benim sorunum adet sancısı...her ay çok ağrım oluyor kullanmadığım ilaç kalmadı. son çareyi iğne olmakta buldum..her ay iğne oluyorum..bunun başka bir çözümü yokmu internetten araştırdığım kadarıyla adet sancısı çok normal ama benim bayılmaya kadar gidiyor.21 yaşındayım..çevremdeki insanlar uzmana gözükmem gerektiğini söyledi..kist iltihap olabilirmiş..
senağlama:çok üzgünüm:
canim benimde adet sancim cok kötü oluyor ilk 2 gün yatak dösek yatiyorum doktor normal dedi,agri kesici aliyorum tabi oda fayda etmyorum,adet sancisi hapi aldim agriyi hafifletiyor ama etkisi 5-6 saatde geciyor,oyüzden her 5 saatde bir hap aliyorum yoksa dayanilcak gibi degil,herkes evlenince gecer dedi ama nerdee
arkadaşlar bende çok ağrı çekiyorum gerçekten ama öğrendiğim birşey ağrılarıma az da olsa sabretmemi sağladı.bu çekilen adet sanıları öbür dünyadaki işlediğimiz günahların kefareti oluyormuş ve günahlarımız affediliyormuş bunu duyduğumda çok sevindim ve sabretmek gerektiğini anladım.allah yardınmcınız olsun
kizlar benim bi sorum var adet agrisinla degilde adet kanamasinla ilgili ben bu ay korunmadim ve dün adet oldum 3 gün erken geldi arada olurdu böylede asil merakim adet kanimda parca geldi bugün baya büyük ilk defa oldu bende böyle bisey endiselendim acaba düsük olabilirmi??(
arkadaşlar yok böyle birşey. iyi o zaman hiç doktora gitmeyelim ölelim sancıdan dinimizde kendine eziyet etmek de günahtır. böyle hurafelerle teselli bulacağınıza lütfen çekinmeyin iyi bir doktora görünün. ben de çoook çektim bu sancıyı. doktorlar normal dedi. yıllar sonra bebek sahibi olamayınca anlaşıldı rahmim yarım olduğu için ağrı yaparmış.
bir de hormonlar da etkilermiş sancıyı. arada kekik suyu içmeye çalışın.başka bir meyve suyuna/ayrana katarak.içtikten sonra da burundan nefes almaayın 10-15 saniye. bana iyi geldi.
sakın katlanmayın bu aptal sancıya. mutlaka sebebi vardır.
majezik bende hiç fayda etmiyor.
bilmiyorum faydasını gören arkadaşlar var mı ama suyu iyice kaynatıp pet şişe ya da kavanoza dolduruyorum.sonrada karnıma koyuyorum.çok faydasını gördüm.denemeyen ve ağrı çeken arkadaşlara tavsiyemdir.uyuşturuyor ve ağrıyı hafifletiyor.bu yöntemi denememiş arkadaşlarıma tavsiye ettiğimde çok dualarını almıştım.inş hepinize iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?