Adet gününden önce yapılan gebelik testi

İyi yapmışsınız kuzum biz bir buçuk yıl koruduk şimdiki aklım olsa korunmazdım ama ilaç vs içmedim doğal yollarla korunduk 6 aydır olmuyor işte ne yapalım verici Rabbim bekliyoruz ol derse olacak ona sığındık

Evet inşallah çok beklemeden olur bebiş ler. Bizde 9 ay koruduk. Artık hayırlısı

Adet oldun mu canım
Olmadım canım internetten gebelik testi almıştım bugün elime geçecek yarın sabah ilk idrarla yapacağım testi yarın sabaha kadar regl olmazsam bakalım bekliyorum hafif mide bulantım var sanki başka da hiç bir belirtim yok neredeyse sık idrara çıkıyorum koyu yeşil gibi akıntım var gögsümde iki tane belirgin mavi damarlaşma farkettim ama onlar hep orada mıydı ben mi yeni fark ettim bi fikrim yok kısacası galiba çok kafaya takar oldum

İnşallah hamişsindir canım . İnsan ister istemez takıyor. Bende adet olmadım. Geç döllenme olabilir dedi arkadaşım. bekliyorumde bakalım. Adet olmazsam haftaya pazartesi doktora gidicem .

internetten almayı bende düşünmüştüm birara ama güvenemedim. güvelir oluyor mu ?
Canım aynı marka aynı test örnek veriyorum eczanede 35 tl ama İnternette 20 TL satılıyor ve kargo ücreti filan da ödemedim üstelik bence internetten almak daha mantıklı sadece 2-3 gün kargo bekleme süresi oluyor o kadar bakalım bugün gelecek yarın sabah da ilk idrarla yapmayı düşünüyorum hayırlısı Rabbimden dua ediyoruz

İnşallah hamişsindir canım . İnsan ister istemez takıyor. Bende adet olmadım. Geç döllenme olabilir dedi arkadaşım. bekliyorumde bakalım. Adet olmazsam haftaya pazartesi doktora gidicem .
İnşallah kuzum ama senin yerinde olsam biran önce hastaneye giderdim çünkü bu kadar geçikme gebelik yoksa normal değil

İnşallah kuzum ama senin yerinde olsam biran önce hastaneye giderdim çünkü bu kadar geçikme gebelik yoksa normal değil
Şimdi tuvalete gittiğimde afedersin pembemsi akıntı vardı. Hafta sonu gireceğim bir sınavım
var canım. Ondan bekliyorum doktora gitmek için.

ay hamile değilsem inşallah adet olurum . Kaç aylık evliyim bir sene olucak neredeyse ilk defa böyle oldu. bende prolaktine sınav stresine bağladım bakalım hayırlısı.

ay hamile değilsem inşallah adet olurum . Kaç aylık evliyim bir sene olucak neredeyse ilk defa böyle oldu. bende prolaktine sınav stresine bağladım bakalım hayırlısı.
Canııımm İnternetten aldığım test geldi yapmaya cesaretim yokkkk yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…