adet olup

Sagol canım inşallah rabbim herkese guzel sonuc versin bol bol kenzül arş ve sekine dualarını okuyor herkese dua ediyorum

Sagol canım inşallah rabbim herkese guzel sonuc versin bol bol kenzül arş ve sekine dualarını okuyor herkese dua ediyorum

ya o gece kasık ağrıları bende de oluyordu, sağ kasığım acayip ağrıyordu ama sonradan idrarım koyu geldi bi iki defa, ama doktora bunları anlatınca idrar yolları enf. tanısı koydu hemen, idrarda da lökosit çıktı. 4 gün antibiyotik kullandım geçti şimdi kasığımda ağrı falan. ilaç içmeden geçmedi 10 gündür ağrıyordu.

valla canım üstüne görme olabilir gibi duruyor. ama değilse bile bir doktora görünmende fayda var bence.. inş isstediğin gibi bir sonuç olurrr

ya normal adet olup da olmaz bence gebelik :/ kan gelirse direkt doktora gidin diyolar hani düşük vs. olabilir diye, durum böyleyken pek gebelik gibi gözükmüyor :/ bence sistit gibi bir şey olmuşsunuz siz, yanma da var diyorsunuz üstelik... sık idrara çıkma da sistit belirtisi

canım 12 haftalık hamıleymısım ve duzenlı olarak adet gordum ama bebegımı kaybettım 12 haftada bunuda düşükte ögrendım

ya normal adet olup da olmaz bence gebelik :/ kan gelirse direkt doktora gidin diyolar hani düşük vs. olabilir diye, durum böyleyken pek gebelik gibi gözükmüyor :/ bence sistit gibi bir şey olmuşsunuz siz, yanma da var diyorsunuz üstelik... sık idrara çıkma da sistit belirtisi

adetiniz nasıldı öğrenebilir miyim acabaa? kaç gün sürdü, rengi vs.
her zamnakı gıbı normaldı normöaldede 5 gun surerdı o zmanlarda bes gun suruyordu rengıde kıvamıda yogunluguda normaldı , adetım bıttı bır hafta sonra kanammam basladı bende heralde bu ay ıkı oldum dedım bazen olurdu oyle 4 gun sonrada dusuk yaptım hamıle oldugumu bılmıyordum tabı cok agrım oldu ıkı parcam dusurdum cevız buyuklugunde anladım dusuk yaptıgımı parcalar dustukten sonra agrır cok hafıfledı doktora gıttık dusuk dedı dktorum hcg de baya yuksektı

allah allah geçmiş olsun canım ya üzüldüm. şu adet olayı can sıkıcı yahu nasıl oluyor da aynı oluyor yani di mi :/

adetiniz nasıldı öğrenebilir miyim acabaa? kaç gün sürdü, rengi vs.
ustume gormustum heralde cunku kanamadan dusuk olacagınısanmıyorum oyle olsa o uc ay boyunca duzenlı oldum o zman duserdı bende gebelık sarılıgı var gebelıgımde cok kasınıyorum alerjı olmus gıbı , patolojıye gonderemedık esım parcayı atmıs nedenını ogrenemedık yanı ama tabı o gunlerde yenı tasındıgımız ıcın evımıze ben esya falan kaldırdım oda etkısı olmustur ıllakı cunku o zmanlar basladı kanamam

allah allah geçmiş olsun canım ya üzüldüm. şu adet olayı can sıkıcı yahu nasıl oluyor da aynı oluyor yani di mi :/
evet hıc anlamıyoırsun bırde vucudum hıcbır sekılde tekı vermıyor mıde bulantısı normal gunluk hayatıma devam edıyorumm boyleyken analamsıda guc tabı artık daha dıkkatlıyım , tesekkur ederım allahrazı olsun eger dusmeseydı mayıs sonu dogum yapacaktım

Cvb yazan arkadaslar Insallah bende de guzel seyler cıkar dusuk yapan arkadasım cok gecmis olsun bakalım nasıp pazartesi kan testi vercem salı gunu belli olur enfeksiyon olsa daha once olmustu fakat ıdrar yaparken acıma yoktu sımdı adett bitti hafif var bu suphelendırıyo benı

