Benimde akıntım çoğaldı sanki. Azalması mi gerekiyor hamilelikte anlamadım? Adet öncesi çoğalır genelde diyorum ya adet belirtisinden hiçbir farkı yok belki kendi kendime kuruntu yapıyorumdurBaş belası akıntıbende hiç geçmedi ki doğuracağım hala dönem dönem azalıyor çoğalıyor o yeni öğrendiğim zamanlarda da yoğundu hatta adet ağrısı kasık sancısı da çekiyordum ıslaklık hissettiğimde sürekli adet oldum kesin deyip lavaboya gidiyordum
Onu da sabah ilk idrarla vermek gerekiyormuşadetiniz geçtiyse gebelik normal testte de büyük ihtimalle çıkar. İsterseniz önce normal test yapın
İlerleyen gebeliklerde çok farketmez ama siz bilirsiniz tabi daha iyi olur. Kan vermeden önce yapmak iyi olabilirOnu da sabah ilk idrarla vermek gerekiyormuş
İlerleyen gebeliklerde çok farketmez ama siz bilirsiniz tabi daha iyi olur. Kan vermeden önce yapmak iyi olabilir
hayırlı olsun ikinci çizgi gözüküyor. kan verin hemen benceDayanamadım yaptım bu çıktı var mı bişey sizce
Yarin sabah gidip vericem kanhayırlı olsun ikinci çizgi gözüküyor. kan verin hemen bence
sağlıkla ilerlesin
Bence var inşallah vardır hayırlısı olsunDayanamadım yaptım bu çıktı var mı bişey sizce
Sonucunu bizimle de paylaşır mısın merak ettimYarin sabah gidip vericem kan
Merhaba sonuç 281 yazıyor bilen biri yorumlayabilir miiiiSonucunu bizimle de paylaşır mısın merak ettim
Hamilesin tebriklerMerhaba sonuç 281 yazıyor bilen biri yorumlayabilir miiii
Ayyy içim bi tuhaf oldu acaba kaç haftalıkHamilesin tebrikler
Hayırlı olsun tekrar yıl dönünümünüzde keseyi görürsünüzAyyy içim bi tuhaf oldu acaba kaç haftalık
Hamilesin evett tebriklerr canımm yıldönümünde hediyen hazırMerhaba sonuç 281 yazıyor bilen biri yorumlayabilir miiii
Merak ediyorum canım kusura bakma ama yerleşme kanaması yaşadın mı bi de kaşık agrın beklenen adet dönemine ne kdr yakın sürede oldu ?Merhaba sonuç 281 yazıyor bilen biri yorumlayabilir miiii
Yok herhangi bir kanamam olmadı. Her zamanki gibi adetten iki gün önce başladı asla ayırt edemedim zaten hiçbir fark yoktuMerak ediyorum canım kusura bakma ama yerleşme kanaması yaşadın mı bi de kaşık agrın beklenen adet dönemine ne kdr yakın sürede oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?