- Konu Sahibi melisdeniz
-
yaa inanmıyorum mekanı cennet olsun.
üzülme ne olurhepimizin son durağı ora
ne gelir elden..
iyiyim canım turp gibiyim çok şükür:)
eşimle gezip evimizde oturuyoruz
mutluyuz yani
kelebeli kzu hoşgeldin canımmelisdenizcim başınız sağolsun allah sizlere uzun ömür versin inşallah.
ben yumurtlama günümü bekliyorum bu ay bakalım. internetten hesapladım 26 sı yumurtlama günü gösteriyor. ben yinede emin olmak için ovulasyon testi alırım. doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki ay eşimin korunmasına rağmen kimyasal gebelik yaşadım o yüzden biraz korku kaldı içimde :18: şimdi herşeyi tam ayarlamak istiyorum inşallah allah nasip eder. hemen haber veririm sizede.
sizden de güzel haberler bekliyorum.
hiç sorma içim üşüyor aslında bu dertten bugun
Allah başka dert vermesin..
bu ayda hayallerim suyun içinde
cnm ilkten oluyordu ya olup düşmesine bile haset gittim nerdeyse
ne yapayım bende pek umut yok meliscim
snn yaş kaçtı unuttu ben
26 mıydı??
kızlar sızı takıp edıyorum ama uzulmeyın neolur stres bebegın olmasına engel.bak bebek ıstıyordum ama korunuyorduk esım bırkere korunmadı ben olmaz dıye dusundum cunkı ılk cocugum 6 ay sonra oldu suan 24 yasındayım ve gecen hafta hamıle oldugumu ogrendım akıntıyla leke geldı umursamaz burnu havada drum yerlesme kanaması dıyım yolladı hep.ınanırmısınız kan aldırmaktan korkan ben 1 haftada 8 defa kan vermısım ama ne oldu 3 gundur yatıyorum dusuk yapıyorum canımdan bır parca gıdıyor her wc ye gıdısımde gıtmek ıstemıyorum tutuyorum her gıdısımde cıglıkla cıkıyorum.lutfen stres yapmayın allahımdan hayırlısını dıleyın
cnm kımyasal gebelık degıl cunkı degerlerım cok guzel gıdıyordu.ayrıca kanamam bıtınce kontrole gıtcem parca varmı yokmu kurtaja gerek varmı dıye kontrol etcek.ınsallah kurtaja gerek kalmaz
keleblim selam cnm evt inş kalmazz umarım tatsıs şeyler yaşamaz..bende bi düşük yaşadım geçen yıl martaaa,,1yıla yaklaşcak nerdeyseeaşktutkunu; çok geçmiş olsun canım. ben kimyasal gebelik yaşadım çok iyi anlıyorum seni. umarım bundan sonra herşey yolunda gider. Hepimiz için tabiki.
mutlu haberler le görüşmek üzere...:119::119:
umut yok deme her ay yumurtlamız varsa umutaa var demek..
kurdişim bu ay olmasa diger ayaa iştee ocak var...ben daha olmadıma ralık ta hasta bi 15 ğün vr..yaşım 28 cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?