Adet sancısı

canım bence sen bütün kontrollerini yaptır ondan sonra problem yoksa felden flashı bir dene pişman olmazsın

Kızlar pet şişelerle uğraşmaktansa büyük marketlerde özellikle kış dönemlerinde su torbaları geliyor,bazı eczanelerdede bulabilirsiniz.Üstelik fiyatıda çok uygun.Geçen yıl kayseri beğendikten 7 ytl ye almıştım.
Ben ilk kızlığımdan belli adetin ilk günü ılık duş alırım,ardından sıcak su torbasını havluya sarıp karnıma koyarım.İnanılmaz faydası oluyor kızlar tavsiye ederim.Pet şişeler sıcak su temasında eriyip şekilden şekile giriyor.O yüzden bu sıcak su torbaları daha kullanışlı.
Bilmeyenler için resim ekliyorum.

Bazende böle renkli kılıflarda satılıyor

ölüyorum ağrıdan bende geçen aya kadar sıcak su ve bol şekerli papatya çayıyla geçiştiriyordum ağrı kesici içmeden ama bu gün berabt haldeyim ve sadece sağ kasığım ağrıyorr

buzcopan ve majezik ikisini beraber içince iyi geliyordu baktım evde de kalmamış offf vallla allah sabır versin kızlar hepimizee

kızlar sıcak su torbası kullanırken dikkat edin, apandisit sancısı adet sancısıyla karıştırılabilirmiş, sıcak su torbası da apandistin patlamasına sebep olurmuş. bi doktordan duymuştum yıllar önce. ben de ayaklarımda kullanıyorum sıcak su torbasını, faydalı oluyo tavsiye ederim.

Arkadaşlar Sakin Majezik Kullanmayin Seneye Kalkacakmiş Piyasadan.
Bu Yil Toplatilio Piyasadan Haberiniz Olsun.. Reprezant Arkadaşimdan Duydum...

esralı neden toplatılıyomuş mazejik? bende tam dicektim ki dün akşam adet gördüm bugün yatak döşek yatıcam diye düşünürken dün ve bu sabah majezik aldım bugün değil yatak döşek yatmak ufak bi karın ağrım bile olmadı. daha önce parasetamol tarzı ağrı kesiciler kullanıyodum işe yaramıyodu. majeziği burda okudum gerçekten işe yarıyomuş. ama neden piyasadan toplatıyolar anlamadım. aynı etken maddelerin olduğu başka bi ağrı kesici mi bulucaz?

canim seni cok iyi anliyorum. ayni sorun bendede var yillardir. sirf sanciyla kalmiyo ateslenme migde bulantisi oluyo sancilar ayaklarima kadar uzaniyo. neden oldugunu bilmiyorum benim doktorumda normal oldugunu söyledi ama benim inanasim gelmiyo acikcasi. hap verdi yasmin birkac aydir kullaniyorum degisen bisey olmadi ama bakalim.

merhabalar benimde ağrılarım çok fazla oluyor ve ilaç kullanamıyorum bunun içinde ilaç dışında önerebileceğiniz başka ürünler varsa yardımlarınızı bekliyorum

benmde adet sancım özellkle ilk gün cok oluyo ayaga kalkamam ama majezik agrı kesici bikaç saatte olsa ii gelio..günde 3 defa içiyorum agrım kesilio onsuz adet düşğünemiorum:) tavsiye edermm

istisnalar olabilir ama ölesiye adet sancısı çeken biri olarak şuna inanıyorum:eğer adet sancınız fazla ise mutlaka bir sorununuz var demektir.toplumdaki "evlenince geçer" inancıyla ben de yıllarca çektim bu acıyı. lütfen çevrenizdeki adet sancıları fazla olan herkesi uyarın, doktorlardan utanmayın zamanında gidip muayene olun.

