Persembe gidicem canim buyuk ihtimal
Yolk var vs dedi mi pekiGittim bugün doktora 4+6 gözüküyordu ama 4+5 dedi sağ yumurtalığından yumurtlamışsın dedi. Henüz çok küçük dedi beta istedi ve ultrasonda keseyi gördük ama bebeği görmek için erken dedi daha 2 haftası var dedi
O ne anlamadım beta sonucum çıkmışYolk var vs dedi mi peki
Yok kesede yolk var falan dedi mi peki kuzum bi de bi sonraki randevu ne zamanmis bir de tek kese mi gozuktu sorularim bu kadarO ne anlamadım beta sonucum çıkmışEki Görüntüle 3094788
Değerin çok güzel dedi 18 temmuzda tekrar gel dedi doktorYok kesede yolk var falan dedi mi peki kuzum bi de bi sonraki randevu ne zamanmis bir de tek kese mi gozuktu sorularim bu kadar
Kesedeki bebeği şuan göremeyiz çünkü oluşuyo şuan dediYok kesede yolk var falan dedi mi peki kuzum bi de bi sonraki randevu ne zamanmis bir de tek kese mi gozuktu sorularim bu kadar
Sen de yarın git bakalım sana ne dicek bizim batlar aynı sayılırdıPersembe gidicem canim buyuk ihtimal
Evet evet 2 3 benimki gecti bat sana gore. Yarin 15.30 a aldim randevu keşke yolk gozukse de bir de bos gebelik stresine girmesekkSen de yarın git bakalım sana ne dicek bizim batlar aynı sayılırdı
Tabi insallah kese vardir goruruzEvet evet 2 3 benimki gecti bat sana gore. Yarin 15.30 a aldim randevu keşke yolk gozukse de bir de bos gebelik stresine girmesekk
İnşallah canımTabi insallah kese vardir goruruz
Canııım ben bugün doktora gittim iki tane kese gördük bebişler ikiz çıktı senin de değerler yüksekti ikiz olmasın yoksaAyy masallah seninde baya yuksek cikmisss benimki gibiii sen keseye baktirdin mi kuzummm
Kuşum benim kese tekti geçen carş gittim 6+1di senin kaç haftalıktıCanııım ben bugün doktora gittim iki tane kese gördük bebişler ikiz çıktı senin de değerler yüksekti ikiz olmasın yoksa
Cok cok cok sevindimmm darisi basima kuzummmCanııım ben bugün doktora gittim iki tane kese gördük bebişler ikiz çıktı senin de değerler yüksekti ikiz olmasın yoksa
Benim de 4+5te gittiğimde tek kese vardı ama dün iki tane gördük kalp atışı için ne zaman gitcennCok cok cok sevindimmm darisi basima kuzummmama dr 6+1de gozukmesi lazimdi ikiz olsaydi tek senin demisti
Bunlar ne testi oluyo acabaKizlar benimde testimi yorumlar misiniz en alttakiler bu sabah
Eki Görüntüle 3089611
Bu sarılar kalpler noluyo acaba ayni uygulama bende de var ama sari yokCanim ben ovulasyon testini daha 2 gundur kullaniyorum dun aksam elime gecti hemen yaptim. Arkadaslar gebelik testi de yap dedi yaptm negatif sonra gece 4 gibi bi daha baktim bu sefer silik cizgi cikti sabah ilk idrarla da en alttakini yaptim. O kadar heyecanlandim ki arka arkaya hep :) ben pepaptan takip ediyordum atayim sana canim resmi Eki Görüntüle 3089621
Sen özellikle mi sormuştun ikiz mi diyeCok cok cok sevindimmm darisi basima kuzummmama dr 6+1de gozukmesi lazimdi ikiz olsaydi tek senin demisti
Bugun gidicem kuşum vajinal mi bakti karindan mi seninnBenim de 4+5te gittiğimde tek kese vardı ama dün iki tane gördük kalp atışı için ne zaman gitcenn
Yok kuşum dr kendi beta yuksek diye bakmistiiSen özellikle mi sormuştun ikiz mi diye
Karından baktı canım bu da ilk fotomuzBugun gidicem kuşum vajinal mi bakti karindan mi seninn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?