Adet gununu bilmek zorunda mıyım

Bana abarti geldi
Benim esim de bilmez adet gunumu ,bilmesini de istemem zaten. Ha merak ederse sorar o ayri

Evet. Eşiniz bunu takip etmek zorunda değil.

Sizin eşinizde bir anormallik yok. Siz abartmışsınız. Bazen kadın olarak biz bile adet günümüzü unutuyoruz. N'apsın o da takvimine hatırlatıcı kurup adet olacağınız gün elinde Orkid'le mi gelsin eve?

Bana öbür adam anormal geldi asıl. Hiç hazzetmem öyle hamile erkek sendromu yaşayanlardan zaten hamileyken oksijen yerine hormon solur hâle gelmekten ruhani gel-gitler yaşıyoruz. Herkesin burnu hamileliğin içinde. Onu yapma, bunu yeme. Bir de evde sevgi pıtırcığı gibi gün gün "ay aşkitom bugün parmakları oluşmuş," diye gezen adamı böcek ilacıyla kovalarım yemin ediyorum.

Misal ben .
Ne takip etcem gelir zaten illa
Adam kendi sorumluluklarını takip etsin,benim oramla buramla çok da ilgilenmese de olur :KK53:
valla yorumunu çok kıskandım. ağrısız geçirdiğini düşünüyorum. bebek istediğim için takip etmek zorundayımda.ama ondan ayrı olarak çok ağrım olduğu için, o gün hayatımı felç ettiği için, o güne plan yapmamak için bilmek zorundayım. bütün hayatım adet gününü takip ederek geçti, bundan sonrada öyle geçer :skandal::kızgın:

adam senin adet gününü niye takip etsin yahu..
evet abartmanın dibine vurmuşsun..
bu kadar beklenti içinde hayat size çok zor ..

Abartmışsın, çok saçma.eşin senin adetinin günlerini ne bilsin?

Bi de cocuk konusundaki bu sacma sapan isteksizlik, siradan bisey oluyomus gibi davranma nedir anlamadim. Sen dumduz 4 gun geciktim diyosun, o en fazla hamilesindir diyor.. Bu mu yani ebeveyn olmaya bakis aciniz?

Çok haklisiniz kizmakta. Benim beyim her adet zamanımda bir paket kanatlı ped alıp pasta eşliğinde eve getirir. Pastada 6 adet mum olur çünkü reglim 6 gün sürer. Hep birlikte mumları ufler pastayı yeriz. Çünkü bilir ki, regl olunca "tatlı krizim" tutar. Hiç aksatmadı bugüne dek. Erim, yiğidim, kanatli pedim benim.

Eğer hamile kalırsam bir gün, kesin 2 hafta falan sonra öğrenirim. :D

Ben şaşırıyorum arada hangi gündü.

Yoksa kimin kocası 2 gün geçti hanım hanım haberin var mı senin der ki :D

Merhaba arkadaşlar eşimin ilgisizliği ile ilgili konularım daha öncede oldu biliyorsunuz... Bugun bir arkadaşının eşi hamileymiş gelmiş bana arkadaşının gun gun gebelik gelişimini internetten takip ettiğini anlatıyor. Benim bir oğlum var. Eşim hamileliğim boyunca hiç öyle bişeyi ne okur ne takip ederdi. Doktor randevu gunu gelince yanımda gelirdi o kadar.. Ben de sana mı anlattı dedim. Eğer öyleyse ben hiç takip etmedim deseydin dedim. Sen ediyordun ya ben neyi etcektim dedi. Bu arada benim adetim dört gun gecikti hiç farkında değilsin dedim. Sormadın bile dedim. Neyi merak etcem dedi en fazla hamilesin dir dedi. Çocuğum olacak diye üzülecek değilim dedi. Hem ben senin adet gununu bilmek zorunda mıyım dedi.. Şaşırdım tartıştık ben mi abartıyorum sizce

