- 18 Ekim 2018
- 108
- 52
- 18
- 30
- Konu Sahibi birdeliuye
-
İyi yapmışsınız kuzum biz bir buçuk yıl koruduk şimdiki aklım olsa korunmazdım ama ilaç vs içmedim doğal yollarla korunduk 6 aydır olmuyor işte ne yapalım verici Rabbim bekliyoruz ol derse olacak ona sığındıkevet haklısın canım. Annemde gelmişti benimle . Doktoru pek bilgili bulmamıştı. Adet olsaydım doktorumu kesinlikle değiştiricem. Özel hastane güvenilir olur diye gidiyoruz ama işte iyi doktor denk gelmeyebiliyor. Benim aklımda gebelik yoktu ama zor olur geç kalmayalım diye eşimle bebiş yapmaya karar verdik.
Evet inşallah çok beklemeden olur bebiş ler. Bizde 9 ay koruduk. Artık hayırlısıİyi yapmışsınız kuzum biz bir buçuk yıl koruduk şimdiki aklım olsa korunmazdım ama ilaç vs içmedim doğal yollarla korunduk 6 aydır olmuyor işte ne yapalım verici Rabbim bekliyoruz ol derse olacak ona sığındık
Pazar gününe kadar beklicem pazar sabahı yapmayı düşünüyorum eğer adet olmazsam. İnşallah güzel haberler veririmEğer elinde test varsa bir de sabah ilk idrarınla dene bakalım kuzum inşallah bi ihtimal güzel haberlerini yazarsın bize
Canım regli oldun mu pazar sabahı test yapıcam diyordun yaptın mı durum nedirSen ne zaman yapıcaktın testi?
Canım ben salı günü regli olmam lazım olmazsam carsamba yapıcam galibaSen ne zaman yapıcaktın testi?
Dün dayanamayıp yaptım negatif. Ama hala regl olmadım. İlk defa bu kdr geç oldu. Anlamadım neden olduysaCanım regli oldun mu pazar sabahı test yapıcam diyordun yaptın mı durum nedir
Güzel haberlerini alırız inşallah canımCanım ben salı günü regli olmam lazım olmazsam carsamba yapıcam galiba
Olsun canım üzülme en kısa sürede doktora git muayene ol bu kadar geçikmesi de normal değilDün dayanamayıp yaptım negatif. Ama hala regl olmadım. İlk defa bu kdr geç oldu. Anlamadım neden olduysa
Tamam canım. Ne zmn gitsem bilemedim. Sürekli bugün adet olurum yarın adet olurum diyorumOlsun canım üzülme en kısa sürede doktora git muayene ol bu kadar geçikmesi de normal değil
Olmadım canım internetten gebelik testi almıştım bugün elime geçecek yarın sabah ilk idrarla yapacağım testi yarın sabaha kadar regl olmazsam bakalım bekliyorum hafif mide bulantım var sanki başka da hiç bir belirtim yok neredeyse sık idrara çıkıyorum koyu yeşil gibi akıntım var gögsümde iki tane belirgin mavi damarlaşma farkettim ama onlar hep orada mıydı ben mi yeni fark ettim bi fikrim yokAdet oldun mu canım
Canım aynı marka aynı test örnek veriyorum eczanede 35 tl ama İnternette 20 TL satılıyor ve kargo ücreti filan da ödemedim üstelik bence internetten almak daha mantıklı sadece 2-3 gün kargo bekleme süresi oluyor o kadar bakalım bugün gelecek yarın sabah da ilk idrarla yapmayı düşünüyorum hayırlısı Rabbimden dua ediyoruzinternetten almayı bende düşünmüştüm birara ama güvenemedim. güvelir oluyor mu ?
İnşallah kuzumİnşallah hamişsindir canım. İnsan ister istemez takıyor. Bende adet olmadım. Geç döllenme olabilir dedi arkadaşım. bekliyorumde bakalım. Adet olmazsam haftaya pazartesi doktora gidicem .
Şimdi tuvalete gittiğimde afedersin pembemsi akıntı vardı. Hafta sonu gireceğim bir sınavımİnşallah kuzumama senin yerinde olsam biran önce hastaneye giderdim çünkü bu kadar geçikme gebelik yoksa normal değil
Canııımm İnternetten aldığım test geldi yapmaya cesaretim yokkkk yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorumay hamile değilsem inşallah adet olurum . Kaç aylık evliyim bir sene olucak neredeyse ilk defa böyle oldu. bende prolaktine sınav stresine bağladım bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?