Adet gününden önce yapılan gebelik testi

Arkadaşlar kimse yok mu bu testle ilgili bilgisi olan var mı bugün regl günüm ama regl olmadım yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum sizce doğru sonuç çıkar mı

Eklentiler

• _20181030_133602.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 53
Selamlar valla ben iki hamileliğimde de (1.si 6 aylıkken sonlandı farklı sebeplerden,şuanda da hamileyim)reglime 3 gün kala öğrendim,predictor erken gebelik testi ile.

Belirtilere gelince iki hamileliğimde de hiç bir belirti yaşamadım.Ne göğüs ağrısı nede kasık ağrısı hatta burayı çok okudum ama yok yani bi belirtim.Belirtimi bilmiyorum ama her iki hamileliğimde de sabahları çok ama çok erken uyanmaya başladım,sabah saat 4-5 gibi falan:) millet uykuya yapışır bende tam tersi oluyor:))

İnşallah Rabbim hakkında hayırlısını nasip eyler ve güzel haberlerini sevdiklerinle paylaşırsın

Çok zor tutuyorum kendimi şuan testi yapmamak için canım nolur bi fikir ver bana sence şuan yapim mi yoksa yarın sabah ilk idrarla mı yapayım bi tarafım da çok korkuyor cesaret edemiyorum yine negatif göreceğim diye

Her iki testimi de sabah ilk idrarda yapmıştım,bence az biraz daha sabret yarın sabah yap canım benim.
Senin kaç gün kalıyor regline yarın sabah yaparsan?
Allah güzel ve hayırlı haberleri vermeyi nasip etsin

canım erken gebelik testi almışsın günün de anladığım kadarı ile ya bugün ya dündü bence yapsan varsa çıkar sabahı beklemene gerek yok ama yine de istersen 2 saat bişi yiyip içme idrarını tut öyle yap beklemek geriyor insanı çünkü

Canım evet bugün regl olmam lazım ama gelen giden yok gebelik testini iyisinden aldım sonuç kesin olsun diye yarın sabah ilk idrarla yapmayı çoook istiyorum ama bi yandan da korkuyorum dua edin nolur

Her iki testimi de sabah ilk idrarda yapmıştım,bence az biraz daha sabret yarın sabah yap canım benim.
Senin kaç gün kalıyor regline yarın sabah yaparsan?
Allah güzel ve hayırlı haberleri vermeyi nasip etsin
Amin canım teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar çok istiyorum, beklenen adet tarihim bugün ama gelen giden yok çok şükür yarın bir gün geçikmem olmuş olucak o yüzden kesin olsun diye sabah ilk idrarla yapmayı çoook istiyorum inşallah dayanırım dualarınızı eksik etmeyin

Ohh maşallah maşallah o zaman yarın sabah ilk idrarla inşallah hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik sürecine başlayacağının haberini alır ve haberi verirsin sevdiklerine=)) sen bu zamana kadar iyi sabretmiş sin, bir kaç saat daha sabret en güzeli=))

Ama diğer arkadaşlarında dediği gibi "beklemek" geriyor insanı.
Testlerde sabah yada akşam yapın gibi bir belirti yok esasen ama sen baya beklemişsin=)
tavsiyelerde ki gibi çok fazla sıvı tüketmeyip 3-4 saat o zamanda yapabilirsin

Ben tup bebek tedavisi goruyorum bizde durum biraz kötü malesef bende test yapma geregi bile duymuyorum ne guzel insallah hamilesinizdir olmazsanizda birkac ay yime denersiniz yine olmadi dr a gidersinuz

Aslında çok sabırsızım ama bi tarafım sonucu görmeye o kadar çok korkuyor ki o biraz durduruyor beni, evet bu kadar beklemişken yarın sabah ilk idrarla yapacağım ve buraya inşallah güzel haberi vereceğim olumlu ve pozitif enerji yayacağım yarına kadar

Ben tup bebek tedavisi goruyorum bizde durum biraz kötü malesef bende test yapma geregi bile duymuyorum ne guzel insallah hamilesinizdir olmazsanizda birkac ay yime denersiniz yine olmadi dr a gidersinuz
Rabbim en kısa sürede umudunuzda çiçekler açtırsın müjdeli haberi versin inşallah sizlere Allah'tan umut kesilmez ne olur üzüntüye kapılmayın olur mu ben hepimiz için dua ediyorum inşallah, hem ben daha rahim filmi çekilmedim ki Allah korusun belki benim de durumum da kötü bilemeyiz benimkisi de bi umut işte

Oncelikle rabbim tez zamanda evladin tadini tattirsin insallah isteyen herkese. Tezti sabaha beklersen cok sabirlisin dicem ne zaman test alsam eve girer girmez 5. Dakika yaptim sabah aksam ilk son idrar fark etmedi cok sukur 2. Evladimida 3 ay once aldim kucagima insallah sizde hamilesinizdir

Insallah oyle kotu birseyler olmaz Rabbim tez zamanda kavusturur ama yeni denemeye baslamissiniz olur stres yapmayın

Canııımm İnternetten aldığım test geldi yapmaya cesaretim yokkkk yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum
Evet Sabah yapınca daha net oluyormuş. Seninki erken gebelik testi belki 4 saat idrarını tutup testi yaparsanda sonuç çıkar diye düşünüyorum. inşallah hamilesindir canım. Testi yaparsan haber ver

Evet Sabah yapınca daha net oluyormuş. Seninki erken gebelik testi belki 4 saat idrarını tutup testi yaparsanda sonuç çıkar diye düşünüyorum. inşallah hamilesindir canım. Testi yaparsan haber ver
Sabaha saatler kaldı ama çok korkuyorum dua et benim için ne olur hem heyecan hem korku hem sabırsızlık hepsini yaşıyorum Rabbim sen güzel haberler vermemi sağla..

Ben bata 3 gün kala yaptım idrar testinde çıktı çift çizgi benimde senin gibiydi belirtilerim sık idrardan anladım zaten bi tuhaflık olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…