Bayanlar aranızda hamile olanlar vs bardağa ıdrarınızı test yapıp bakmış mıydınız cunku ben bakıyorum cok köpüklü azıcık tortu var yada yok oda dibe çöküyor gbi..ama adetin Son gunum bugun boyle ama bırakmayın hafta vs once hem köpüklü hemde bardağın altına duman cokmus gbi izlenim vardı

inş istediğin gbi bir sonuç alırsın canım =) merakla bekliyoruz =)

Canım sonucu bugun aldım kan testinde ne gebelik ne enfeksiyon iltihap kansızlık vs hıc bısey cıkmadı dr dedı gayet saglıklısın kas ağrısı vs olabılırim dedı haftaya yine gel dedı muayene edeyim kafam karıştı

canım geç döllenmede sonradan b.hcg yükselir o yüzden tekrar gel demiş olabilir. ama ben şimdi tekrar okudum senin yazdıklarını idrarda son damlada acıma yanma demişsin. taş olmasın o... neden biliyormusun? aynısını yaşadım. 2-3 yıl kadar önce aynı şekilde. enfeksiyondan korktum bende kadın doğuma gittim önce bişi çıkmadı. sonra ürolojiye gittim. idrarda yine işi çıkmadı kum falan değil. sonra röntgende çıktı.. meğersem taşmış.. tamda idrar kesesini tıkamış o da acıma yapıyormuş.. öyle bişi de olabilir. bol bol su içtim ip atladım düştü taş. hatta düştüğünü de gördüm =) ama tabi sen gebelik riskin net anlaşılmadan yapma öyle şeyler =)

bende kum taş yok diyorsun ama bunun öyle olma ihtimali çok yüksek hatta büyük olasılık da az önce yazdığım msjdaki gibi taş.. kum o kadar acımaz çünkü.. taşı da idrarda göremezler. ürolojiye gitmelisin. kasık ağrısı bel ağrısı bende de vardı.. ağrıdan uyuyamadım demişsin.. gebelik ağrısı o kadar sancılı olmaz. ancak düşükte falan olur allah korusun. sık idrara çıkma aynen onun belirtisi. şimdi okuyunca dikkat etmemişim sanırım daha önceden yazarken. tıpa tıp aynılarını yaşadım yüksek olasılık taş mesaneye indi o da batma yanma yapıyor. sık idrar sebebide bu.. taş hareket ettikçe de beline kasığına ağrısı vuruyor. hatta düşürmeye yakın mide bulantıların artabilir benden söylemesi.. ayy nasıl tuhf dimi belirtiler hep benzer regl belirtisi, hamilelik, enfeksiyon, taş valla hepsi aynı sanki

Dogru canım fakat üroloji de 3ay kadar once grmıstım ultrasonda yoktu eger tas vs olmussa bilemem dr ümit vermiyor olmaz tas dıyo

Dogru canım fakat üroloji de 3ay kadar once grmıstım ultrasonda yoktu eger tas vs olmussa bilemem dr ümit vermiyor olmaz tas dıyo

oooo 2-3 ayda neler değşir. bence şikayetin sürüyorsa tekrar git derim ben. zaten evli olduğun için röntgene sokmadan tekrar kan testi isteyecektir. 1 taşla 2 kuş yani.. bence öyle yap. hem kan testi artık çıkar üstünden 1 hafta geçmiş zaten.regl de gördüm dedin. bencede o taş falan çıkacak

Evet tekrar gidicem zaten dr taşa ümit vermiyor çünkü taş vs olsa diger belirtiler olur onlar yok bide kıvrım kıvrım olursun dedı..bakalım haftaya belli olucak

Evet tekrar gidicem zaten dr taşa ümit vermiyor çünkü taş vs olsa diger belirtiler olur onlar yok bide kıvrım kıvrım olursun dedı..bakalım haftaya belli olucak

canım hayırlısı inş hamilelik istiyorsan öyledir.. yada allah daha beter bir hastalıktan korusun. ama ben taş düşürdüm hiç de öyle kıvranmadım. ağrım vardı ama mesaneye inince taş çok ağrı yapmıyor. böbreklerdeyse fena... iyi bakalım tekrar git. inş hayırlı bir işin müjdecisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…