 28 yaşında
İnşallah olur canım allah kimsenin kucagını boş bırakmasın..Yaşın küçük derken çocuk için erken anlamında demedim canım. Üretken çağında olduğun için bebişin olur. 40 Yaşında olup gebe kalanlar var. O anlamda dedim. Yanlış anlaşıldım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?