adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

ben suan adetliyim ama her zamankinden az oldugu icin test yaptim pozitif cikti.kan testindede degeti cok dusuk cikti ve hala akintim var kahverengi pazartesi gunu degerler artista mi dususte mi onun testini yaptiracam.ben fransada yasiyorum ve burdaki drlar bu tarz durumlari normal karsilamiyor..

ya bende 2 kez adet görüorm ama esimle korunmadan birlikte olduk adet kanım öncekilerden cok farklı acık pembeden giderek koyulasmaya ve oldugundan az kanamam oldu bazı gebelik belirtileri tasıyorum acaba diyorum kanama görenler hamile olabilir mi acaba hamile miyim gögüslerimde hasasiyet hissediyor her zaman uykusu halim ve asırı halsizim biri bana yardım etsin???

3 aylık ewliyim we esmle korunmadan cogu defa beraber olduk . adet oldum ya da üserine mi görüom bilmiom ama adet olanlarında gebelk ihtimali olacagını duydum bi hayli karıştım.. benim sorunum su ; olması gereknden erken hasta oldum ve her zamanknden az kanamam oldu acık pembe idi ilk baslarda giderek koyulastı her zaman uyku hali mide bulantı hissi yasıyorum.. gögüslerimde hasasiyetlik olustu karnımın alt kısmında şişkinlk mewcut .. acaba hamile olma ihtimalim var mıdır?

Canım regl dönemleri bazen değişebiliyor . kaç gün erken oldun mesela.
mide bulantın falan belki psikolojik olabılır ama ıns hamişsindir.
günün geçtiği zaman bi kan testi yaptır bence

2 hafta erken oldum .. ama gebelik ihtimali yoktu aklımda .. bas dönmeleri mide bulantsı hissi piskoljk olacaını düsünmüorum cunkü adet olan biri hamle kalmas die biliodum ama öyle degilms düzenli kanama gören biri bile hamile olabiliomus kafam karıstı test aldım ama cıkmadı erken yapmsta olablrm bebek yeni oluşuosa cıkmayablr dedi doktr arkadasm işim kan testne kaldı sanırım:)

Canım peki hamilemisin? Bende 3 gün soğan suyu içmiştim bu arada çalışmalar devam ediyordu:) ama 1 hafta erken adet oldum. anlamadım yani.

Eveet cnm Şüphelı ılıskıden 10 gun sonra fln kanda cıkıyor hemen :) umarım vardır bebısın

merhabalar bende 10 martta reg oldum arkadaşlar. üstelik belirtilerimin hepsi uyuyodu yazan arkadaşlarla dayanamadım kan testi yaptırdım ordada 0.10 çıktı blmiorm kafam çok karışık bu siteden çıkamaz oldum bana yardım edermisiniz bunlara rağmen hamile olabir miyim?

kızlar ben de adet olmam gereken tarihten tam bir hafta erken oldum. önce kahverengi lekelenme geldi. sabaha karşı da şiddetli ağrıya uayndım ve regl akıntısı gibi çoktu fakat kanın rengi her zamankinden daha açıktı. anlamadım kafam karıştı. hala içimde bir umut var. ne yapacağımı da bilmiyorum :S

cnmbende seninle aynı durumdayım ama adetim 2 gün geç geldi bütün belirtiler vardı çok ümitlendim test hep negatif adetten sonra tekrar test yapıcamm hala umudum var belirtilerim ço kuvvetlli bakalım sende sonucundan haberdar et cnm merak ettim seni :)))9

ben adetimden bi hafta sonrada test yaptım ama negatif canım. şimdi yeni batı bekliyorum 8 nisan. bakalımAllahtan hayırlısı....

Hastalima 17 gun var ben hastaladim pembeyle kahverengi karisimi kanamam oldu hamile olabilimiyim arkadaslar acil cevap lutfen

Arkadaşlar merhaba.bende bebek yolu gözleyenlerdenim daha. 3 aydır niyetlenioruz ama hep hüsran oldu ve benim psikolojim çok etkilenio.buzamana kadr adetim hep geç gelirdi hiç erken geldiğini bilmeme bu ay 2 gün önce geldi ve ben bu ay baya belirti yaşamıştım hamileliğe dâir ama adet oldum hemde erken adetime de bir anormallik var normalda çok fazla olurdu benim ama bukez çok az. Az gelior felaket de ağrım var burada ağrım hiç olmadı belim ve karnının alt bölgesi sanki ayrılıcak vücudumdan çokağrım yani.bide son bir haftadır miğde bulantısıyla uyanıodum bugünde aynı şey oldu acba olabilir mi adet olmama rağmen bişiler die sorgular oldum kendimi bide burdaki mesajları okudum dahada kuşgulandım ağrı kesici içmeye bile korkar oldum biri yardım etsin lütfen

eslem hanım nerdesınız.sızı merak ettım hamılemıymıssınız peki.bırdaha gelmemıssınız bızı aydınlatın lutfen

Merhaba ben adet oldum 3 gün fln sürdü snra lekeler geldi çokça belirtim var ama hamile değilim neden ? Evde yaptıgım gebelik testi negatif

PEKI CANIM HAMILEMIYDIN OZAMAN

Merhaba arkadaşlar benim adetim 2 gün önce bitti adet öncesi belirtilerim hamileymisim gibiydi daha önce 1 düşük yaptım test yaptım adet öncesi negatif çıktı ama hala kendimi hamile gibi hissediyorum arada mide bulantım oluyor birde sağ kasigim çok ağrıyor onun dışında bir belirti yok sizce hamile olma olasılığım nedir böyle birşey yaşayan varmi

Arkadaşlar merhaba adet tarihime 1 hafta kala kasik ağrılari yasamaya basladim ani hareket ettigimde sagdan sola dondugumde fln, goguslerimde hassasiyet vardi uçlari sanki hafif biraz daha koyuydu. Tam gununde adet oldum 2 gun geldi sonrada 4 gun kadar lekelenme seklindeydi. Normalde 4 gun surer.3 gun gelir 4. Gun azalir. 1 hafta oldu kasik agrilarim gecmedi yani 2 haftadir kasiklarim agriyo. Bas donmesi eklendi ara ara carpinti oluyorum canim tatli istiyor. Adet oldugum halde hamile olabilir miyim ???? Test yapsam miiii

Tam günümde adet oldum. Normalde bi hafta süren adetim 10 gün sürünce doktora gittim, hamile olduğumu öğrendim.
3. ayda maalesef bebeğimin kalbi durdu kaybettim.
Adetten sonra test yapın bence, hiç belli olmuyor bu hamilelik durumları kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…