adet öncesi dönemde çok sinirliyim

O şişkinlik bende de çok oluyor, resmen 5 kg birden almışım gibi oluyor, kıyafetlerimi kendime yakıştıramıyorum ve aynen senin durumunun aynısını yaşıyorum canım, regl olmadan 2 hafta öncesinden belirtiler başlıyor ama sinir,stres nadiren olur bende. Sinirlendiğinde çikolata ye, papatya çayı iç sinirleri gevşetiyor ve mutluluk hormonu salgılatıyormuş canım... :)

neredeyse 2 hafta önceden başlıyor belirtileri !!!! 3 kilo falan artıyor kilom sonra iniyorum eski kiloma . Ama benim için en büyük sorun gerginliğim sağa sola sataşmam

ben de çok asabi oluyorum.bunu çevremdekiler bile anlayabiliyor.düşün yani o kadar.
bazen eşim farkediyor''senin malum dönem yaklaştı herhalde'' diyor.bi bakıyorum ki çarşıdan eve gelirken tatlı almış getirmiş.beni sakinleştirsin diye.

bravo esine ya bak adam düsünüyor en azindann

Son düzenleme:
Sanki bi ara okumuştum kadınların işlediği cinayetler de bu adet öncesi dönem baz alınarak yargılanıcak diye.Sanırım gündem de değil .
O değil de iyi bahane oluyor eşlere mazaretim var asabiyim ben:)

Sanki bi ara okumuştum kadınların işlediği cinayetler de bu adet öncesi dönem baz alınarak yargılanıcak diye.Sanırım gündem de değil .
O değil de iyi bahane oluyor eşlere mazaretim var asabiyim ben:)

canım bunu ben de bir kitapta okumuştum.mahkumlarla ilgili bir kitaptı.bazı avrupa ülkelerinde bu dönemde işlenen suçlarda adet dönemi hafifletici sebepmiş.Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin.

ben de öyleyim..
Normalde çok ılımlı bi insanımdır ama bu dönemlerde ani çıkışlar yapan,sesi devamlı yükselen naaalet bi insan oluyorum...
özellikle nazımı çeken sevgilime dar ediyorum dünyayı.Daha bugün bi dünya estim gürledim de durumumu bildiği için alttan aldı.Artık böyle,ayın belli günleri ne yaparsam yapayım aldırış etmemeyi öğrendi...

kötü yaaa,inşallah bi ömür böyle gitmez

Al bendende o kadar...
Yesilcayi hemen hemen hergun iciyorum, beni sakinlestirmiyor.
Ne yalan soyleyim, beni tek sakinlestiren sey -> "Sagliga zararlidir!!!" demeden de edemicem... (Genc kizlar falan okur simdi mazallah)

Kızlar bu bende de oluyor genelde, hatta adı da premenstrual sendrom mu ne..daha önce araştırmıştım netten eger sosyal hayatınızı etkiliyorsa bir psikoloğa danışmakta fayda var deniyordu..istanbuldakiler için 153 hattı var belediyenin anne sağlık merkezi orda psiolog da var..ankarada da varmış böyle bir hizmet..ben gittim m gitmedim ama siz gidin gene de

Bir rivayete göre en tehlikeli kadın, adet dönemi elinden çikolatası alınan kadınmış.:)

kimse önemsemez ama cok ciddi bir durumdur adet öncesi gerginlik, yurt dısında arastrma yapılmıs kadınlar tarafından işlenen cinayetlerde cogu kadının adet gerginliği yüzünden cinayet işlediği ortaya cıkmıs...düzenlı oluyorsan olmaya yakın rahatlatıcı caylar ıcebılırsın rezene papatya ve tepkilerin benım kı gibi sert ise evde eşime kızmıyım dıye aydan aya puzzle yapıyorum iş yerınde falan olursaca cebıme stres topları bulunduruyorum vukuatsın gecyo allaha şükür sadece gecen ay bir hastayla tartıstım

10 gün öncesinden başlıyor bende de o sinirlilik hali. Her şeye bağırıyorum ve dokunsalar ağlıyorum. Bitki çayları mantıklı. Ben de en kısa zamanda bir aktara uğramalıyım.

öğretmenim bende. Çocuklara çok müdehale ediyorum . Dur ,sus ,otur,konusma ( çocuk halbuki normalde cok sakinim . Velilerimle o dönemde tartısıyorum daha çok

Ay aynen yaa Sevgilimle hep kavga ediyorum o dönemlerde.Hatta ayrılıklarımız da hep o döneme rastlıyor Sonra barışıyoruz. Neyse ben de bitki çayı deneyeyim

Son düzenleme:
o zaman ben hemen yarın gidip alayım . Ödeme ne iyi gelir acaba :) bedenimi taşımakta zorluk çekiyorum da.

annem kortizon içtiği için ödem yapıyodu vücudu mısır püskülü , kiraz sapı , funda yaprağı iyi geliyo ödeme :)
bu arada bende melisa yada paptya içicem zavallı sevgilime o dönemde istemeden neler yapıyorum o da anlyışla karışılıyo ama bi süre sonra sinirlençiyo :))

Son düzenleme:
kalp kırmak kötü özellikle ben anneme sesimi azıcık bile yükseltsem deli gibi vicdan azabı çekiyorum . Bu dönemde vicdan azabıda fena oluyor. Ağlıyorum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…