adet öncesi kahverengi akıntı

melısdenızım ben asker esıyım cnm ayrıca anaokul ogretmenıydım lıseden sonra staj yaptıgım okulda sozlesmelı kaldım uc yıl sonra yayın cıktı bıraktım evlendım sımdı yıne atama beklıyorum

ebe olanda en ıyı arkadasım bırlıkteyız sureklı

yemek olarakta balık mercımek corbası salata ve esım cıg kofte yaptı

oh afiyet olsun aşktutkunu.
kariyerin bol şansın açık olsun diyorum sana...

Gebe Kalma, Hamile Kalma Planı

Hızlı gebe kalmak , hamile kalmak için yapmanız gerekenler, hızlı hamile kalma istiyorum arzusunun yanıtları...
  • Kolay gebe kalmak için rahat olun,strese girmeyin .Gebe kalamayacağınız korkusuna kesinlikle kapılmayın.
  • Adet düzeninizi doğru takip edin, kolay gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin, bu şekilde gebe kalmak daha hızlı olacaktır.
  • Eşinizin kısa sürede sigara ve alkolü bırakmasını sağlayın,hayatını düzenlemesine sizde yardım edin.
  • Eşinizin kalın, dar , sentetik ve sıkı pantolon,iç çamaşırı giymesini engelleyin.Sauna, hamam ve sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
  • İlişkiden ortalama 2 saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.

<LI style="COLOR: black" class=MsoNormal>

melisdeniz
ben sana şunu söyleyecektim
senin açtığın bu konu sohbet ortamı değil benden iyi biliyorsun tabi
onun için bizden başka gelen giden pek olmuyor cnm
birazda konu dışı muhabbet etmeye başladık
acaba diyorum başka bir konu ile başka bir topik mi açsan diyorum?

slm kızlar
benimde her ay adetimin başında ve sonunda kahverengi lekelenmeler oluyor.bilgisi olan varmı normal bir durum mu sizce?

bende de oluyo dr gıttım kıst warmıs

hamile kalmak içinnn,,,Hamile kalmanın en iyi yolları

Bazı kadınlar hiçbir doğum kontrol yöntemine başvurmadan kolayca hamile kalır. Kimileri içinse hamile kalmak, zahmetli ve sıkıntılı bir dizi yöntem, prosedür ve test anlamına gelebilir​

Sık sık seks yapın
Bu, üzerinde durmaya gerek olmayan bir şeymiş gibi görünebilir ama özellikle heyecanlı çiftler için en sık gözden kaçırılan konudur. Yumurtlama döneminizi bilmiyorsanız ya da adet kanamalarınız düzensiz oluyorsa, her gün seks yapmak eninde sonunda işe yarayacaktır.

Yumurtlama dönemlerinizi not edin
Adet kanamalarını 28 günde bir, düzenli geçiren kadınlar için yumurtlama tarihi adet başlangıcından 14 gün sonradır. Eğer bu döneminizi düzenli geçirmiyorsanız, yumurtlama zamanınızı tespit edebilen yumurtlama araçlarından yararlanabilirsiniz.

Yumurtlama zamanını tespit eden birçok aygıt, idrarınızda bulunan Lüteinik hormon seviyesini ölçer. LH, yumurtlamadan 36 saat önce artmaya başlar ama aygıtların çoğu bunu 24 saat öncesine kadar saptayamaz. Adet kanamaları düzenli olan bir kadın, adet başlangıcından sonraki dokuzuncu veya onuncu günde idrarını test etmelidir. Böylece hormon artışındaki değişiklik

afiyet olsunn tutukunum,ne ğüzel bi meslekk zaten çoçukları çok sevdiğinde meslegindeki aşktan geliyorr bencedeasker eşi olmakk çok özveri istiyordur muhtemleenn

canım burdan isteyen yazsın dertleşiyoruz işte fikir alışverişi oluyorrrr

ama sen açarsanda bii topik gelrizzz canım

gercekten melısım cok zor ve ozen gerektıren bırsey.her goreve cıkısında eve gerı doncekmı korkusu gıderken butun vedalasmalarımız sarılarak hakkımızı helal etmek cok olaylar yasadık catısmaya bıle gırdı bırebır dagdan dustu ooooo bırcok sey cok zor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…