Canım yerleşme kanaması olabilir kan testi yapmanı öneririmArkadaşlar merhabalar... 11 aylık evliyim son 2 aydır bebek düşünüyoruz fakat bundan öncesinde de adet düzensizliğim vardı şubat ayında doktora gittim muayene oldum ve yumurta tembelliğimin olduğunu 1 yıl denememize rağmen doğal yollar ile hamile kalamazsam o zaman tedaviye başlayacağını belirtti.. Bu ay ki adetim tam zamanında oldu fakat lekelenme şeklinde kahverengi bir şekilde oldu normalde 7 gün süren adetim sadece 4 gün sürdü. Tam sökülmediği için adet olmuş gibi değildi.. Bu ay için ovülasyon testine başvurdum ve gün süren lekelenmenin ardından hemen bittiği gün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı çok belirgin bir şekilde.. Kanamanın hemen ardından testin pozitif çıkması normal mi daha önce yaşayan varmı yorumlarınızı bekliyorum çook teşekkür ederim şimdiden❤
Canım yerleşme kanaması olabilir kan testi yapmanı öneririm
Canım geç döllenme olduysa testte hemen çıkmaz inşallah vardır bebişinÖncelikle cevap için çok teşekkür ederimkanamamın devam ettiği günde test yaptım negatifti 1 gün sonrasında tekrar yaptım yine negatifti idrar testi için erken miydi acaba
Bı gebelik testi yap burada paylaş canım gebelik olabilir
Katılıyorum canım bakalım biOvulasyonun bı fotosunu at bakalim
Sistemde bi sıkıntı var sanırım canım olmuyor bir türlü deniycem tekrar tekrarOvulasyonun bı fotosunu at bakalim
Katılıyorum canım bakalım bi
Katılıyorum canım bakalım bi
Adet sonrası yumurtlama görülebilen bir şey hemen gebelik diyemeyiz.. Gebelik testi yapın bakalım.Arkadaşlar merhabalar... 11 aylık evliyim son 2 aydır bebek düşünüyoruz fakat bundan öncesinde de adet düzensizliğim vardı şubat ayında doktora gittim muayene oldum ve yumurta tembelliğimin olduğunu 1 yıl denememize rağmen doğal yollar ile hamile kalamazsam o zaman tedaviye başlayacağını belirtti.. Bu ay ki adetim tam zamanında oldu fakat lekelenme şeklinde kahverengi bir şekilde oldu normalde 7 gün süren adetim sadece 4 gün sürdü. Tam sökülmediği için adet olmuş gibi değildi.. Bu ay için ovülasyon testine başvurdum ve gün süren lekelenmenin ardından hemen bittiği gün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı çok belirgin bir şekilde.. Kanamanın hemen ardından testin pozitif çıkması normal mi daha önce yaşayan varmı yorumlarınızı bekliyorum çook teşekkür ederim şimdiden❤
Yok hemen gebelik demek bende istemiyorum canım sadece kanamanın kahve rengi ve az olması ve hemen ardından testin pozitif çıkması düşündürdü biraz yumurtlamam düzenli olmadığı için mi acaba diycem ama gelen kanama neydi onu anlayamadım test yaptım pazartesi günü negatiftiAdet sonrası yumurtlama görülebilen bir şey hemen gebelik diyemeyiz.. Gebelik testi yapın bakalım.
2 gün falan geçti testin üzerinden bi daha yapsam mı acava canım sabah ilk idrarla sen ne dersinCanım umutlandırmak istemem ama bu şekilde hamileliğini öğrenen çok kişi olmuş ve çizgi çok net yine de asla yanlış yönlendirmeyeyşm
Yap canım için rahatlasın en azından2 gün falan geçti testin üzerinden bi daha yapsam mı acava canım sabah ilk idrarla sen ne dersin
Negatif maalesef canımYap canım için rahatlasın en azından ☺
Olsun canım önümüzdeki aya bağladık umutları asma lütfen yüzünüNegatif maalesef canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?