Adet öncesi lh pozitif gebelik silik çizgi

Hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin. LH testinde nasıl hamilelik ögreniyorsunuz 2 saat sıvı alımını kesip mi yoksa sabah ilk idrar da mı

Bende ayni firmadan innovita aldim iki gün ust üste pik oldu acaba pik olunca catlamismi oluyor yoksa siliklesincemi çatlamış oluyor bilgilendirebilir misiniz
siliklestigi gun catlamıs demek. pık gununu ve catlamayı degerlendırıyoruz

siliklestigi gun catlamıs demek. pık gununu ve catlamayı degerlendırıyoruz
Teşekkür ederim yeni yeni öğrenmeye basladigim icin pek bilgim yok ondan sordum birde igneleniyor sag sol kasık bugün sanci girdi öğlene dogru catladi dedim heralde bugün yine pik gördüm ondan kafam karıştı kısacası

Son düzenleme:
Canıım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Kuzucum bayadir giremedim buraya bazi ozel sorunlar ve kosturmalarim vardi. Onumuzdeki hafta cuma 2li tarama testim var nasipse 12. Haftam olcak. Bir de bu cuma kontrol var bakalim o zaman hersey yolunda mi belli olacak nasipse hic bir belirtim yok hala bebegim gebelige dair. Sen nasilsin keyifler bebislerin nasil

Benim de iyi canım bel ağrılarım azaldı şuan neredeyse hiç belirtim yok benim de doktor kontrolün nasıl geçti güzel haberler almışsındır umarım

Benim de iyi canım bel ağrılarım azaldı şuan neredeyse hiç belirtim yok benim de doktor kontrolün nasıl geçti güzel haberler almışsındır umarım
Kuşum hareketleri azalmış dedi 11+2 çıktık. Haftaya tarama testi yaptiralim dedi. Simdilik sorun yok ama 14. Haftaya kadar risk devam eder dedi :/ oyle yani kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…