• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi gebelik mi

Cevabin yoksa yazma mesela demi. Illaki herkes biliyor test yapmasini.. ama yinede insan destek ariyor. Benim mesela cocugumun birinde 1 sene sürdü digeri mesela hemen oldu..nasib isi .. ama dalga gecme forumu degil bu
Tabiki değil haklısınız bazen insanlar karşısındakinin ne hissettiğini anlamaz bosverin :)

Yoo olmadı baktım adet günüm gecikti test yaptım öğrendim bu kadar basit
İyi Allah yaşatmasın o zaman. Ne size ne de sevdiklerinize. Çünkü gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir süreç.

Bu arada hatırlatmak isterim. Büyüklerimiz büyük lokma ye, büyük konuşma demiş. Ayrıca kırdığın yerden kırılmadan ölmezsin de demişler. Hani aklınızda bulunsun. Hayat bu değil mi?

Yoo olmadı baktım adet günüm gecikti test yaptım öğrendim bu kadar basit
Tamam ya alala bu forumda işiniz ne başka sayfalara yorum yapın hala bu kadar basit dıyorsunuz bizim için değil saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen gittikçe daha da kötüleşiyorsunuz yazmayın madem

Cevabin yoksa yazma mesela demi. Illaki herkes biliyor test yapmasini.. ama yinede insan destek ariyor. Benim mesela cocugumun birinde 1 sene sürdü digeri mesela hemen oldu..nasib isi .. ama dalga gecme forumu degil bu
👏👏amaçları tartışma yaratmak kaos olsun herkes birbirine laf söylesin kırıcı mı değil mi umurlarında değil söyledikleri işten döndüm yeni gördüm mesajları hala yazıyorlar yazmayın dalga geçicekseniz demi

Hayirlisi olsun , iyi güzellll... bendede arada bi kasikda asagisinda biraz agri oluo böyle ceyran carpar gibi neyse o 😃.. gerci benim var biraz 2 gün kadar daha
Aynı ağrıdan bende de var arada gelip geçiyor baskı var kasık alt bölgede regl olurum diye test yapmadım biraz daha geçsin çünkü hep bu ağrıların arkasından regl oldum şimdiye kadar

1 sene normal canım stres yapma emin ol 6 aya kadar hele çok normal umarım en kısa zamanda olur senin de 🙏ne zaman regl tarihin
İnşallah kuzum dr göründük eşimde bende stres olduğum için benden dolayı . Eşimde bir problem çıkmadı çok şükür bende de hormonlarım iyiymiş sadece rahim ağzında yara var dedi doktor oda her 10 kadından 9 unda olurmuş 😒 bilmiyorum artık . 20 Aralık inşallah gelmez bu ay mucizem civcivim gelir

İnşallah kuzum dr göründük eşimde bende stres olduğum için benden dolayı . Eşimde bir problem çıkmadı çok şükür bende de hormonlarım iyiymiş sadece rahim ağzında yara var dedi doktor oda her 10 kadından 9 unda olurmuş 😒 bilmiyorum artık . 20 Aralık inşallah gelmez bu ay mucizem civcivim gelir
InsaAllah canim seninde yüzün güler Allah nasib etsin ❤️🌺

Back
X