- 14 Mayıs 2021
- 46
- 48
- 8
Seninde hayirli olsun bu arada hamileligin canimKesinlikle öyle insanların burda işi ne onu da anlamış değilim de yine de yargılamak istemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde hayirli olsun bu arada hamileligin canimKesinlikle öyle insanların burda işi ne onu da anlamış değilim de yine de yargılamak istemiyorum![]()
Tabiki değil haklısınız bazen insanlar karşısındakinin ne hissettiğini anlamaz bosverin :)Cevabin yoksa yazma mesela demi. Illaki herkes biliyor test yapmasini.. ama yinede insan destek ariyor. Benim mesela cocugumun birinde 1 sene sürdü digeri mesela hemen oldu..nasib isi .. ama dalga gecme forumu degil bu
Allah razı olsun canım Allah her HAKEDENE nasip etsin inşallahSeninde hayirli olsun bu arada hamileligin canimAllah saglikli dogum nasib etsin insaAllah
Yoo olmadı baktım adet günüm gecikti test yaptım öğrendim bu kadar basitBir de hamile olacaksınız. Yazık size. Hiç mi empati duygunuz yok sizin? Hamile kalmaya çalışırken hiç mi kafanızda soru işareti olmadı? Daha çok şey yazardım da anlayabileceğinizi sanmıyorum. Ayıp ayıp.
Amin insaAllahAllah razı olsun canım Allah her HAKEDENE nasip etsin inşallah![]()
Hayatım sen ugrasmamis olabilirsin ama bu onun ugrasmadigi anlamına gelmez sakin ol biraz dahaYoo olmadı baktım adet günüm gecikti test yaptım öğrendim bu kadar basit
İyi Allah yaşatmasın o zaman. Ne size ne de sevdiklerinize. Çünkü gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir süreç.Yoo olmadı baktım adet günüm gecikti test yaptım öğrendim bu kadar basit
Hasta olmadım canım hala bekliyorum test yapmadım
Tamam ya alala bu forumda işiniz ne başka sayfalara yorum yapın hala bu kadar basit dıyorsunuz bizim için değil saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen gittikçe daha da kötüleşiyorsunuz yazmayın mademYoo olmadı baktım adet günüm gecikti test yaptım öğrendim bu kadar basit
Cevabin yoksa yazma mesela demi. Illaki herkes biliyor test yapmasini.. ama yinede insan destek ariyor. Benim mesela cocugumun birinde 1 sene sürdü digeri mesela hemen oldu..nasib isi .. ama dalga gecme forumu degil bu
Sen ne yaptın canım ?
Hayirlisi olsun , iyi güzellll... bendede arada bi kasikda asagisinda biraz agri oluo böyle ceyran carpar gibi neyse oHasta olmadım canım hala bekliyorum test yapmadım
Aynı ağrıdan bende de var arada gelip geçiyor baskı var kasık alt bölgede regl olurum diye test yapmadım biraz daha geçsin çünkü hep bu ağrıların arkasından regl oldum şimdiye kadarHayirlisi olsun , iyi güzellll... bendede arada bi kasikda asagisinda biraz agri oluo böyle ceyran carpar gibi neyse o.. gerci benim var biraz 2 gün kadar daha
1 sene normal canım stres yapma emin ol 6 aya kadar hele çok normal umarım en kısa zamanda olur senin deMerhaba kızlar umarım hamişsinizdir bende 5 aydır deniyorumnegatif oluyor hep sonuç
![]()
İnşallah kuzum dr göründük eşimde bende stres olduğum için benden dolayı . Eşimde bir problem çıkmadı çok şükür bende de hormonlarım iyiymiş sadece rahim ağzında yara var dedi doktor oda her 10 kadından 9 unda olurmuş1 sene normal canım stres yapma emin ol 6 aya kadar hele çok normal umarım en kısa zamanda olur senin dene zaman regl tarihin
InsaAllah canim seninde yüzün güler Allah nasib etsinİnşallah kuzum dr göründük eşimde bende stres olduğum için benden dolayı . Eşimde bir problem çıkmadı çok şükür bende de hormonlarım iyiymiş sadece rahim ağzında yara var dedi doktor oda her 10 kadından 9 unda olurmuşbilmiyorum artık . 20 Aralık inşallah gelmez bu ay mucizem civcivim gelir
Rabbim eli kalbinde bekleyen tüm anne adaylarına nasip etsin inşallahInsaAllah canim seninde yüzün güler Allah nasib etsin![]()