Adet sancısı

kızlar silgi ye katılıyorum. bende yıllardır adet sancesı çekiyordum. evlndikten sonra dr. a gittim ve çikolata kistimin old. öğrendim. kistim alındı. ama ağrım tamamen geçmedi. sadece hafifledi.mutlaka dr. agidin. ben bilseydim daha önceden giderdim .bu kist çocuğumun olmasınıda engelliyor

canım benimde çoka ağrılı geçiyo ve kusmaya kadar ilerliyo ama geçen ay sıcaksu torbası kullandım karnım ave belime koydum inan faydasını gördüm bide ağrı kesici içince dahada rahatlıyosun.. geçmiş olsun canım bu dert sanırım hepimizde var

kızlar bende kalmayan ılac denedım ıgnede olmadım olmamda herkes ıyıdegıl dedı cunku yemın ederım karnım ole bı sısedrkı adet olmadan 2 gun once başlardı agrısı ben bı macun aldım ve yedım 10 gun gunde bır kasık adı kadınlar ıcın ozel gun bıdaha sancı cekmedım sızede tavsıye ederım..şiddetle..

Yanlis yonlendirmek istemem seni ama bir uzmanla gorusmen daha iyi olur bence... her kadin gibi benimde adet sancilarim olur ama genelde usuttugumde yada kendime dikkat etmedigimde...
ALLAH yardimcin olsun canim

bende bu dertten muzdaribim majezik çok iyi geliyor evelnince geçmiyor doğum kontrol hapı kullanıyordum ne güzeldi ne ağrı vardı bıraktım bırsktıktan sonraki adetim ağrılı oldu yine döndüm başa :çok üzgünüm:dr lar bana birşey demedi tahlil ultrasyon kist diye birşey demediler ablamda öyleolurdu annemde ırsi olabilir kuzenlerde öyle :uhm:

Çok zor durumda kalmadıkça ağrı kesici ilaç kullanmamak lazım
Ayaklarınızı sıcak tutun ve ballı kekik çayı için
gerçekten faydası olur

evet adetimin ilk gününden beri sancı çekerim her ay acillik olup hastaneye gider iğne olurdum, sonra çikolta kisti ameliyatı oldum ağrılarım biraz hafifledi, dr muhakkak görün, ama ben muzun faydasını gördüm, muzda yüksek miktarda potasyum var muzun ağrı kesici özelliği var adetinde 10 gün önce hergün bir tane yersen etkisini göreceksin hatta hep ye

benimde adet ağrılarım çok oluyor.Adetin ilk günü mecburen iğne yaptırıyorum hiç bir ağrı kesici kesmiyor bazen acilde serum yediğim bile oluyor.Evlendikten sonra da geçmiyo bekarlar bunlara kanmayın....Bir doktor adet omana yankın ağrı kesici kullanmaya başla demişti ama adetimde düzensiz onuda yapamıyorum....Hepimize geçmiş olsun.

canım bence mutlaka bi uzmana başvur çünkü benim de oluyo 2 gün yataktan kalkamayacak şekilde üstelik,,evlendikten sonra dr gittm sancılar için yumurtalığımda 4 cm kist varmış o yüzden oluyormuş çok şükür atlattım şimdi..bu arada dr vermedikten sonra adet sancısını kesmek için ilaç kullanmakta iyi değilmiş.

CADIARZU benim de çok kötü sancım oluyo ilk bir kaç saat sonra geçiyo ama ölmek istiyor soğuk terler akıtıyorum...bayılma noktasına geliyorum ben son çare her ay iğne yaptırıyorum kabadan(kalçadan yapılıyo) ve hiç mi hiç acımıyo ve anında ağrıyı kesiyo ....bir de NOVALGİNE(novaljin olarak okunuyo) damla satılıyo eczanelerde o da çok etkili...ama iğne en kesin çözüm...a.s.

aslında en iyi doğum dan sonra azalıyor ağrılarrrr kişiye göre değişiyorrr ama dikkat edin üşütünce ve soğukta daha çok ağrırrrrr

kızlar benimde her ayım aşırı derecede sancılı geçio.adet olalı 12 yıl oldu hep böleydi.sonra liseye giderken doktora gittim bu sancılar yüzünden ultrason çekilcek dedi doktor.sonra ultrasonda bi baktıık kiii kist.neyse doğum kontrol hapları verdi.aşırı kilo aldım.sonra bıraktım onları 1 yıl kullandıktan sonra.tabiii sancılar hala üst safhada.mide bulantısı kusma devamlı bide benim adetimden bir hafta önce başlıo bunlar.yani o bir hafta zehir oluo bana.bide çalışıyorum şuanda.ölsem daha i diyorum.sonra bida bi doktora gittim çok i bi doktordu.profösör yani üniversite hastanesinde.gitmediim doktor kalammıştı.en son çare bunu buldum.doktorum bana'' evet kist var sende ama ben seni şimdi ameliyat edersem ilerde anne olamassın dedi'' tabii bende bu riski göze alamadım.bu kistle sancıyla beraber yaşıyorum.bide kansızlık da var.oooooooooofff ne uzun yazmışım arkadaşlar..umarım hepimize bi çözüm bulunur..Allah yardımcımız olsun..

Selam millet ya bişey soracağım!!Benim her ay düzenli oluyor her ay ilk üç günü ağrılı oluyor ama dördüncü güne geldimmi felaket. Günün belli bir saatine geldi mi başlar, bir iki saat sancır sonra kendiliğinden geçer ama o sancı çok kötüüü
11 yaşımdan beri bu böyle sizce anormal mi??

kizlar size bir oneride ben vericem dilerim iyi gelir papatya cayi ben denedim bana iyi geldi adet sancisi basladigi anda sicak sicak icin umarim iyi gelir o sanciyi ceken bilir gecmis olsun..

kas gevsetici de ise yario zaman zaman. önerebilrim. ama özellikle karin kaslarina etki eden gevseticiler var 15-20 dk icinde kesio agriyi ama tabii eger kaslarda sorun varsa yani kasilma agrisiysa ise yario yoksa yaramio..

selam cnm..Senin dedigin gibi bendede oluyor bazen öyle ama bazen cok kötü agrilarim oluyor 4. yada 5. ci gün agrilarim hemende gelip gecmiyor uzun süreli agrilarim oluyor agri kesici alsam bile fayda etmiyor bana denemedigim birsey kalmadi artik agrilarimla yasiyorum hep 12 yasimdan beri... Bence öyle ara günlerde arada bi öyle agrilarin olmasi normaldir bir sorun olmaz sanirim....

yahu kendimden nefret ediyorum bu sancılar yüzünden evlenince falanda geçmiyo kim sölemişse uydurmuş..aha şimdi sancım var mesela yerlerde süründürüyo lanet olası =(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…