Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak takvim yaptım nare yarın kan versek mi🙃
[/
mi🙃

1-0.jpg

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-10-2020
Hamileliğimin 4. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 258 gün kaldı.
Yuvalanma döllenmeden sonra 5-8Â’ inci günlerde başlar, 9-10Â’ uncu günlerde tamamlanmış olur. Yani kadının adetine daha 4-5 gün varken, döllenme ve yuvalanma işlemi tamamlanmıştır.
Yaklaşık boyu : 0,15-0,20 mm (Baştan Popoya)

Takvim bumu oluyor 😂

Siyah beyaz yaparmisin resimi daha net görünür
Böyle oluyor. Ama durdukça o çizgi de gitti. Erken yaptım sanırım. Biraz daha bekleyip kan vereyim diyorum. Hamilelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı diyorlar

Eklentiler

• A719D5C8-26DB-446A-8C77-60F18EA584BB.webp
    A719D5C8-26DB-446A-8C77-60F18EA584BB.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 57
Böyle oluyor. Ama durdukça o çizgi de gitti. Erken yaptım sanırım. Biraz daha bekleyip kan vereyim diyorum. Hamilelik olmasa hiç çizgi çıkmazdı diyorlar
Bende de çıkmadı ya tek çizgi çıktı 😏 bide erken gebelik testi ilişkiden sonra döllenme olursa 10 gün sonra çıkartır diyolar yalan 😥

Bende de çıkmadı ya tek çizgi çıktı 😏 bide erken gebelik testi ilişkiden sonra döllenme olursa 10 gün sonra çıkartır diyolar yalan 😥
Belki daha vakti vardır. Benim 7nci günümdü yaptığımda 🙄ne kadar acele etmişim bi de erken gebelik testi değil

Belki daha vakti vardır. Benim 7nci günümdü yaptığımda 🙄ne kadar acele etmişim bi de erken gebelik testi değil
Bilmiyorum ki adet olcakmışım gibi belirtilerim var bugün 😏 erken gebelik testi değil derken ne demek istedin canım

Back
X