Evet nette arastirdim normal kabul ediliyomus ilk zamanlar bu tarz artislar kuzum. Bende suan hic bir belirti yok bir bel agrisi var bir de ateş basıyo :) sende var mi2 kat değil 4 kat artmış ya ondan şaşırdım bakalım ben de yarın veririm kan tahlili bu kadar artcak mı acaba.. bu arada ekstra belirti bi şey var mı sende
Bi de ayni saatler ama baska hastanede verdim ondan da olabilir kuzum2 kat değil 4 kat artmış ya ondan şaşırdım bakalım ben de yarın veririm kan tahlili bu kadar artcak mı acaba.. bu arada ekstra belirti bi şey var mı sende
Yok benim de arada kasık batması oluyor o kadar başka bir şey yok vallaEvet nette arastirdim normal kabul ediliyomus ilk zamanlar bu tarz artislar kuzum. Bende suan hic bir belirti yok bir bel agrisi var bir de ateş basıyo :) sende var mi
Ya kese zamani ya kalp atisi zamaniymis kuzum cuma cagirdi dr bi daha kan vermene gerek yok dediYok benim de arada kasık batması oluyor o kadar başka bir şey yok vallaikiz olduğu nasıl anlaşılıyomuş bir daha doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Olabilir haklısın canım. Bakalım benim yarın kaç çıkacak değerimBi de ayni saatler ama baska hastanede verdim ondan da olabilir kuzum
Hadi inşallah her şey sağlıkla ilerler ikimiz açısından da inşallahYa kese zamani ya kalp atisi zamaniymis kuzum cuma cagirdi dr bi daha kan vermene gerek yok dedi
Bende pepapp kullanıyorum en doğrusunu veren bu bence adetten hemen sonra yumurtlama gösteriyorCanim ben ovulasyon testini daha 2 gundur kullaniyorum dun aksam elime gecti hemen yaptim. Arkadaslar gebelik testi de yap dedi yaptm negatif sonra gece 4 gibi bi daha baktim bu sefer silik cizgi cikti sabah ilk idrarla da en alttakini yaptim. O kadar heyecanlandim ki arka arkaya hep :) ben pepaptan takip ediyordum atayim sana canim resmi Eki Görüntüle 3089621
Bencede kuzum ama ben yine ov. Testi de alayim dedim ama zaten hamileymisim sukurBende pepapp kullanıyorum en doğrusunu veren bu bence adetten hemen sonra yumurtlama gösteriyor
Amin bebegim naptinnn verdin mi kanHadi inşallah her şey sağlıkla ilerler ikimiz açısından da inşallah
Tebrik ederim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinBencede kuzum ama ben yine ov. Testi de alayim dedim ama zaten hamileymisim sukur
Aminnn insallah daha kese vs gormeye gitmedim tabi hala hersey belirsiz ama saglikla stressiz bir sekilde alalim bebislerimizi kucagimiza insallahTebrik ederim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Aile hekimine gittim kan vermene gerek yok dedi vermedim o yüzden çarşamba kadın doğuma gidicem bakalım o ne dicekAmin bebegim naptinnn verdin mi kan
Ayy cok heyecanli❣Aile hekimine gittim kan vermene gerek yok dedi vermedim o yüzden çarşamba kadın doğuma gidicem bakalım o ne dicek
Bende gitmedim açıkçası bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah sağlıklı hayırlı olurAminnn insallah daha kese vs gormeye gitmedim tabi hala hersey belirsiz ama saglikla stressiz bir sekilde alalim bebislerimizi kucagimiza insallah
Insallah kuzum guzel haberlerini bekliyorumBende gitmedim açıkçası bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah sağlıklı hayırlı olur
Ayy cok heyecanli❣
Ayy masallah seninde baya yuksek cikmisss benimki gibiii sen keseye baktirdin mi kuzummmbugün böyle çıktı sonucum canım 4 gün geçti 530dan sonra
Yok canım yarın gidicem kadın doğuma artık bugün içim rahatlasın diye betaya baktırdım son kezAyy masallah seninde baya yuksek cikmisss benimki gibiii sen keseye baktirdin mi kuzummm
Persembe gidicem canim buyuk ihtimalYok canım yarın gidicem kadın doğuma artık bugün içim rahatlasın diye betaya baktırdım son kezsen gittin mi
Gittim bugün doktora 4+6 gözüküyordu ama 4+5 dedi sağ yumurtalığından yumurtlamışsın dedi. Henüz çok küçük dedi beta istedi ve ultrasonda keseyi gördük ama bebeği görmek için erken dedi daha 2 haftası var dediPersembe gidicem canim buyuk ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?