kizlar benim bi sorum var adet agrisinla degilde adet kanamasinla ilgili ben bu ay korunmadim ve dün adet oldum 3 gün erken geldi arada olurdu böylede asil merakim adet kanimda parca geldi bugün baya büyük ilk defa oldu bende böyle bisey endiselendim acaba düsük olabilirmi?? (

arkadaşlar yok böyle birşey. iyi o zaman hiç doktora gitmeyelim ölelim sancıdan dinimizde kendine eziyet etmek de günahtır. böyle hurafelerle teselli bulacağınıza lütfen çekinmeyin iyi bir doktora görünün. ben de çoook çektim bu sancıyı. doktorlar normal dedi. yıllar sonra bebek sahibi olamayınca anlaşıldı rahmim yarım olduğu için ağrı yaparmış.
bir de hormonlar da etkilermiş sancıyı. arada kekik suyu içmeye çalışın.başka bir meyve suyuna/ayrana katarak.içtikten sonra da burundan nefes almaayın 10-15 saniye. bana iyi geldi.
sakın katlanmayın bu aptal sancıya. mutlaka sebebi vardır.

canım benimde aynısıkıntım vardı daha önce nasıl ve neyle ve ne kadar korunduğunda önemli. dr umun söylediğine göre gelen parçalar döllenmeyen ve parçalanan yumurtalarmış ve bu çok iyi bir şeymiş o parçaların içerde kalması kist oluşumuna sebeb olur muş. düşük oluşmazmış eğer öyle bir durum olursa aşırı kanama doğum sancısına benzer bi sancı ve aşırı mide bulantısı olur muş

zaten bu formu kullanan herkes belli bir eğitime sahip insanlar üzgün kız dahil bence üzgün kızın söylediğ herşeye rağmen bir çeşit kendini rahatlatma. ben araştırma hastanesi ve 2 özel dr gittim her üçüde ağrının normal olduğunu belirli bir sebebi olmadığını söylediler. benimde özellikle ilk 2 günüm çok sançılı olurdu bazen hala oluyor ben okuduklarımdan ve tecrübelerimden şunları buldum
*kesinlikle ve kesinlikle en az 1 öncesinden ve adet süresince ayaklarımızı ve sırtımızı üşütmememiz gerekiyor
*yine 1-2 gün öncesinden ve ilk 2-3 günü asitli ve gazlı içeceklerden ayran ve sütten uzak durmak
*karnımıza ve ayaklarımızın altına tabanlara arkadaşlarında dediği gibi sıcak su koymak bunun içinde en iyi yöntem su torbaları her eczanede en pahalısı 5ytl ye var
*kaysı suyu veya kurusu(kış nedeniyle mevsiminde kendisi) ve muz faydalı oluyor birde haşlanmış patates
*her ne kadar tatlı ve çikolatayı özellikle o dönemde canımız çok istesede uzak durmayı başardığınız oranda ağrıda az oluyor
birde çok zor ama mümkün olduğunca stresten uzak durmak

ilaç olarakda xefo veya xefo rapid diye bir ilaç önericem. ben apronax fort kullandığım zaman kanamam aşırı fazla oluyordu majezik kullandığımdada hemen kesiliyordu fakat zefonun hiç bir yanetkisini görmedim fakat aç karna alınması gereken bir ilaç aç karna alındığında yarım saat içinde etki ediyor ve saat 10 gibi falan alındığında akşama kadar idare ediyor a.s.

----------------------------------------------------

Son düzenleme:

canım benimde çok sancım oluyordu ve senin yaptığın gibi sıcak suyu karnımın üstüne koyuyordum bu yanlışmış ayakların altına konması gerekiyormuş bilgin olsun Şeniz

Arkadasla merhaba. Ben onceleri 7 gun adet oluyordum.Gecen seneden beri 5-6 gune indi.Simdi ise 1 gunu agrili 2-3-4-5 gunu hemen hemen yok diyebilirim.Korkuyorum.

kızlar birşey diyeceğim özelliklede bebek isteyen arkadaşlar bende majezik kullanıyordum ama doktorum öyle birşey dediki bıraktım hemen ondan sonra majezik tubalardaki hani yumartanın ilerlemesini sağlayan küçük küçük kıla benzeyen şeyler varya ismini unuttum aklıma gelmiyor şimdi işte onların tembelleştirip harektlerini azaltıtmaya yolaçıyormuş haberiniz olsun paylaşmak istedim siznle

ben de hep majezik kullanirim, ama super bir ilac aninda rahatlatiyor vazgecemem kendilerinden.
bu arada siddetli adet sancisi cekenler mutlaka dr.a gorunsun, cikolata kistinin en buyuk belirtisidir. en azindan erken teshis koyarlar boyle birsey varsa ve tedaviniz baslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…