ben iki hamileliğimide adet gördüm öle öğrendim.yani adetimi baya baya oluyodum hemde 8 gün snr bikaç gün snr test yaptığımda hamile olduğum ortaya çıkıyodu.olabilir bence neden olmasın.benim yengem 9 ay boyunca adet gördü ama düşük riski vardı sürekli yatarak geçirdi hamileliğini olabilir yani şüpheleniyosanız test yapın bence arkadaşlar
merhaba akimera
adetinin günü şekli miktarı aynı mıydı?
kaç gün sonra test yaptın ve test yapma gereğini nasıl hissettin belirtileri mi vardı?
çok merak ediyorum çünkü bende adet gördüm ancak hala göğüslerimin şişliği inmedi. belirtileri var. sende nasıl oldı anlatır mısın canım
benim de içimde şüphe yok değil ama test aldım yapmıycam, yine dikkat ediyorum hareketlerime falan. olursa sevinirim yoksa da üzülmem.. adetim biraz farklıydı, belki üşütmüştüm ondandır, belki yaraa vardır. iki gü kahverengi leke geldi, sonra sabah belim kopacakmış gibi oldu, 3 gün normal adet geldi. 1 gün de yine leke. adetim süresince kahve ve siyaha yakın oldu. göğüslerimdeki dolgunluk geçmedi, iştahım adetten sonra kapanırdı, bi midem yanıyo ekşiyo, bi de yemek istiyorum. neyse, hayırlısı...
selam kızlar
adet olup ancak hamile olduğunu bazı belirtiler sonucu test yaparak öğrenen oldu mu hiç?
böyle bir şey olabilirmi?
benim kast ettiğim üstüne görme, kahverengi lekelenme yada pembe akıntı değil
bildiğimiz kanamalı adet olup sonra yaşadığı belirtiler sonucu hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
ben adet oldum temizlendim, ancak üzerimdeki bazı belirtiler beni teste yöneltiyor.
aşırı halsizlik, yorgunluk uykusuzluk, uyuşukluk var
göğüslerde sızlama, mide de yanma ve bulantı
az ayakta durunca belim kopuyor
ayrıca ( kusuruma bakmayın ) ilişkide yanma var
kafana takıyorsun diye düşünebilirsiniz,
fakat ben 3 aydır kurslara gidiyorum ve bu kurslar sayesinde hiç kafama takmadığım ve stres yapmadığım için çok düzenli oldu adetlerim
ve eskisi gibi düşünmüyorum çocuğu çünkü fırsatım olmuyor
ne dersiniz?
ya kızlar bende bu ay 5 gün geç geldi ve 4 gün sürdü normalde 8 gün sürer bendede bulantı baş dönmesi,bel ağrısı çok var.ayrıca acaba diyorum ben 3 ay önce bebeğimi kürtajla aldırdım( kalbi durmuştu.bu ikinci adetimdi acaba o yüzdenmi diyorum düzenemi girmedi ama bilemiyorum çok ümitlendim bu ay adetim geçince ama adet oldum 5 gün sonra ( sizce hamile olma ihtimalim kaç?test alma içimden gelmio neg. çıkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?