- Konu Sahibi melisdeniz
-
gercekten melısım cok zor ve ozen gerektıren bırsey.her goreve cıkısında eve gerı doncekmı korkusu gıderken butun vedalasmalarımız sarılarak hakkımızı helal etmek cok olaylar yasadık catısmaya bıle gırdı bırebır dagdan dustu ooooo bırcok sey cok zor cok
canım saol çok incce düşüncelisin nasıl konuşuyoz kızlar arsında öyle dertleşiyoz ite aramızdaaa:78:he tamam meliscim
ben senin konun dağılıyor konu dışına çıkıyoruz diye söylemiştim
benim için sorun yok
sağol cnm
sen çalışıyorsun dimi melisdeniz?
neler yapıyorsun?
yemek iş güç nasıl halledebiliyorsun dğil mi?
canım haftda ğün çalışıyorum özel bi sendikda görevliyim geri kalan zamnda evimdeyim yeemgimi yaprım ev temizlerim
eşimin ütüsüü birazda kocişle gezme sinmaya öyle geçiyor iştee:)sen neler yaaprsın gündüzleri
arkdaşlarr benim adetime 5 ğün felan var....kasım 5nde adet oldum şimdide bi 4,5 ğün var tahminen.........ama benden büğün kahverengi lekelenmeler geliyor...kasıklarımda agrııı
bilğisi olan varmı neden olur acaba bu durum adetim yakınmı yoksa başka bişe olabilirmi
yardımcı olacaklar varmıı:44:acilll
slm kızlar
benimde her ay adetimin başında ve sonunda kahverengi lekelenmeler oluyor.bilgisi olan varmı normal bir durum mu sizce?
h b hormonlara bakıldı zaten duzensızım yapacak bısey yokmus cyclo prognewa basladı 3 aygeçmiş olsun ne dediii drunn şimdii adetime azkaldıı lekelenmelrrr başlıyor
ufaktann hormonel degerlerime baktırdımm sonucu haftaya salı çıkcakk cnm...hoşgeldin..
işi boşver şimdii bende eger hamiş kalırsam eger hamileliğimi etkiliyosa öncelik bebebk olurrdubende şimdilik çalışmadığım için
yemek yapıyorum evi derleyip topluyorum
klasik şeyler
evde olunca işini gücünü hallediyorsun
sonra kk ya alıştım artık buraya giriyorum
ne yapayım bebek istiyoruz
ve düşük tehlikesi oluyordu
ha bebis olcak bu ay derken nasıl gireyim işe
şimdi olmazsa tüp bebek düşünüyoruz altı ay kadar olmazsa...
bilmiyorum şuanda birşey diyemiyorum
işe girsem sürekli drlara gideceğim
nasıl gireyim işe?
h b hormonlara bakıldı zaten duzensızım yapacak bısey yokmus cyclo prognewa basladı 3 ay
görüşürüzz gülüm,,,iygeclerr öpüyorummelisdeniz ben çıkıyorum
kendine iyi bak
görüşürüz
cnm:78:
kızlarrr nasılsınız bakım bos kalmıs topıgımız.bugun ovulasyon testımı yaptım sn yede ıkı cızgım cıktı kopkoyu yumurtluyorum yanılmamısım.sevıncımı hor gorun zamanında cok cektımde adet duzensızlıgı.
Sızler kullanıyormusunuz
melisdenizzzzz
tatlısı nasılsın bebisssss:78::78:
canım benimm detleşme topiğimiz oldu bura bizimm,,oh oh yumurtlaman iysee hamişlik yakon lourrr çalış bol bolkızlarrr nasılsınız bakım bos kalmıs topıgımız.bugun ovulasyon testımı yaptım sn yede ıkı cızgım cıktı kopkoyu yumurtluyorum yanılmamısım.sevıncımı hor gorun zamanında cok cektımde adet duzensızlıgı.
Sızler kullanıyormusunuz
kurdelam sagol cnm benım.sen cok taktıgın ıcınmı olmuyor sureklı bu ay hamıleyım terapısı dusuncesı cok ıyı gelıyor gercekten pozıtıf olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?