Adet gununu bilmek zorunda mıyım

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba arkadaşlar eşimin ilgisizliği ile ilgili konularım daha öncede oldu biliyorsunuz... Bugun bir arkadaşının eşi hamileymiş gelmiş bana arkadaşının gun gun gebelik gelişimini internetten takip ettiğini anlatıyor. Benim bir oğlum var. Eşim hamileliğim boyunca hiç öyle bişeyi ne okur ne takip ederdi. Doktor randevu gunu gelince yanımda gelirdi o kadar.. Ben de sana mı anlattı dedim. Eğer öyleyse ben hiç takip etmedim deseydin dedim. Sen ediyordun ya ben neyi etcektim dedi. Bu arada benim adetim dört gun gecikti hiç farkında değilsin dedim. Sormadın bile dedim. Neyi merak etcem dedi en fazla hamilesin dir dedi. Çocuğum olacak diye üzülecek değilim dedi. Hem ben senin adet gununu bilmek zorunda mıyım dedi.. Şaşırdım tartıştık ben mi abartıyorum sizce

Esiniz bilmek zorunda degil ki. Hem gunu gunune sip diye oluyo musunz hic gecikme erken olma olmaz mi mesela.. aman biz bile.unutuyoruz ne gun olduyduk diye kocalarimiz onu mu not etcek.
Ben esime adetim gecikti dedigmde hic ustunde durmadi. Test yapcam dedm bikac gun sonra,orali olmadi. Test yaptm pozttf cikti, acaba emin misn falan dedi hic sevinmedi. Aman hic biseye sevinmyo tepki vermyo. Sizinki gene iyiymis :)

Merhaba arkadaşlar eşimin ilgisizliği ile ilgili konularım daha öncede oldu biliyorsunuz... Bugun bir arkadaşının eşi hamileymiş gelmiş bana arkadaşının gun gun gebelik gelişimini internetten takip ettiğini anlatıyor. Benim bir oğlum var. Eşim hamileliğim boyunca hiç öyle bişeyi ne okur ne takip ederdi. Doktor randevu gunu gelince yanımda gelirdi o kadar.. Ben de sana mı anlattı dedim. Eğer öyleyse ben hiç takip etmedim deseydin dedim. Sen ediyordun ya ben neyi etcektim dedi. Bu arada benim adetim dört gun gecikti hiç farkında değilsin dedim. Sormadın bile dedim. Neyi merak etcem dedi en fazla hamilesin dir dedi. Çocuğum olacak diye üzülecek değilim dedi. Hem ben senin adet gununu bilmek zorunda mıyım dedi.. Şaşırdım tartıştık ben mi abartıyorum sizce

Benim anlamadigim birsey var kocaniz bu arkadasinin karisinin gebeligini takip ediyor olmasini ozenilecek guzel birsye gibimi yoksa aptalca gereksiz birsey gibi mi anlatti. Vereceginiz cevaba gore yorum yapacagim ama tepkiniz cidden tuhaf adet gununuzu bilmesini bekleyemezsiniz yani erkekler o kadar da ince fikirli degiller.

baya bir abartiyorsun yani esinin arkadasi takip ediyor diye senin esinde takip etmek zorunda degil ya herkesin kendi dusunce yapisi farklidir

Benim eşim bilir de bebek düşündüğümüzdn olabilir. Yani takip etmese çokta takılmazdım heralde. Tabi eşin genel olarak ilgisiz sanırım sende ona patladın

Valla güldürdü bu konu beni.
Adam niye takip etsin senin adet gününü.
Kişisel birşey bu.

Ne bilsin adam. Evet abartiyorsunuz. Ben kendim olmama ragmen unutuyorum gebeligimi 8 haftalikken ogrendim. Doktor muayenesine geliyormus iste. Onu yapmasa tamam haklisiniz derdim ne su haliyle abartiyorsunuz.

Eşim her ay adetimi yakınlaşmak üzereyken öğrenir. Bu sorun muymuş?
Çiftlerin geneli de böyledir bence. Yani eğer aşırı ağrı çeken bir kadın değilse erkekler bilmez.
Eşin arkadaşının ilgisini övünülecek mi yoksa dalga geçilecek gibi mi anlattı?
Bence bu kısmı abartmışsın anlaşılan bu konuda hassassın. Ama bebek konusunda biraz isteksiz geldi eşin.

Back
X