adet öncesi kahverengi akıntı

çok zorr aşk tutkunm sabırr çok öenmlii tabiii rabbim yardım etsinn hepimize
ama eşleri daha stresli oluyorlarr çünküü hem yaşam koşulaına hem eşleininn göreve gitmesi yanii evin hem erkeği hem kadını oluyorlarr sana bişe söyüyümmüü ama çok sorumluluk sahibi olur lar asker ve polis eşleriii

sağol cnm
sen çalışıyorsun dimi melisdeniz?
neler yapıyorsun?
yemek iş güç nasıl halledebiliyorsun dğil mi?

canım haftda ğün çalışıyorum özel bi sendikda görevliyim geri kalan zamnda evimdeyim yeemgimi yaprım ev temizlerim
eşimin ütüsüü birazda kocişle gezme sinmaya öyle geçiyor iştee:)sen neler yaaprsın gündüzleri

bende şimdilik çalışmadığım için
yemek yapıyorum evi derleyip topluyorum
klasik şeyler
evde olunca işini gücünü hallediyorsun
sonra kk ya alıştım artık buraya giriyorum
ne yapayım bebek istiyoruz
ve düşük tehlikesi oluyordu
ha bebis olcak bu ay derken nasıl gireyim işe
şimdi olmazsa tüp bebek düşünüyoruz altı ay kadar olmazsa...
bilmiyorum şuanda birşey diyemiyorum
işe girsem sürekli drlara gideceğim
nasıl gireyim işe?

slm kızlar
benimde her ay adetimin başında ve sonunda kahverengi lekelenmeler oluyor.bilgisi olan varmı normal bir durum mu sizce?

geçmiş olsun ne dediii drunn şimdii adetime azkaldıı lekelenmelrrr başlıyor

ufaktann hormonel degerlerime baktırdımm sonucu haftaya salı çıkcakk cnm...hoşgeldin..
h b hormonlara bakıldı zaten duzensızım yapacak bısey yokmus cyclo prognewa basladı 3 ay

işi boşver şimdii bende eger hamiş kalırsam eger hamileliğimi etkiliyosa öncelik bebebk olurrdu
o kalsik şeylerde çok yoruuyo insanı hiç bitmiyor evde iş devamlı bişeyler çıkıyıkii,,,,mutltugn daim olsunnda onlarrr oölur işte

kızlarrr nasılsınız bakım bos kalmıs topıgımız.bugun ovulasyon testımı yaptım sn yede ıkı cızgım cıktı kopkoyu yumurtluyorum yanılmamısım.sevıncımı hor gorun zamanında cok cektımde adet duzensızlıgı.
Sızler kullanıyormusunuz

sevineceksin tabi şekercim
nedemek.
ben kullanmıyorum
hiç kullanmadım
kendi belirtilerim bana yetiyor çok şükür
adetlerim saat gbi 28 günde bir..
hayırlısı olsun bebiş olsun cnm

kurdelam sagol cnm benım.sen cok taktıgın ıcınmı olmuyor sureklı bu ay hamıleyım terapısı dusuncesı cok ıyı gelıyor gercekten pozıtıf olmak lazım

canım benimm detleşme topiğimiz oldu bura bizimm,,oh oh yumurtlaman iysee hamişlik yakon lourrr çalış bol bolbende ilaç kulanmıyorum canımm....düzenliii adetimm

kurdelam sagol cnm benım.sen cok taktıgın ıcınmı olmuyor sureklı bu ay hamıleyım terapısı dusuncesı cok ıyı gelıyor gercekten pozıtıf olmak lazım

ben inanmıyorum cnm
morelle hamileliğe
düşünce gücüyle başaracağıma..
pkodan dolayı olmuyor bnm
malesef.
olduğu vakit hiç farkında olmamıştım bekliyordum streste yapıyordum ama olcağını sanmıyordum olmuştu kaç kez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…