Yorumları okuyunca üzüldüm valla kadınlarımız için. Bence abartmamışsınız. Hamilelik sadece sizin takip edeceğiniz bir şey değil. Benim kadınlar kulübünü hamilelik ile ilgili konuları okumak için takip eden bir arkadaşım vardı. Telefonunda gebelikle ilgili applicationlar vardı. Tabi ki de herkes öyle olmalı değil ama bir erkeğin eşinin adet tarihini bilmesi, takip etmesi abes değil. Yeni nesil erkekleri bunu gayet de takip ediyor. Sebebi de sinirli zamanlarını önceden kestirebilmek. Benim kardeşim doktor, bazen erkekler son adet tarihin eşlerinden daha iyi biliyor çünkü o dönemler ilişki olmuyor bile demişti. Yani öyle ya da böyle erkekler adet tarihini bilebiliyor, takip ediyor.
Ayrıca tamam bir erkek adet tarihini bilmez takip etmez sıkıntı değil. Ama bazı şeylerin söylenme üslubu vardır. En fazla hamilesindir ne ya? Bu nasıl bir cümle ki? Ya da sen hamileliği takip ediyordun benim etmeme ne gerek var. Bu mudur yani? Bir canlı geliyor aileye ya. İkinizden bir parça. İnsan hiç mi merak etmez ne zaman kalp atışı duyulur, ne zaman cinsiyet belli olur, 2 li test nedir 3lü test nedir. Bunlar sadece ve sadece anneyi ilgilendiren şeyler mi?
Yurt dışında babalık izinleri de var. Hatta 9 ay babalık izni veren ülkeler varmış. Ben de keşke bizim ülkemizde de babalara bu özen gösterilse falan diyordum. Ama eğer babalıktan anladığımız kadın olsun erkek olsun bu kadarcık bir şeyse 3 gün izin bile fazla.

valla yorumunu çok kıskandım. ağrısız geçirdiğini düşünüyorum. bebek istediğim için takip etmek zorundayımda.ama ondan ayrı olarak çok ağrım olduğu için, o gün hayatımı felç ettiği için, o güne plan yapmamak için bilmek zorundayım. bütün hayatım adet gününü takip ederek geçti, bundan sonrada öyle geçer :skandal::kızgın:
Ağrıdan kıvranıyorum.Öyle böyle değil.Ben plan yapsam da iptal ediyorum.İşe gitmek,çalışmak ölüm.Hayatımın her ay bir günü iptal,yaşanmamış gibi.Ki eskiden daha beterdi,şimdi işe gidebiliyorum en azından ama nasıl bitiyor gün bilmiyorum.
İnşallah bebeğin hayırlısı ile bir an önce olur.

Adet gununu bilmek zorunda degil ama en fazla hamilesindir lafi benim icimi acitirdi.
Hee arkadasiyla da esini kiyaslama.Erkekten erkege fark var.Benim abim senelerdir her gun d.k hapini suyuyla beraber verir yengeme.Eczaneden ilacini o alir takibini yapar.Bu da bana cok normal gelmiyor.Herseyin bir ortasi olmali.

Allahım ne büyük sıkıntılar bunlar,adet gününü nasıl bilmez ! Allah muhafaza kan kaybından gitsen bak hiç haberi olmayacak adamın....:D Ortalıkta milyonlarca kadının gerçek sıkıntıları varken bu neyin özgüvenidir ya...

Adet gununu bilmek zorunda degil ama en fazla hamilesindir lafi benim icimi acitirdi.
Hee arkadasiyla da esini kiyaslama.Erkekten erkege fark var.Benim abim senelerdir her gun d.k hapini suyuyla beraber verir yengeme.Eczaneden ilacini o alir takibini yapar.Bu da bana cok normal gelmiyor.Herseyin bir ortasi olmali.
Bence abiniz kattiyen çocuk istemiyor d.k hapını alıp almadığndn emin olmak için veriyordur;) konu sahibi abartıyorsnz erkekler evllk yıldönümünü hatırlasn yine iyi diyorz biz:) ama en fazla hamilesn lafı biraz kırıcı.

Kendi adet günümü kendim bilmem. Vücudumdaki değişikliklerden anlarım.
Ben şimdi eşime ne zaman adet günüm niye bilmiyorsun mu diyeyim? Ben bilmiyorum, o bilsin; beni bilgilendirsin. :63:

Back
X