Mrb bayanlar Size sormak istiyorum gayet tam zamanlı süreli adet olupta hamileliğini gec fark eden var mı.. Ben buay cok süpheleniyorum kendimden
Canım belirtilerim cok yada ben yanılıyor olabılırim bebek ıstıyorum.belirtiler yazayım musaıtsen yorum yazar mısınız bir
Adet olmadan bır hafta once Sol kasıgım ağrıyordu.pıt pıt atıyordu...adet beklediğim gun sadece peçeteye azıcık kan geldı
Cok acık renk..3gun ıdrar yaparken Son damlada acıyodu. Gayet berrak kokusuz idrarım.
Adet oldum acı gecti fakat bukez sadece sag bölgem kasık boşluk ve bel kısmı. Acıyıp ağrıyordu akşamdan geceye kadar yatamıyordum.ıkı gun sonra normal adet oldum 4gunum gecmıstı ama yine sık ıdrar cıkıyom ve Son damlada hafif acıyor.vs kum tas vs yok bende
yani canım şimdi üstüne görme ve adet arasında fark var dikkatli bakınca anlarsın ama istisnalar kaideyi bozmazmış regl gibi olanlarda oluyormuş okuduğum kadarıyla netten23yaşındayım ilk defa boyle oldum.akıntı vs yok nekadar dogru bilmem ama iştahım yok bir haftadır.adetim geçsin test yapıcam
canım üzerine görmede kanama çok açık renk pembe ve çok az oluyor diye biliyorum senin kanaman yoğun ve normal kan gibimiydi
Arkadasim adet beklediğim gun ıdrar yaparken acıma vardı. Temızlenırken peçeteye azıcık kan geldı ıkı kere farklı zamanlarda ıkı gun hıc bısey gelmedi ayın bıri ndede normal adet geldı
Tecrübeli misin bilmiyorum suan 4gunum yarın yapsam cıkar mı daha da bitmesini bekleyeyim mi
yani şöyle tecrübeliyim
bebeğim olmadığı için yüzlerce kez test yaptım tabi hep negatif çıktı
ama çok araştırıp soruşturduğum için birçok konuda fikir verebileceğime inannıyorum
canım zaten varsa da bebek kanamayla olmazki böyle
sen yap yarın test pozitif sonuç alırsan hemen doktora gidersin
ama yok negatifsede hiç üzme kendini önümüzdeki aya kısmet inşallah de
psikolojik etkilerde oluyor bazen çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?