adet öncesi kahverengi akıntı

selam canımmm düşüncelerin gücüü pozitifse mutlaka er geç oluyorrrr

aşktutkunun bilmiyorum ki cnm ya...

ilaç falan verdi dr antibiyotik
kullanıyorum önemsiz birşey dedi
ne biliyim işte
valla uğraş dur
kadın hastalığı bitmez ki
oda druna gitcektiiiki yaaaageçerr tabii ama üşütme sakın ayacıkalrınıı

kadın olmakor işş veseelam

melısdenızım geldım cnm dra gıtmadım ebe olan arkadasıma anlattım durumu pozıtıf cıkması normal yenı dusuk yaptın dedı bıkac gun sonra tekrarla negatıf cıkar dedı oylede oldu.

Ovulasyon testı aldım yumurtluyorum suan dedım ya testlerı kullanarak yumurtladıgımı kesınlestırdım.pazartesıden berı yumurtluyorum bıtmedı kasıklarımdakı agrıyı hıssedebılıyorum cıft taraflı ama bazen sol kasıgımdakı kramplar agrı daha fazla oluyor 6 ocak reglı gunum yumurtlamamın ılk gunu ve 3. Gunu bırlıkte olduk hayırlısı bakalım.anam benım sıpa cın gıbı bı uyuyupta basbasa bırakmıyorkı bızı.sonra ben kardes ıstıyorum dıyıp duruyor.dunde allahım benım kardesım olsun neolur dıyor kıyamam kuzuma ya bıde kız ıstıyor

ay kıyamam ya
oğluşuna hem üzüldüm hem güldüm cnm
hem yalnız bırakmıyor hemde kız kardeş istiyor öyle mi?
haydi hayırlısı...

anladımm canım merak etmiştik senii çünküüü oyy yerim onu bennn ee azcık kardeşinin gelmesini istiyosaa siziz başbşa bırakması lazımyoksam yanlız kalacak canım yaa,,çok sevindim yumurtladıgın günn bşrliktee olmaya devam ett bol boll kii bebeiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…