- Konu Sahibi melisdeniz
-
selam canımmm düşüncelerin gücüü pozitifse mutlaka er geç oluyorrrrben inanmıyorum cnm
morelle hamileliğe
düşünce gücüyle başaracağıma..
pkodan dolayı olmuyor bnm
malesef.
olduğu vakit hiç farkında olmamıştım bekliyordum streste yapıyordum ama olcağını sanmıyordum olmuştu kaç kez...
ben şunaa inanıyoprummm olcak yeni yıldan sonra heber vercennn bak hayrılısısylaaaaiyiyim avatarlar kralicem
ben şunaa inanıyoprummm olcak yeni yıldan sonra heber vercennn bak hayrılısısylaaaa
6 hislerimin dogruluguna inanıyorum ben genelde hep çıkıyor:)sana içimden dogann oooyoksa sen çaktırmadan bnm niyetime fal mı baktın kuzu:78::78::78:
nerden biliyorsun kraliçem
hislerin mi söylüyor:82::82:
biilmemekiii sıcak tutmak sadcee romatizmal hastalılarda iymiş,yün çorap giymekk felannnacaba ayakları sıcak tutunca üşütmeyince bebek olur mu??:95::95:
:87:
6 hislerimin dogruluguna inanıyorum ben genelde hep çıkıyor:)sana içimden dogann ooo
bebeğin olcak yeni yıldan sonraaa:87:
amin canım sende pk vardııı kız kistmiiAMİNNN İNŞALLAH
hepimizin.
Allah çok büyük
gün doğmadan neler doğar ne diyim
o zaman müjdeli haberi verecem kısa zamanda:82:
amin canım sende pk vardııı kız kistmii
hyaırlı ugurlu olsun canımmm topiğin:)hı hı evet cnm pko...
melisdeniz dün çok ısrar ettin bir konuda ben açtım
inşallah sohbete dönüşürde tam anlamıyla sohbet topiği olur umarım
ilk yorumu sen mi yapsan acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet...sayesinde.html (sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=))
yaf nasıl oldu oo ilaç verdiler pekiimelisdeniz
enfeksiyon kapmışım bebem
onla uğraşıyorum
of
senin
regline var mı daha?
yaf nasıl oldu oo ilaç verdiler pekii
canımm ihmal etme geçerrrr var daha olmadımmm aşk tutukunu naptıkiii
oda druna gitcektiiiki yaaaaaşktutkunun bilmiyorum ki cnm ya...
ilaç falan verdi dr antibiyotik
kullanıyorum önemsiz birşey dedi
ne biliyim işte
valla uğraş dur
kadın hastalığı bitmez ki
melısdenızım geldım cnm dra gıtmadım ebe olan arkadasıma anlattım durumu pozıtıf cıkması normal yenı dusuk yaptın dedı bıkac gun sonra tekrarla negatıf cıkar dedı oylede oldu.
Ovulasyon testı aldım yumurtluyorum suan dedım ya testlerı kullanarak yumurtladıgımı kesınlestırdım.pazartesıden berı yumurtluyorum bıtmedı kasıklarımdakı agrıyı hıssedebılıyorum cıft taraflı ama bazen sol kasıgımdakı kramplar agrı daha fazla oluyor 6 ocak reglı gunum yumurtlamamın ılk gunu ve 3. Gunu bırlıkte olduk hayırlısı bakalım.anam benım sıpa cın gıbı bı uyuyupta basbasa bırakmıyorkı bızı.sonra ben kardes ıstıyorum dıyıp duruyor.dunde allahım benım kardesım olsun neolur dıyor kıyamam kuzuma ya bıde kız ıstıyor
anladımm canım merak etmiştik senii çünküüü oyy yerim onu bennn ee azcık kardeşinin gelmesini istiyosaa siziz başbşa bırakması lazımmelısdenızım geldım cnm dra gıtmadım ebe olan arkadasıma anlattım durumu pozıtıf cıkması normal yenı dusuk yaptın dedı bıkac gun sonra tekrarla negatıf cıkar dedı oylede oldu.
Ovulasyon testı aldım yumurtluyorum suan dedım ya testlerı kullanarak yumurtladıgımı kesınlestırdım.pazartesıden berı yumurtluyorum bıtmedı kasıklarımdakı agrıyı hıssedebılıyorum cıft taraflı ama bazen sol kasıgımdakı kramplar agrı daha fazla oluyor 6 ocak reglı gunum yumurtlamamın ılk gunu ve 3. Gunu bırlıkte olduk hayırlısı bakalım.anam benım sıpa cın gıbı bı uyuyupta basbasa bırakmıyorkı bızı.sonra ben kardes ıstıyorum dıyıp duruyor.dunde allahım benım kardesım olsun neolur dıyor kıyamam kuzuma ya bıde kız ıstıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?