Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla yorumunu çok kıskandım. ağrısız geçirdiğini düşünüyorum. bebek istediğim için takip etmek zorundayımda.ama ondan ayrı olarak çok ağrım olduğu için, o gün hayatımı felç ettiği için, o güne plan yapmamak için bilmek zorundayım. bütün hayatım adet gününü takip ederek geçti, bundan sonrada öyle geçerMisal ben .
Ne takip etcem gelir zaten illa
Adam kendi sorumluluklarını takip etsin,benim oramla buramla çok da ilgilenmese de olur![]()
Merhaba arkadaşlar eşimin ilgisizliği ile ilgili konularım daha öncede oldu biliyorsunuz... Bugun bir arkadaşının eşi hamileymiş gelmiş bana arkadaşının gun gun gebelik gelişimini internetten takip ettiğini anlatıyor. Benim bir oğlum var. Eşim hamileliğim boyunca hiç öyle bişeyi ne okur ne takip ederdi. Doktor randevu gunu gelince yanımda gelirdi o kadar.. Ben de sana mı anlattı dedim. Eğer öyleyse ben hiç takip etmedim deseydin dedim. Sen ediyordun ya ben neyi etcektim dedi. Bu arada benim adetim dört gun gecikti hiç farkında değilsin dedim. Sormadın bile dedim. Neyi merak etcem dedi en fazla hamilesin dir dedi. Çocuğum olacak diye üzülecek değilim dedi. Hem ben senin adet gununu bilmek zorunda mıyım dedi.. Şaşırdım tartıştık ben mi abartıyorum sizce
Ağrıdan kıvranıyorum.Öyle böyle değil.Ben plan yapsam da iptal ediyorum.İşe gitmek,çalışmak ölüm.Hayatımın her ay bir günü iptal,yaşanmamış gibi.Ki eskiden daha beterdi,şimdi işe gidebiliyorum en azından ama nasıl bitiyor gün bilmiyorum.valla yorumunu çok kıskandım. ağrısız geçirdiğini düşünüyorum. bebek istediğim için takip etmek zorundayımda.ama ondan ayrı olarak çok ağrım olduğu için, o gün hayatımı felç ettiği için, o güne plan yapmamak için bilmek zorundayım. bütün hayatım adet gününü takip ederek geçti, bundan sonrada öyle geçer![]()
Bence abiniz kattiyen çocuk istemiyor d.k hapını alıp almadığndn emin olmak için veriyordurAdet gununu bilmek zorunda degil ama en fazla hamilesindir lafi benim icimi acitirdi.
Hee arkadasiyla da esini kiyaslama.Erkekten erkege fark var.Benim abim senelerdir her gun d.k hapini suyuyla beraber verir yengeme.Eczaneden ilacini o alir takibini yapar.Bu da bana cok normal gelmiyor.Herseyin bir ortasi olmali.