bayan olmak ne zor
neredeyse 2 hafta önceden başlıyor belirtileri !!!! 3 kilo falan artıyor kilom sonra iniyorum eski kiloma . Ama benim için en büyük sorun gerginliğim sağa sola sataşmam
ben de çok asabi oluyorum.bunu çevremdekiler bile anlayabiliyor.düşün yani o kadar.
bazen eşim farkediyor''senin malum dönem yaklaştı herhalde'' diyor.bi bakıyorum ki çarşıdan eve gelirken tatlı almış getirmiş.beni sakinleştirsin diye.
Sanki bi ara okumuştum kadınların işlediği cinayetler de bu adet öncesi dönem baz alınarak yargılanıcak diye.Sanırım gündem de değil .
O değil de iyi bahane oluyor eşlere mazaretim var asabiyim ben:)
Arkadaşlar normalde birazcık gergin bir tipimdir ama adet olmadan bir hafta önce çıldırıcak gibi oluyorumEn ufak bir ses tonu bile beni deli etmeye yetiyor. Kalp kırıyorum .Annemi özellikler azarlamak istiyorum ama tutuyorum kendimi. Biliyorum ki pişman olacağım sonradan . Ağlanmayacak şeylere ağlıyorum . Kendimi tıpkı bir böcek kadar çirkin hissediyorum (Ama bu dönemde ciddi anlamda sosyal hayatımda sıkıntı yaşıyorum . En ufak şeyi kafaya takıyorum (( Ne yapıcam ben??
kimse önemsemez ama cok ciddi bir durumdur adet öncesi gerginlik, yurt dısında arastrma yapılmıs kadınlar tarafından işlenen cinayetlerde cogu kadının adet gerginliği yüzünden cinayet işlediği ortaya cıkmıs...düzenlı oluyorsan olmaya yakın rahatlatıcı caylar ıcebılırsın rezene papatya ve tepkilerin benım kı gibi sert ise evde eşime kızmıyım dıye aydan aya puzzle yapıyorumiş yerınde falan olursaca cebıme stres topları bulunduruyorum vukuatsın gecyo allaha şükür sadece gecen ay bir hastayla tartıstım
o zaman ben hemen yarın gidip alayım . Ödeme ne iyi gelir acaba :) bedenimi taşımakta zorluk çekiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?