- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Cnm belirtilerin baska var miydi rabbim yerini doldurur insallahTam günümde adet oldum. Normalde bi hafta süren adetim 10 gün sürünce doktora gittim, hamile olduğumu öğrendim.
3. ayda maalesef bebeğimin kalbi durdu kaybettim.
Adetten sonra test yapın bence, hiç belli olmuyor bu hamilelik durumları kızlar
Bi iki defa hafif bi bulantım oldu ama belirti denecek kadar bile değildi. Normal adetimden tek farkı biraz uzun sürmesiydiCnm belirtilerin baska var miydi rabbim yerini doldurur insallah
Benim de son adetim uzun surdu ve ağrısız gibiydi hemen ardindan göğüsler sisti hassaskasti bir de istahim acik ama test yapmistim biter bitmez bisey yoktuBi iki defa hafif bi bulantım oldu ama belirti denecek kadar bile değildi. Normal adetimden tek farkı biraz uzun sürmesiydi
Evde de test yapmıştım, silik bi şekilde ikinci çizgi çıkmıştı ama kanda beta hcg değerim 1200lerde çıktı. Test yaptırdığım gün kanamam devam ediyordu üstelikBenim de son adetim uzun surdu ve ağrısız gibiydi hemen ardindan göğüsler sisti hassaskasti bir de istahim acik ama test yapmistim biter bitmez bisey yoktu
ya kızlar bende bu ay 5 gün geç geldi ve 4 gün sürdü normalde 8 gün sürer bendede bulantı baş dönmesi,bel ağrısı çok var.ayrıca acaba diyorum ben 3 ay önce bebeğimi kürtajla aldırdım( kalbi durmuştu.bu ikinci adetimdi acaba o yüzdenmi diyorum düzenemi girmedi ama bilemiyorum çok ümitlendim bu ay adetim geçince ama adet oldum 5 gün sonra ( sizce hamile olma ihtimalim kaç?test alma içimden gelmio neg. çıkar diye
... Hamileymimissin ??? Bendede ayni belirtiler var ilk denememiz bu esimle ve cok heycanliyimmm aslinda aklima annelik geldiginde bile duygulanip agliyorum yani o derece benim kasik agrilarim cok var bacaklarim belim kopuyor resmen ama gecen persembe adet oldum ve hala devam ediyo normalde cok kisa sùrer benim adetim ama bu ay degisik oldu ve halaa kasiklarim belim agriyo bugun test aldim bikac gùne yapicam inshaallah ... Allah isteyen herkese Anneligi tattirsin inshaallah kizlarselam kızlar
adet olup ancak hamile olduğunu bazı belirtiler sonucu test yaparak öğrenen oldu mu hiç?
böyle bir şey olabilirmi?
benim kast ettiğim üstüne görme, kahverengi lekelenme yada pembe akıntı değil
bildiğimiz kanamalı adet olup sonra yaşadığı belirtiler sonucu hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
ben adet oldum temizlendim, ancak üzerimdeki bazı belirtiler beni teste yöneltiyor.
aşırı halsizlik, yorgunluk uykusuzluk, uyuşukluk var
göğüslerde sızlama, mide de yanma ve bulantı
az ayakta durunca belim kopuyor
ayrıca ( kusuruma bakmayın ) ilişkide yanma var
kafana takıyorsun diye düşünebilirsiniz,
fakat ben 3 aydır kurslara gidiyorum ve bu kurslar sayesinde hiç kafama takmadığım ve stres yapmadığım için çok düzenli oldu adetlerim
ve eskisi gibi düşünmüyorum çocuğu çünkü fırsatım olmuyor
ne dersiniz?
Bende öyle oldu adwt oldum Aralık 9da 20de test yaptım hamileyım ve 5 haftalık tuhaf bir durum ama var.selam kızlar
adet olup ancak hamile olduğunu bazı belirtiler sonucu test yaparak öğrenen oldu mu hiç?
bildiğimiz kanamalı adet olup sonra yaşadığı belirtiler sonucu hamile olduğunu öğrenen oldu mu?
ben adet oldum temizlendim, ancak üzerimdeki bazı belirtiler beni teste yöneltiyor.
fakat ben 3 aydır kurslara gidiyorum ve bu kurslar sayesinde hiç kafama takmadığım ve stres yapmadığım için çok düzenli oldu adetlerim
ne dersiniz?
Su an ayni durumdayim. Acaba siz konuyu actiginizda hamilemiydiniz acabaselam kızlar
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?