Adet gününden önce yapılan gebelik testi

Regl bir ay 28 günde oluyorsa bir ay 31 gün olduğu oldu. Değişiyor yani. Ama 10 aydır en geç 33.gün oldum. Oda dünü gösteriyor. Ama dünde bugünde olmadım.

Regl bir ay 28 günde oluyorsa bir ay 31 gün olduğu oldu. Değişiyor yani. Ama 10 aydır en geç 33.gün oldum. Oda dünü gösteriyor. Ama dünde bugünde olmadım.
Test yaptın mı peki eğer varsa şuan çıkar mutlaka ucuz testlerle bile

Test yaptığımda negatif ti canım. Olsaydı o gün çıkardı demi
Evet canım kesinlikle çıkardı acaba bi ihtimal var mıdır diye kendini umutlandırıp üzülme hiç bak pcoluyum demişsin ve prolaktininin yüksek çıkmış prolaktin zaten gebeliğe engel bir hormon bundan iki ay önce benim prolaktinim 93 çıkmıştı resmen doktorum dostınex yazdı kullandım çok şükür bir ay içinde normal değerlerine döndü baya bi düştü artık bi engel yok olabilir ovulasyon tarihlerini değerlendir dedi ve bende bu ay öyle yaptım bakalım işe yarayacak mı beklemedeyim şuan reglime son 5 gün demem o ki lütfen canını sıkma zaten bu prolaktin illeti stresten çıkıyor akışına bırak ve regli olursan mutlaka reglinin üçüncü günü doktora git hormon değerlerine tekrar baktır sürekli prolaktin takibi yaptır ben şahsen öyle yapıyorum inşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya hep beraber

Bende pkos vardı ama her ay bir kaç günlük gecikmelide olsa adet olurdum. Ara kanama şikayetiyle gittim. Yara filan vardır diye düşünürken sende pkos var dedi. Hayat işte bazen her ay adet olsan bile pkos olabiliyormuş

Amin inşallah canım kendimden umudun yok bu ay. İnşallah sen hamiş olursun
Senin prolaktinin kaç çıkmıştı kuzum doktor ilaç verdi mi pcoyu takma kafana çoook kişi tanıyorum kisti olup hamiş kalan ama şu prolaktin illeti çok fena bişey ayrıca bu ay umudun olmasa bile bi daha ki aya bişey kalmadı inşallahh canı yürekten söylüyorum bunu Rabbim tez zamanda müjdeli haberlerimizi vermeyi nasip etsin inşallah

Prolaktin için iki defa test yapıldı birisinde 51 çıktı diğerinde 46 çıktı. Kadın Doğum buna biz bakmıyoruz endokrin bakıyor dedi. Endokrin dede her ihtimale karşı mr yapıldı. Çok şükür birşey çıkmadı. Ama bu değerlerin için ilaç yazamam dedi. İlaçların yan etkisi çok oluyor dedi

Aminnnn

Ben gebeliğimi regle 7-8 gün kala öğrenenlerdenim. Önce erken gebelik testinde çıktı ertesi günde kanda çıktı. Benimde belirtilerim sık idrara çıkma ve kaşıklarımda batma vardı.
Herkesin öğrenme günü ve belirtileri farklı oluyor tabi. Eğer içine sinmiyorsa erken testlerden yap ya da birkaç gün daha bekleyip kan tahlili yaptır.
Hayırlısı olur inşaallah ama 6 ay daha çok erken, acele etme. Stresle olacağı varsa da olmaz. Folik asit kullanmıyorsan başla.

Canım n konuma cevap yazdığın için öncelikle teşekkür ederim folik asit kullanıyorum evet 6 ay çok kısa ama 6 ay üst üste negatif görmek insanı ister istemez kötü etkiliyor yoksa tabi ki dediğin gibi çoook uzun yıllar bekleyen insanlar var Rabbim her bekleyene nasip etsin inşallah benim reglime 5 gün kaldı bugün İnternetten comfort erken gebelik testi aldım ptesi elime geçer yani reglime iki gün kala yapacağım o testi eğer ptesiye kadar regli olmazsam muhtemelen reglime iki gün kala erken gebelik testiyle varsa çıkar diye düşünüyorum dualarınızı eksik etmeyin ptesi yazıcam sonucu

Canım hangi kadın doğuma gidiyorsan acil doktorunu değiştir prolaktinin düşmesi için sana ilaç vermesi gerekiyordu evet endokrinin konusu ama kadın doğumcular da prolaktinin düşmesi için ilaç verip takip yapıyor sonucta gebeliği engelleyen bir hormon

evet haklısın canım. Annemde gelmişti benimle . Doktoru pek bilgili bulmamıştı. Adet olsaydım doktorumu kesinlikle değiştiricem. Özel hastane güvenilir olur diye gidiyoruz ama işte iyi doktor denk gelmeyebiliyor. Benim aklımda gebelik yoktu ama zor olur geç kalmayalım diye eşimle bebiş yapmaya karar verdik.

Ben gebelik testini akşam yapmıştım ve idrarımı çok tutmamıştım bu nedenle negatif çıkmış olabilir mi ?
Eğer elinde test varsa bir de sabah ilk idrarınla dene bakalım kuzum inşallah bi ihtimal güzel haberlerini yazarsın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…