Adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı hemen hemen gecikmişsiniz test yapsanız çıkar korumasız ilişki hangi tarihte olduMerhaba arkadaşlar
Biz ilk defa bu ay korunmadan ilişki yaşadık eşimle. Bir yıllık evliyiz bu arada. 3 yada 4 kere korunmadık ovulasyon dönemime denk gelmiş olabilir emin degilim. Normalde gecikmeyen adetim 2 gün gecikti. Ama bütün adet belirtilerim var şu an. Oldum olcam diyorum her defasında. Başka da hiçbir şeyim yok normal adet sancısı göğüs ağrısı bel ağrısı her ay olduğu gibi. 3-4 gündür var adet olmayı bekledim ama olmayınca bir kuşku oldu içimde. Test yapsam bu kadar kısa sürede çıkar mı yoksa birkaç gün daha bekliyim mi belki adet olurum diye?
kan verip anlayabilirsiniz adet ve hamilelik ağrıları hemen hemen aynı bende hala yaşıyorum adet ağrısıMerhaba arkadaşlar
Biz ilk defa bu ay korunmadan ilişki yaşadık eşimle. Bir yıllık evliyiz bu arada. 3 yada 4 kere korunmadık ovulasyon dönemime denk gelmiş olabilir emin degilim. Normalde gecikmeyen adetim 2 gün gecikti. Ama bütün adet belirtilerim var şu an. Oldum olcam diyorum her defasında. Başka da hiçbir şeyim yok normal adet sancısı göğüs ağrısı bel ağrısı her ay olduğu gibi. 3-4 gündür var adet olmayı bekledim ama olmayınca bir kuşku oldu içimde. Test yapsam bu kadar kısa sürede çıkar mı yoksa birkaç gün daha bekliyim mi belki adet olurum diye?
Ayın 10 ve 17 arası olmalı yanlış hatirlamiyorsamAdet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı hemen hemen gecikmişsiniz test yapsanız çıkar korumasız ilişki hangi tarihte oldu
Merabalar adetinizde gecikmiş test yapsanız çıkar muhtemelen. İlk zamanlar gebelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyor ama şöyle ki bu ay stres yapmış olup da gecikme de yaşıyor olabilirsinizMerhaba arkadaşlar
Bayağı bir okudum forumu ama genelde 10 gün öncesinden falan başlamış göğüs ağrısı bende her zamanki gibi adetimden iki gün önce başladıAdet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı hemen hemen gecikmişsiniz test yapsanız çıkar korumasız ilişki hangi tarihte oldu
Evet bunu da düşündüğüm için birkaç gün beklesem mi diyorum birde ilk defa korunmadan oldu hemen hamile kalacağıma da ihtimal vermedim açıkçası. Öyle çok sık ilişki yaşayan çift değiliz birkaç kerede olur mu acaba hemen :)Merabalar adetinizde gecikmiş test yapsanız çıkar muhtemelen. İlk zamanlar gebelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyor ama şöyle ki bu ay stres yapmış olup da gecikme de yaşıyor olabilirsiniz
Mesela benim göğüs hassasiyetim adete 8 9 gün varken başlıyor ben kestiremiyorum bu durumu test yapsanız çıkar muhtemelen belirtiler herkeste farklı olurBayağı bir okudum forumu ama genelde 10 gün öncesinden falan başlamış göğüs ağrısı bende her zamanki gibi adetimden iki gün önce başladı
AA tabiki olur neden olmasınEvet bunu da düşündüğüm için birkaç gün beklesem mi diyorum birde ilk defa korunmadan oldu hemen hamile kalacağıma da ihtimal vermedim açıkçası. Öyle çok sık ilişki yaşayan çift değiliz birkaç kerede olur mu acaba hemen :)
Olur diye olmasın tek ilişkide hamile kalanlar var genellikle bebek dusunmeyenler tek seferde hamile kalıyorEvet bunu da düşündüğüm için birkaç gün beklesem mi diyorum birde ilk defa korunmadan oldu hemen hamile kalacağıma da ihtimal vermedim açıkçası. Öyle çok sık ilişki yaşayan çift değiliz birkaç kerede olur mu acaba hemen :)
Her hamilelik kişiye özel canım karşılaştırma yapma kimseyle ben hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım gögğs hassatiyeti meselaBayağı bir okudum forumu ama genelde 10 gün öncesinden falan başlamış göğüs ağrısı bende her zamanki gibi adetimden iki gün önce başladı
Canım seninde kavuşmana az kalmışAA tabiki olur neden olmasınben o ay içinde tek ilişki ile hamile kaldım beklerseniz iyice stres olacaksınız muhtemelen ya kan verin yada Bi test yapın bence çıkar kesin
Bugün gidip kan vereyim madem ama hazır değilim bu işe baslarken kafadan üç dört ay süre vermiştim kendimeAA tabiki olur neden olmasınben o ay içinde tek ilişki ile hamile kaldım beklerseniz iyice stres olacaksınız muhtemelen ya kan verin yada Bi test yapın bence çıkar kesin
Çok sağolun teşekkür ederimCanım seninde kavuşmana az kalmışsağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Hatırlıyor musunuz peki akıntıniz var mıydı adete yakinHer hamilelik kişiye özel canım karşılaştırma yapma kimseyle ben hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım gögğs hassatiyeti mesela
Ay beni heyecanlandirdinizzHer hamilelik kişiye özel canım karşılaştırma yapma kimseyle ben hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım gögğs hassatiyeti mesela
Nasibi varsa demek kiBugün gidip kan vereyim madem ama hazır değilim bu işe baslarken kafadan üç dört ay süre vermiştim kendime
Halen adet oldum olcam diye hissediyorum sonucunu sizinle paylasicam inşallah. 1 kasımda yıl donumumuz eşime de hediye alamamıştım eğer pozitifse hediyesi hazırNasibi varsa demek ki
Baş belası akıntıHatırlıyor musunuz peki akıntıniz var mıydı adete yakin
Belki hamile olsam kesilir umuduBaş belası akıntıbende hiç geçmedi ki doğuracağım hala dönem dönem azalıyor çoğalıyor o yeni öğrendiğim zamanlarda da yoğundu hatta adet ağrısı kasık sancısı da çekiyordum ıslaklık hissettiğimde sürekli adet oldum kesin deyip lavaboya gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?