Gebeliğe Hazırlık Adet sancısı mı hamilelik belirtisi mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esoskirec

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
457
475
23
29
Merhaba arkadaşlar
Biz ilk defa bu ay korunmadan ilişki yaşadık eşimle. Bir yıllık evliyiz bu arada. 3 yada 4 kere korunmadık ovulasyon dönemime denk gelmiş olabilir emin degilim. Normalde gecikmeyen adetim 2 gün gecikti. Ama bütün adet belirtilerim var şu an. Oldum olcam diyorum her defasında. Başka da hiçbir şeyim yok normal adet sancısı göğüs ağrısı bel ağrısı her ay olduğu gibi. 3-4 gündür var adet olmayı bekledim ama olmayınca bir kuşku oldu içimde. Test yapsam bu kadar kısa sürede çıkar mı yoksa birkaç gün daha bekliyim mi belki adet olurum diye?

Adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı hemen hemen gecikmişsiniz test yapsanız çıkar korumasız ilişki hangi tarihte oldu

kan verip anlayabilirsiniz adet ve hamilelik ağrıları hemen hemen aynı bende hala yaşıyorum adet ağrısı

Merabalar adetinizde gecikmiş test yapsanız çıkar muhtemelen. İlk zamanlar gebelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyor ama şöyle ki bu ay stres yapmış olup da gecikme de yaşıyor olabilirsiniz

Adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı hemen hemen gecikmişsiniz test yapsanız çıkar korumasız ilişki hangi tarihte oldu
Bayağı bir okudum forumu ama genelde 10 gün öncesinden falan başlamış göğüs ağrısı bende her zamanki gibi adetimden iki gün önce başladı

Merabalar adetinizde gecikmiş test yapsanız çıkar muhtemelen. İlk zamanlar gebelik ve adet belirtileri birbirine çok benziyor ama şöyle ki bu ay stres yapmış olup da gecikme de yaşıyor olabilirsiniz
Evet bunu da düşündüğüm için birkaç gün beklesem mi diyorum birde ilk defa korunmadan oldu hemen hamile kalacağıma da ihtimal vermedim açıkçası. Öyle çok sık ilişki yaşayan çift değiliz birkaç kerede olur mu acaba hemen :)

Bayağı bir okudum forumu ama genelde 10 gün öncesinden falan başlamış göğüs ağrısı bende her zamanki gibi adetimden iki gün önce başladı
Mesela benim göğüs hassasiyetim adete 8 9 gün varken başlıyor ben kestiremiyorum bu durumu test yapsanız çıkar muhtemelen belirtiler herkeste farklı olur

AA tabiki olur neden olmasın ben o ay içinde tek ilişki ile hamile kaldım beklerseniz iyice stres olacaksınız muhtemelen ya kan verin yada Bi test yapın bence çıkar kesin

Olur diye olmasın tek ilişkide hamile kalanlar var genellikle bebek dusunmeyenler tek seferde hamile kalıyor stres yok sıkıntı yok

Her hamilelik kişiye özel canım karşılaştırma yapma kimseyle ben hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım gögğs hassatiyeti mesela

AA tabiki olur neden olmasın ben o ay içinde tek ilişki ile hamile kaldım beklerseniz iyice stres olacaksınız muhtemelen ya kan verin yada Bi test yapın bence çıkar kesin
Canım seninde kavuşmana az kalmış sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Her hamilelik kişiye özel canım karşılaştırma yapma kimseyle ben hamile olduğumu öğrendikten sonra yaşadım gögğs hassatiyeti mesela
Hatırlıyor musunuz peki akıntıniz var mıydı adete yakin

Hatırlıyor musunuz peki akıntıniz var mıydı adete yakin
Baş belası akıntı bende hiç geçmedi ki doğuracağım hala dönem dönem azalıyor çoğalıyor o yeni öğrendiğim zamanlarda da yoğundu hatta adet ağrısı kasık sancısı da çekiyordum ıslaklık hissettiğimde sürekli adet oldum kesin deyip lavaboya gidiyordum

Belki hamile olsam kesilir umudu bende sans yok ki kesin hamileyken adet olanlardan oluyorum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…