- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gününü hesaplamayan kadınlar bile vardır kocan nerden bilecek ay çok komik ya![]()
Yanlış anlamışsın canım eşimin cümlesi üzülecek değilim diye eşim dedisoruyorum;
böyle hödüğe ,ilgisiz ,değer vermeyen .önemsemeyen birine
2. çocuk,2 kalıp büyük değil mi ?
benim bildiğim çocuk tek başına değil , anne ve baba birlikteliği ile büyür
demişsin ya çocuğum olacak diye üzülecek değilim diye üzülme
göbek at, sevin,
burada da konu açıp yakınmaa
Evet abartıyorsun.Merhaba arkadaşlar eşimin ilgisizliği ile ilgili konularım daha öncede oldu biliyorsunuz... Bugun bir arkadaşının eşi hamileymiş gelmiş bana arkadaşının gun gun gebelik gelişimini internetten takip ettiğini anlatıyor. Benim bir oğlum var. Eşim hamileliğim boyunca hiç öyle bişeyi ne okur ne takip ederdi. Doktor randevu gunu gelince yanımda gelirdi o kadar.. Ben de sana mı anlattı dedim. Eğer öyleyse ben hiç takip etmedim deseydin dedim. Sen ediyordun ya ben neyi etcektim dedi. Bu arada benim adetim dört gun gecikti hiç farkında değilsin dedim. Sormadın bile dedim. Neyi merak etcem dedi en fazla hamilesin dir dedi. Çocuğum olacak diye üzülecek değilim dedi. Hem ben senin adet gununu bilmek zorunda mıyım dedi.. Şaşırdım tartıştık ben mi abartıyorum sizce
Çok haklisiniz kizmakta. Benim beyim her adet zamanımda bir paket kanatlı ped alıp pasta eşliğinde eve getirir. Pastada 6 adet mum olur çünkü reglim 6 gün sürer. Hep birlikte mumları ufler pastayı yeriz. Çünkü bilir ki, regl olunca "tatlı krizim" tutar. Hiç aksatmadı bugüne dek. Erim, yiğidim, kanatli pedim benim.
Cocuk istememek degil ondaki yapisi bu malesef.5 yil cocuk isterken tedavi esnasinda da boyleydi abim ilaclarini eline getirirdi,hamilelik oncesi vitaminininde pesinde o kosarsi. 9 ay cevizinden muzuna kahvaltisini yataga getirirdiBen bu kadarini istemem ama soylerdim de kendisine.Uclarda olmamak lazim.
Adet gununu bilmek zorunda degil ama en fazla hamilesindir lafi benim icimi acitirdi.
Hee arkadasiyla da esini kiyaslama.Erkekten erkege fark var.Benim abim senelerdir her gun d.k hapini suyuyla beraber verir yengeme.Eczaneden ilacini o alir takibini yapar.Bu da bana cok normal gelmiyor.Herseyin bir ortasi olmali.
İstemiyordur..Çocuk istemiyorsa erkek dibinde ilaçla koşar..O yüzdendir o eşimde korunurken peşimde d.k. hapıyla gezerdi..Aldın mı içtin mi unutma diye..Çocuk olsun veya olmasın akışına bırakan erkek tabiki takip etmez niye etsin yahu..Abinizin kaç çocuğu var? Yenge cocuk olsa istermi?
Abi Kesinlikle istemiyor olmalı ve belkide daha sorumluluk sahibidir