arkadaşlar bu ağrılar ilaçla ağzrı kesiciyle dinmiyor gibi..doğum yapanların kurtulduğunu duydum?
arkadaşlar bu ağrılar ilaçla ağzrı kesiciyle dinmiyor gibi..doğum yapanların kurtulduğunu duydum?
Kızlar merhaba
Her ay hayatımı mahveden adet sancılarından kurtulan biri olarak yazıyorum size.Yaşım 23 ve 14 yaşından belli şiddetli sancılar çekiyordum.Mide bulantısı,ishal vs..Sancı o kadar şiddetli oluyordu ki belden aşağısı resmen uyuşuyordu.senağlama
Günde 4-5 adet majezik içiyordum.Biliyorsunuz majezik ağır bi ilaç ve midesi hassas olanlarda mideye vuruyor.Ağrılarım dinerdi,bu defada mide ağrısı çekerdim:1no2:.
Herneyse 9 sene bu sancıları çektikten sonra bi kadın doğum doktoruna gitmeye karar verdim.Bekar olduğum için tedirgindim ve gidemiyordum.Herneyse dr.a gittim.Alel acele bi ultrason yaptı.Hiç bişeyin yok,ağrı kesicilere devam et dedi ve gönderdi.
6 ay sonra yine cok sancılı olduğum bir gün başka bir doktora gittim.Daha önceki meslektaşının yaptığını anlattığımda çok kızdı.Bu kadar da çok ağrı kesici kullandığımı duyunca hemen ciğerlerime baktı acaba ağrı kesiciler bir hasar açmışmı orda diye.Daha sonra ultrason yaptı ve kanıma baktı.Ultrason ve ciğerler temiz çıktı,yani kist falan yoktu ve ağrı kesiciler ciğerlerimde belirgin bi hasar oluşturmamıştı şükür:1rolleyes:.Kan sonuçlarımdan yola çıkarak bana yasmin doğum kontrol hapı verdi.3 aydır kullanıyorum kızlar ve o kadar rahatım ki anlatamam:dance:.Normalde adet olmadan 1 hafta önceden sancılar belli ederdi kendini.Ama artık wc ye gidiyorum ve bi bakıyorum ki adet olmuşum.Doktor her ihtimale karşı dil altı bi ağrı kesici verdi,ağrın olursa kullan dedi.Ama inanın ona bile ihtiyaç kalmıyor.Ağrısız ,sızısız,bulantısız çok rahat bi adet dönemi geçiriyorum artık.Bunca sene boşuna çekmişim bu ağrıları diyorum şimdi.Bu arada bekar kızlar muayeneden korkmayın,alttan bakmıyorlar :1closedeyes:
Neyse kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu.
Doktorunuza gidin ve doğum kontrol ilacı yazmasını isteyin.Bide halk arasında bi düşünce var bu hapların ilerde çocuk sahibi olmasına engel olduğuna dair ama araştırdığım ve doktorumdan öğrendiğim kadarı ile böyle bişey yok.Ben yazın evleneceğim ve çocuk düşünene kadar hapıma devam etmeyi düşünüyorum.
Hepinize sancısız günler diliyorum :a.s.
evet yasmin tarzı dogum kontrol hapları adet sancısına süper iyi geliyor ama by ilacı ayın her günü içiyorsun.. vede acayip kilo yapıyor şişiriyor.. onun yerine hastalandıgın gibi aprowel fort al iç agrı yarım saat içinde yok oluyoo ve güzel uyku geliyooo.. bende acayip ağrılar çekerdim bu ilac oldumu hiç korkmuyorum.. geçiriyo hemencecikkk :sm_cool:
majezik bende hiç fayda etmiyor.
bilmiyorum faydasını gören arkadaşlar var mı ama suyu iyice kaynatıp pet şişe ya da kavanoza dolduruyorum.sonrada karnıma koyuyorum.çok faydasını gördüm.denemeyen ve ağrı çeken arkadaşlara tavsiyemdir.uyuşturuyor ve ağrıyı hafifletiyor.bu yöntemi denememiş arkadaşlarıma tavsiye ettiğimde çok dualarını almıştım.inş hepinize iyi gelir
bende aynı hastalıktan muzdaribim dün oldum ve eve gitmek zorunda kaldım felaket oluyo yaa
evlenince gecer diolar cevremdekilerde ama bilemiyorum doktora çok gittim bende kistten felan şüphelendim ama doktor ultrason gibi bişeye soktu beni her seferinde 'genç kızsın bekarsın evlenince geçer' dedi aprenaks kullanıyordum onu da ileride çocuk olasını engellediği için doktorum yasakladı
arkadaşım bence yanlış yapıyorsun bi bilen söylemişti zamanında pet şişeyi karnına deil ayaklarının altına koymalısın miden patlayabilirmiş aklında bulunsun karına koymak çok tehlikeliymiş ayakların altı daha sağlıklı aklında bulunsun...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?