Jinekoloji Adet kanamasında azalma ve gecikme

BenSardunya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
119
48
28
Yaklaşık 6-7 aydır bir hafta olan adet dönemim 3 e düştü ve çok az oluyor . Birkaç ayı da gecikmeli oldu. Ultrasonum normaldi. Yumurta rezervim de gayet iyiymiş . 37 yaşındayım. Hormon testi yapılacak adetin 3. Günü. Başına böyle birşey gelen var mı ? Sebebini bulabildiniz mi ?

Merhaba bende aynı durumdayım. 2 yaşında bir oğlum var. Gebelikten önce 3 4 günü aktif 7 gün oluyordu reglim ama doğumdan sonra 3 güne düştü. Gecikmeli olmadım hiç. Sizin hormon testiniz ne oldu?

Merhaba bende aynı durumdayım. 2 yaşında bir oğlum var. Gebelikten önce 3 4 günü aktif 7 gün oluyordu reglim ama doğumdan sonra 3 güne düştü. Gecikmeli olmadım hiç. Sizin hormon testiniz ne oldu?
Benim insülin direncim varmış. Diyetisyene yönlendirdi dr.sadece 5 kilo verdim hem gününde oldu hem yoğunluk arttı. Hormon baktırmadım . Göbeğim çok yağlanmıştı dr gördüğü anda nedeni belli dedi . 174 boyum kilom 86 olmuştu. Var mı kilonuz, göbek kısmında yağlanma ?

Kilom yok aslında. Yani evlenmeden önce hep 53 54’tüm. Şimdi 63 64 falanım. 163 cm boy. Göbeğimde hiç yağlanma olmadı benim yani normal seviyede. Böyle devam ederse gideceğim mutlaka doktora zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…